35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Mi tam dziecka szkoda.
ChUop wie co brał.A jak nie wiedział to sie dowiedział szybko
Racja, nie było mnie cały dzień, a ona caly dzień tu troluje, ciekawe kto się dzieckiem opiekuje.Mimbla, Berenika, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Czytajac z niemal dobowym opoznieniem, stwierdzam zniesmaczona, ze niektore osoby celowo prowokuja i obrazaja pinde, by potem zglaszac jej odpowiedzi jako niezgodne z regulaminem. Jako swiecie naiwna obronczyni ucisnionych, przyjaciolka psychopatek, chooy nie staraczka itd ( reszte epitetow moga spokojnie dopisac te co mnie nie lubia, nie bede ich wyreczac) zglosilam adminowi, by przyjrzal sie rowniez postom sasiadujacym ze zglaszanymi.
Krycha, a czytalas wymoderowane treści? Ja raczej mam wrażenie, że większość dziewczyn ignoruje.kapturnica, ComeToMeBaby, Berenika, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Krycha, a czytalas wymoderowane treści? Ja raczej mam wrażenie, że większość dziewczyn ignoruje.
iwcia77, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Czytajac z niemal dobowym opoznieniem, stwierdzam zniesmaczona, ze niektore osoby celowo prowokuja i obrazaja pinde, by potem zglaszac jej odpowiedzi jako niezgodne z regulaminem. Jako swiecie naiwna obronczyni ucisnionych, przyjaciolka psychopatek, chooy nie staraczka itd ( reszte epitetow moga spokojnie dopisac te co mnie nie lubia, nie bede ich wyreczac) zglosilam adminowi, by przyjrzal sie rowniez postom sasiadujacym ze zglaszanymi.
No to teraz nareszcie będziemy wiedzieć, kto to jest ten słynny "kapuś"...
Bozi spadnie kamień z serca.
iwcia77, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Zresztą, normalnie zaraz Pinda, Ewa, Hera, Tereska, andzia, anulka, wandzia i każda w kilkunastu wcieleniach na ofiarę wyjdzie, no bez jaj.
Tak wiem to z internetów.
I szkoda mi tych kilku osób, które nie potrafią odróżnić trolla od przyjaciółki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:14
ivf-ivf, Mimbla, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny