35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:A może wynajmiemy ring z basenem kisielu i tam doprowadzimy do kontynuacji tej dyskusji?
proponuję żeby ring wynająć w Krakowie, mieście Bozi
Tylko nie kisielu
bez takich mi tu proszę
A w pracy jak to w pracy , raz lepiej raz gorzej
Tu przynajmniej wiem za co pracuje
twardo zbieram na koncie
krycha.stara, malgos741, Berenika, Mimbla, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie atakować czy nie odpowiadac na atak można, owszem, opluwać też się można dać. Jak kto woli.SolarPolar wrote:Wydaje mi sie rozsadnym nie atakowac lub nie odpowiadac na atak. Hera potrafi byc mila osoba.
Jeśli potrafi to czemu nie jest? Wiesz czemu? bo ma z tego niezły ubaw.
Berenika lubi tę wiadomość
-
Nie. Cofnęłam się do screena z tamtym postem. Użyty jest czas teraźniejszy. Nie przeszły.SolarPolar wrote:...... Ze tak w historii postepowało sie z kapusiami. Ale fakt niski to i glupi argument.
moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
przyjazd Bozi może Cię wreszcie zmobilizujeSolarPolar wrote:Teraz zima, nie chce mi sie w weeken z mojej gawry wychodzic ( moze wyjatek zrobie na przyjazd Bozi) ale jak sie widniej i cieplej zrobi to musimy.....
na to liczę
SolarPolar, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok, może być też i zlośliwość, ale chyba nie doceniasz Hery jeśli myślisz że nie ma z tego ubawu. I z tej dyskusji też.SolarPolar wrote:Nie widze w tym ubawu, choc zlosliwosc owszem.
Można. Wielokrotnie olewałam. Nawet palec mi nad klawiaturą nie drgnął. Efekt? Żaden. A właściwie jest: szerzące się chamstwo właśnie.SolarPolar wrote:Ale mozna to olac. Dla zdrowotnosci stron.
Owszem, jest dla wszystkich. Którzy respektują przynajmniej regulamin tego forum. Już o prawie nie wspomnę. Zasadach społecznych. To nie ja blokuję konta, ale to wiesz. I wiesz co? Nie tylko ja zgłaszam posty. Powiem Ci więcej - czasem zanim przeczytam to już są wymoderowane. Hmm... No i tu dotarłyśmy do momentu, w którym można pokusić się o twierdzenie, że niektórych wypowiedzi można niektórym zabronić. Ostatnie słowo w sprawie moderacji lub nie i tak należy do moda, nie do nas. A ten uznał, że posty należy wyrąbać w kosmos.SolarPolar wrote:Bo forum jest dla wszystkich i nic nie zrobisz blokujac konto tylko pogarszasz sytuacje. Wypowiadac kazdy sie moze i tez nie mozna nikomu zabronic.
Otóż to. Ja od Hery zaliczyłam chyba najwięcej tego chamstwa, więc oceń moje zachowanie może jeszcze raz i jeszcze bardziej na chłodno. Może inaczej byś reagowała, gdybyś sama tego doświadczyła.SolarPolar wrote:Nie fajnie jak chamstwo jest ad persona a nie ad meritum - czy jak mu tam.
Berenika, moremi, Mimbla, iwcia77, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Otóż to. Ja od Hery zaliczyłam chyba najwięcej tego chamstwa, więc oceń moje zachowanie może jeszcze raz i jeszcze bardziej na chłodno. Może inaczej byś reagowała, gdybyś sama tego doświadczyła.
Daj spokój, juz ją rozgrzeszyly.
Berenika, kapturnica, Mimbla, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Ty Dziobie tez. Jako Pusur wtedy. Wzruszam sie na wspomnienie