X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    https://www.youtube.com/watch?v=1oUcmForp_E

zapuść sobie ;-) świetne są zdjęcia w tym filmie tzn przyroda - nie wiem gdzie to było kręcone, pewnie w Irlandii albo gdzieś w Walii, piękny zamek i cudowny klimat.

Jutro może sobie obejrzę wieczorem..
    po raz 27349988ty tylko flaszki sie zmieniają

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choinka, już niestety pakować się muszę do spania.
    Miło było pogadać o filmach i aktorach :)

dobranoc dziewczyny, do jutra

iwcia77, ivf-ivf, Mega lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby któras nie zauwazyła
    to była pogadanka o filmach i aktorach

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak ktora jeszcze nie widziala to polecam "odwet" z Kevinem Costnerem...z roku 1990...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natomiast ja polecam żwirka i muchomorka, wcale nie gorsi

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm... Przez półtorej roku wiele się mogło zmienić. Ja nie jestem pewna czy nadal jestem w wieku produkcyjnym, a Pinda jest starsza sporo ode mnie i nie działa to na jej korzyść. Nie ma co się oszukiwać. Dopóki czegoś nie wyprodukujesz to nie ma co grać pewniaka. Ja spokojnie poczekam.
    Dobranoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 02:33

Mega, Reni, ComeToMeBaby, kapturnica, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w poniedziałkowy ranek :)
    Ale mi się nie chce wstac

*aga* lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Mam wolne, mogę spać i co?...o 6 jestem wyspana, a gdybym musiała wstać to pewnie na oczy bym nie widziała :-)
    Wstawać śpiochy!. Miłego dnia :-)

Motto na dziś -Tylko 3 rzeczy mówią całą prawdę: małe dzieci, pijani i legginsy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 07:24

Jastra, macduska, Sabina, sandra80, Mega, anulka1978, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Berenika, iwcia77, Mimbla, krycha.stara, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ominęła mnie, jak widzę, akcja "aktorzy".
    No to mi się podobał Bruce Willis. W sumie żaden aktor później nie wywarł na mnie takiego wrażenia, więc chyba pozostanie numerem jeden wspomnień ;)

Asiula, jak tam???

Miłego dnia

Edit: Już widzę Asiula, czekamy zatem jeszcze ze dwa dni na powtórkę. Ten był zepsuty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 07:44

Sabina, macduska, *aga*, Mega, moremi, iwcia77, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.

Kulig był udany.

I przestroga na przyszlość - nie mieszać grzanego wina, szampana i nalewek.

Miłego dnia.

Jastra, Sabina, *aga*, Simba, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, paszczakin, moremi, Berenika, iwcia77, Mimbla, Bozia3, beates, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Mój samochód znowu się rozkraczyl. Myślałam ze do pracy nie dojade, miałam lekkiego stresa.

Miłego dnia dziewczyny :)

macduska, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Ania.G 04.01.2016 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif

Reni 19.01
    Asiula 19.01 egzamin
    Sabina 22.01
    Bisca luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Kometa luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara 07.03
    krycha.stara marzec http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    małgoś kwiecień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Berenika, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nareszcie poniedziałek,chata "prawie wolna" bo 1 dziecię zostało ale i tak jest cisza, spokój ;)

Próbowałam doczytac wieczorno-nocne zaległości, ale nic nie rozumiem :/
    Czy tu często "taka" atmosfera bywa? :/

AGA jak sytuacja na froncie? ;)

*aga*, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka nie zwracaj uwagi
    i nie daj się sprowokować, bo Ewka/Hera/pinda tylko na to czeka, żeby na kimś wyładować swoje frustracje/niepowodzenia życiowe/ubytki w mózgu/brak akceptacji otoczenia/przemoc domową/i Bóg jeden wie czym ona się kieruje*

*niepotrzebne skreślić

anulka1978, ivf-ivf, Sabina, *aga*, BISCA, kapturnica, moremi, Berenika, iwcia77, Mimbla, Natka_79, Mega, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    W piątek jadę podglądać mojego człowieka :)
    Ale Ci fajnie :) to piękny czas :)

Sabina, *aga*, Berenika, malgos741, satori lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewka/Hera/pinda

Czyli ta obecna pinda to nie jedna z obecnych tu dziewczyn, ok, bo nie mogłam zajarzyć o co kaman :) a te prowokacje to mnie ani ziębią ani grzeją, są jałowe, tzn widzę że chyba ten ktoś coś tam czyta na tym forum żeby te wypociny stworzyć i zabłysnąc jakimś szczegółem ale to takie płytkie w moim mniemaniu a ja nie lubię się zagłębiać na mieliźnie :P

Wielka szkoda, że tu IP nie widać, choćby fragmentu...

U mnie mróz dowalił... ale jest piękne słonko za to ;)

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ja przeczytałam wszystkie posty w tym dziale...sytuacja powtarza się co jakiś czas. A na froncie zbliża się krwawa rzeż ;-), wszystkie zwiastuny to przewidują. Na temperaturę nie zwracam uwagi zbytnio ponieważ w zeszłym cyklu spadła dopiero w 2 dniu @.
    Ale ja mam czas, nie daję za wygraną ;-)

Mega lubi tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga zakładasz ze to @ przy takiej temperaturze?
    Pięknie rośnie...
    U mnie średnio to wygląda ale i tak jest dobrze bo jeszcze @ nie ma więc jest szansa że chociaz lutealna bedzie w granicach normy...

*aga* lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez temperatura spada dopiero jak juz jest @ na calego, nie mam spadku "przepowiadajacego" ;) ale wierzę że tym razem się uda... a jak nie to może za miesiąc, dwa... kwiecien i maj wyłączam ze starań, nie chcę byc w 1 trymestrze podczas wyjazdu...

*aga* lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Czyli ta obecna pinda to nie jedna z obecnych tu dziewczyn, ok, bo nie mogłam zajarzyć o co kaman :) a te prowokacje to mnie ani ziębią ani grzeją, są jałowe, tzn widzę że chyba ten ktoś coś tam czyta na tym forum żeby te wypociny stworzyć i zabłysnąc jakimś szczegółem ale to takie płytkie w moim mniemaniu a ja nie lubię się zagłębiać na mieliźnie :P

Wielka szkoda, że tu IP nie widać, choćby fragmentu...

U mnie mróz dowalił... ale jest piękne słonko za to ;)

to jest jedna i ta sama osoba
    jest tu od ponad 2 lat i co jakiś czas się uruchamia
    za chwilę jest miła i nawet mówi sensownie
    Admin regularnie ją blokuje, ale IP można zmienić, więc pojawia się za chwilę

kapturnica, moremi, iwcia77, Mimbla, Kisiel, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 12994 12995 12996 12997 12998 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ