35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cóż, to ja może napiszę co dziś zjadłam na kolację:
orzeszki solone
małą chałwę
czekoladę gorzką 70% (1/3 tabliczki)
serek waniliowy
i mnie muliBerenika, Mega lubią tę wiadomość
-
Solar, starasz się być może obiektywna ale ci nie wychodzi.
Może doczytaj definicję chamstwa, jeśli taka istnieje. Tak się składa, że to Hera prowokuje, a ja (bo pisać za kogoś nie jestem upoważniona) bronię się (zazwyczaj się właśnie), odpowiadając herze w podobnym tonie jaki sama reprezentuje, jednak ja mam jakieś tam hamulce i do takiego słownego rynsztoka nigdy nie zeszłam.
Tak, przemyśl sprawę. Każdy ma swój punkt widzenia.Berenika, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
To ja też napiszę:
1 kawałek ciasta ale nie wiem jakiego bo dostałam od mamy
i trzy szt czekoladek Merci
a w zanadrzu gołąbki..Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyPOLAR
a dlaczego akurat mnie wymieniłaś pisząc ten post ? czy Kometę ?
ej Polar nie mów mi ze jestem od czasu do czasu ,tak było tylko przez ostatni rok ,wcześniej bardzo dużo pisałam...a tak w ogóle nie porównuj mnie czy innych dziewczyn do Ewki ,nie wiem może się mylę ale ewidentnie to robisz .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:44
Mimbla lubi tę wiadomość
-
Sorry, ale dla mnie pisanie, że powinno sie komuś w tył glowy strzelać jest nie do zaakceptowania i wytłumaczenia. Nieważne jakie kto ma resentymenty.
Berenika, Sabina, Mimbla, SolarPolar, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Wyminilam Cie jako weteranke - bo chcialam siebie ale prawda jest taka ze bylas przede mna.
A może wynajmiemy ring z basenem kisielu i tam doprowadzimy do kontynuacji tej dyskusji?
proponuję żeby ring wynająć w Krakowie, mieście BoziSabina, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Sorry, ale dla mnie pisanie, że powinno sie komuś w tył glowy strzelać jest nie do zaakceptowania i wytłumaczenia. Nieważne jakie kto ma resentymenty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:59
ivf-ivf, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:A może wynajmiemy ring z basenem kisielu i tam doprowadzimy do kontynuacji tej dyskusji?
proponuję żeby ring wynająć w Krakowie, mieście Bozi
aaa to by mogło być ciekawe ,cały nasz wątek w kisieluWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 21:06
Mimbla, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość