X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 stycznia 2016, 18:03

Magda* lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Daj spokój, juz ją rozgrzeszyly.
    Masz rację nie ma się co z koniem kopać.

ivf-ivf, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Daj spokój, juz ją rozgrzeszyly.
    ona rozgrzeszenia nie dostanie ,zobacz jaki ma numer przy nicku

ivf-ivf, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solar, sowiety bez sądu strzelały w potylicę i to nie tylko "kapusiom". Także oficerom. Tak samo strzelają do dzisiaj w Chinach, nawet za urojone przestępstwa gospodarcze.
    SolarPolar wrote:
    Mimbla lubie Cie bardzo, z Toba sie bic nie bede i w ogole nie bede z nikim. Wydaje mi sie rozsadnym nie atakowac lub nie odpowiadac na atak. Hera potrafi byc mila osoba.

Hehe.
    Dziękuję Ci za miłe słowa, aczkolwiek szczerze nie wiem, czym sobie zasłużyłam na Twoją sympatię bo przeca słabo się znamy. Chciałam tylko zwrócić uwagę, że to czy ktoś jest weteranem, czy świeżakiem na wątku- nie ma naprawdę większego znaczenia. To, że część się integruje i chwali wpisami na FB, to ich (Wasza, starszyzny, w tym weteranek) rzecz.
    Ale zaprawdę, mamy te same prawa na tym forum. Nie jest tak, że (np.) obrażanie naszych mężów jest normą.. Albo, że słowa uznane za obraźliwe, typu "pizda" będziemy tu traktować jako śmieszne.
    Są rzeczy, których się nie robi drugiej osobie i już.

Jest mi przykro że gdy atakuje się kogoś w taki sposób, jak Kometę i jej męża.
    Z mojej strony nie ma na to przyzwolenia, nie wystarczy po prostu, jak piszesz - nie atakować i ignorować. Hery wcale nie trzeba prowokować! Uaktywnia się sama..

Dziwię się że na wątku gdzie są kobiety - przyszłe i obecne matki, przyzwala się na taką agresję i znajduje jeszcze dla niej jakieś usprawiedliwienie "Bo Hera potrafi być miła". To nie argument w ocenie zachowań grubo poniżej pasa.

Tak więc, ponawiam propozycję, może jednak rozważmy wynajem tego ringu - może z olejem zamiast kisielu - i zorganizujmy sie w dwa bataliony ;-). Ze dwie rundy i po sprawie.

ComeToMeBaby, Berenika, ivf-ivf, moremi, iwcia77, kapturnica, malgos741, Natka_79, Kisiel lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jem paluszki i ser plesniowy, i mysle sobie, ze cieeeezki tydzien przede mna.
    1. Palic w kominku trza, bo kosta, a chlopa nie ma.
    2. Sprzatac trza, bo chlopa nie ma.
    3. Usypiac dzieciaka musze, bo chlopa nie ma.
    4. Dziecko jest buczkiem ( bez zwiazku z chlopem )

Myslalam, ze odpoczne, a ja tu bede zdrowaski odmawiac, zeby chlop jak najszybciej wrocil! ;)

Iwone, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berenika wrote:
    ona rozgrzeszenia nie dostanie ,zobacz jaki ma numer przy nicku
    i po co to rozkręcasz?

ja wiem, że wyrządzoną krzywdę trudno jest zapomnieć, czasami jest to nawet niemożliwe - i nie mam tu na myśli żadnej ze stron sporu - ale można kupony odciąć i zacząć normalnie funkcjonować. Bez chęci oczywiście nic się nie uda.

Może czasami jestem łatwowierna, ale mam nadzieję, że może gdzieś - poza forum jeśli tak będzie łatwiej - można sobie pewne kwestie wyjasnić.

Bo rzeczywiście jak na to nie spojrzeć, to nie tylko Hera potrafiła dosrywać, i wcale nie trzeba wulgaryzmów używać żeby komuś przykrość sprawić. Ludzie mają różną wrażliwość i dobrze, zeby o tym pamiętać.

Iwone, Sabina, pinda666, moremi, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, efcia, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Jem paluszki i ser plesniowy, i mysle sobie, ze cieeeezki tydzien przede mna.
    1. Palic w kominku trza, bo kosta, a chlopa nie ma.
    2. Sprzatac trza, bo chlopa nie ma.
    3. Usypiac dzieciaka musze, bo chlopa nie ma.
    4. Dziecko jest buczkiem ( bez zwiazku z chlopem )

Myslalam, ze odpoczne, a ja tu bede zdrowaski odmawiac, zeby chlop jak najszybciej wrocil! ;)

Nie masz w domu ogrzewania? Typu kaloryfer :-)

iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 16:22

Bozia3 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo rzeczywiście jak na to nie spojrzeć, to nie tylko Hera potrafiła dosrywać, i wcale nie trzeba wulgaryzmów używać żeby komuś przykrość sprawić. Ludzie mają różną wrażliwość i dobrze, zeby o tym pamiętać.
    Bo to czasem się uaktywnia mechanizm: oko za oko.

Berenika lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Nie widze w tym ubawu, choc zlosliwosc owszem. Ale mozna to olac. Dla zdrowotnosci stron. Bo forum jest dla wszystkich i nic nie zrobisz blokujac konto tylko pogarszasz sytuacje. Wypowiadac kazdy sie moze i tez nie mozna nikomu zabronic. Nie fajnie jak chamstwo jest ad persona a nie ad meritum - czy jak mu tam.
    Niby chrzescijanin po uderzeniu go w twarz powinien nadstawic drugi policzek. Ale jak długo się da?
    Zgadza się - Renata/Ewka/Hetera potrafi być miła. Wiesz kiedy? Kiedy dzieje się jej krzywda, gdy potrzebuje pomocy w nowym miejscu/nowej sytuacji. Gdy już osiągnie swoje ma wszystko w głębokim poważaniu. Ma swoje damy dworu, więc jedzie równo po Komecie, Waci (co ona jej zrobiła to do tej pory nie wiem) i czasami po innych. Jak tylko ktos zwróci uwagę, ze jej wypowiedzi są chamskie, to mozna byc pewnym, ze poleci stek wyzwisk pod adresem tej osoby.
    Gdy Hera zachowuje się normalnie, to nikomu to nie przeszkadza. Ale ona nie lubi monotonii. Prędzej czy później zaczyna wyzywac, obrażać. A jak od dawna wiadomo agresja rodzi agresję.

ivf-ivf, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, Berenika, kapturnica, iwcia77, efcia, Mega, malgos741, macduska, paszczakin, Natka_79, Kisiel lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinda666 wrote:
    zawsze bede sie zachowywac tak jak mi pasuje
    nic na to nie poradze
    Jeśli to będzie chamskie i obraźliwe co ci pasować będzie nie bądź rozżalona, że nadal cię zgłaszać będę.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bo to czasem się uaktywnia mechanizm: oko za oko.
    Pewnie tak jest, ale wtedy może lepiej wyjść na zaplecze i dać se w ryj, wrócić i zachowywać się normalnie.

Nie wiem.

Cała ta sytuacja nie jest miła w odczycie ani dla zaangażowanych, ani dla postronnych.
    Jak któraś ze stron nie chce rozwiązać problemu, to on nigdy nie zostanie rozwiązany.

pinda666, SolarPolar, Iwone, Misiabella lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Solar, sowiety bez sądu strzelały w potylicę i to nie tylko "kapusiom". Także oficerom. Tak samo strzelają do dzisiaj w Chinach, nawet za urojone przestępstwa gospodarcze.

Hehe.
    Dziękuję Ci za miłe słowa, aczkolwiek szczerze nie wiem, czym sobie zasłużyłam na Twoją sympatię bo przeca słabo się znamy. Chciałam tylko zwrócić uwagę, że to czy ktoś jest weteranem, czy świeżakiem na wątku- nie ma naprawdę większego znaczenia. To, że część się integruje i chwali wpisami na FB, to ich (Wasza, starszyzny, w tym weteranek) rzecz.
    Ale zaprawdę, mamy te same prawa na tym forum. Nie jest tak, że (np.) obrażanie naszych mężów jest normą.. Albo, że słowa uznane za obraźliwe, typu "pizda" będziemy tu traktować jako śmieszne.
    Są rzeczy, których się nie robi drugiej osobie i już.

Jest mi przykro że gdy atakuje się kogoś w taki sposób, jak Kometę i jej męża.
    Z mojej strony nie ma na to przyzwolenia, nie wystarczy po prostu, jak piszesz - nie atakować i ignorować. Hery wcale nie trzeba prowokować! Uaktywnia się sama..

Dziwię się że na wątku gdzie są kobiety - przyszłe i obecne matki, przyzwala się na taką agresję i znajduje jeszcze dla niej jakieś usprawiedliwienie "Bo Hera potrafi być miła". To nie argument w ocenie zachowań grubo poniżej pasa.

Tak więc, ponawiam propozycję, może jednak rozważmy wynajem tego ringu - może z olejem zamiast kisielu - i zorganizujmy sie w dwa bataliony ;-). Ze dwie rundy i po sprawie.
    co znaczy pozwala sie? to w pzpr sie pozwalało lub nie
    masz straszne naleciałości....
    to jest internet, jak słusznie zauwazyłas mam takie same prawa jak inne , co wiecej dokładnie takie same, kazdy sobie sam skrobie, o czym tu w ogóle baki puszczać? czy myslisz ze ovu ma jakiekolwiek znaczenie w sieci? wez zimny prysznic! strasznie jestes naiwna pomimo wieku

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    i po co to rozkręcasz?

ja wiem, że wyrządzoną krzywdę trudno jest zapomnieć, czasami jest to nawet niemożliwe - i nie mam tu na myśli żadnej ze stron sporu - ale można kupony odciąć i zacząć normalnie funkcjonować. Bez chęci oczywiście nic się nie uda.

Może czasami jestem łatwowierna, ale mam nadzieję, że może gdzieś - poza forum jeśli tak będzie łatwiej - można sobie pewne kwestie wyjasnić.

Caffe nie mam co rozkręcać,to już jest rozkręcone...

nie wiem czy znów pijesz o to maje zachowanie kiedyś (chociaż wiem ze nie wszystkie słowa były tu tylko do mnie),ze się obrażałam bo ktoś mi nie odpisał albo że nie odpisałam jak ktoś pytał ignorując go.
    Ale nikogo nie obrażałam ,nie mówiłam wulgaryzmów na druga osobę ,no przestań..było ,minęło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 22:13

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faszyzm i stalinizm też niektórzy tłumaczyli i bronili. Ja uważam, że za chamstwo chamstwem trzeba odpłacać, a za dobroć dobrocią, czyli jak to się mówi pięknym za nadobne. Nikt tu nikogo lubić nie musi, ale szacunek należy się każdemu.

ivf-ivf, ComeToMeBaby, Berenika, kapturnica, moremi, iwcia77, efcia, Mega, malgos741, Natka_79, Kisiel lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 stycznia 2016, 18:04

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berenika wrote:
    Caffe nie mam co rozkręcać,to już jest rozkręcone...

nie wiem czy znów pijesz o to maje zachowanie kiedyś,ze się obrażałam bo ktoś mi nie odpisał albo że nie odpisałam jak ktoś pytał ignorując go .
    Ale nikogo nie obrażałam ,nie mówiłam wulgaryzmów na druga osobę ,no przestań..było ,mineło
    do Ciebie było tylko to, zebyś nie rozkręcała.

A skoro to już, jak twierdzisz, jest rozkręcone, to pasuje Ci bycie na tej karuzeli? Jesli tak, to teraz rozumiem Twoją odpowiedź ( pierwsze zdanie).

Berenika, Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem, dla mnie jest jasne kto prowokuje te wszystkie sytuacje, może jestem tu krótko, ale non stop obserwuje bardzo personalne zaczepki w stosunku do Komety i nej męża, którego koleżanka "tojbojem" nazywa. Mimble tez atakowała ad personam, jak to ktoś ładnie napisał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 22:12

kapturnica, ComeToMeBaby, Berenika, iwcia77, macduska, Natka_79 lubią tę wiadomość

‹‹ 12987 12988 12989 12990 12991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ