35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cóż, to ja może napiszę co dziś zjadłam na kolację:
orzeszki solone
małą chałwę
czekoladę gorzką 70% (1/3 tabliczki)
serek waniliowy
i mnie muli
Berenika, Mega lubią tę wiadomość
-
Solar, starasz się być może obiektywna ale ci nie wychodzi.
Może doczytaj definicję chamstwa, jeśli taka istnieje. Tak się składa, że to Hera prowokuje, a ja (bo pisać za kogoś nie jestem upoważniona) bronię się (zazwyczaj się właśnie), odpowiadając herze w podobnym tonie jaki sama reprezentuje, jednak ja mam jakieś tam hamulce i do takiego słownego rynsztoka nigdy nie zeszłam.
Tak, przemyśl sprawę. Każdy ma swój punkt widzenia.
Berenika, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
To ja też napiszę:
1 kawałek ciasta ale nie wiem jakiego bo dostałam od mamy
i trzy szt czekoladek Merci
a w zanadrzu gołąbki..
Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyPOLAR
a dlaczego akurat mnie wymieniłaś pisząc ten post ? czy Kometę ?
ej Polar nie mów mi ze jestem od czasu do czasu ,tak było tylko przez ostatni rok ,wcześniej bardzo dużo pisałam...a tak w ogóle nie porównuj mnie czy innych dziewczyn do Ewki ,nie wiem może się mylę ale ewidentnie to robisz .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:44
Mimbla lubi tę wiadomość
-
Sorry, ale dla mnie pisanie, że powinno sie komuś w tył glowy strzelać jest nie do zaakceptowania i wytłumaczenia. Nieważne jakie kto ma resentymenty.
Berenika, Sabina, Mimbla, SolarPolar, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Wyminilam Cie jako weteranke - bo chcialam siebie ale prawda jest taka ze bylas przede mna.
A może wynajmiemy ring z basenem kisielu i tam doprowadzimy do kontynuacji tej dyskusji?
proponuję żeby ring wynająć w Krakowie, mieście Bozi
Sabina, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno nieźle, tego postu ,o takiej treści nie czytałam,toż to kryminałivf-ivf wrote:Sorry, ale dla mnie pisanie, że powinno sie komuś w tył glowy strzelać jest nie do zaakceptowania i wytłumaczenia. Nieważne jakie kto ma resentymenty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 20:59
ivf-ivf, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:A może wynajmiemy ring z basenem kisielu i tam doprowadzimy do kontynuacji tej dyskusji?
proponuję żeby ring wynająć w Krakowie, mieście Bozi
aaa to by mogło być ciekawe ,cały nasz wątek w kisielu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 21:06
Mimbla, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH