SolarPolar wrote:
Nie widze w tym ubawu, choc zlosliwosc owszem.
Ok, może być też i zlośliwość, ale chyba nie doceniasz Hery jeśli myślisz że nie ma z tego ubawu. I z tej dyskusji też.
SolarPolar wrote:
Ale mozna to olac. Dla zdrowotnosci stron.
Można. Wielokrotnie olewałam. Nawet palec mi nad klawiaturą nie drgnął. Efekt? Żaden. A właściwie jest: szerzące się chamstwo właśnie.
SolarPolar wrote:
Bo forum jest dla wszystkich i nic nie zrobisz blokujac konto tylko pogarszasz sytuacje. Wypowiadac kazdy sie moze i tez nie mozna nikomu zabronic.
Owszem, jest dla wszystkich. Którzy respektują przynajmniej regulamin tego forum. Już o prawie nie wspomnę. Zasadach społecznych. To nie ja blokuję konta, ale to wiesz. I wiesz co? Nie tylko ja zgłaszam posty. Powiem Ci więcej - czasem zanim przeczytam to już są wymoderowane. Hmm... No i tu dotarłyśmy do momentu, w którym można pokusić się o twierdzenie, że niektórych wypowiedzi można niektórym zabronić. Ostatnie słowo w sprawie moderacji lub nie i tak należy do moda, nie do nas. A ten uznał, że posty należy wyrąbać w kosmos.
SolarPolar wrote:
Nie fajnie jak chamstwo jest ad persona a nie ad meritum - czy jak mu tam.
Otóż to. Ja od Hery zaliczyłam chyba najwięcej tego chamstwa, więc oceń moje zachowanie może jeszcze raz i jeszcze bardziej na chłodno. Może inaczej byś reagowała, gdybyś sama tego doświadczyła.
Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016