35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidzę Ewka szaleje
nie zapomnę jak mi nagadała że dwa razy już nick zmieniałam hehe
za to ona ile ma wcieleń już się zliczyć nie da i co nowe to gorsze
chyba tez walnę jakiś wierszyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 19:10
Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O. Jak tutaj handel pchaczami, to mi się ten Adasiowy podobał. Dziobak? Pchnęlaś go juz dalej? Jak nie, to z chęcią przygarnę za odpowiednią opłatą
Berenika, iwcia77, Dziobak, kapturnica, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Berenika wrote:właśnie a jak tam jej zdrowie,jak sie czuje ?
moja tesciowa zakonczyla 7 stycznia caly cykl radioterapii, padl jej system...i sie rozchorowala na zapalenie pluc w zwiazku z czym jest na penicylinie. 1 lutego ma miec pierwszy rezonans po radio...od niego duzo zalezy...pozatym ma niskie plytki krwi...i onkolog wstrzymal date chemioterapii...siedzimy jak na jezuBerenika, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dzieki , ze pytasz
moja tesciowa zakonczyla 7 stycznia caly cykl radioterapii, padl jej system...i sie rozchorowala na zapalenie pluc w zwiazku z czym jest na penicylinie. 1 lutego ma miec pierwszy rezonans po radio...od niego duzo zalezy...pozatym ma niskie plytki krwi...i onkolog wstrzymał date chemioterapii...siedzimy jak na jezu
zdrówka dla niejiwcia77, Mimbla, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 19:45 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 stycznia 2016, 19:48
-
nick nieaktualny