35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Komu owsianka? Komu?
Anulka, poznałaś w ten sposób powód naszej podejrzliwości.
Krycha, cos dziwnego. Obrazasz się za teksty Mimbli? Bo są ad personam? To chyba wszystkie tutaj powinnyśmy focha strzelic za te niewybredne teksty Hery. Ojojoj. Jaka ty biedna. Reszta sobie zasluzyła na wyzywanie od kapusiow i ścier. No nic.
Owsianka z jabłkami jest pycha. Jak będę sobie tak powtarzac, to może uwierzę.
I jeszcze - Anulka, a dlaczego chcesz siedzieć w domu w 3 trymestrze? Fakt, że podróż jest nieco upierdliwa, ale ja bym pierdolca dostała, gdybym miała w domu siedzieć.ComeToMeBaby, Sabina, ivf-ivf, Berenika, Mimbla, *aga*, efcia, Mega, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Boże. Przestańcie o jedzeniu. Wiecie jak mnie ssie? Jabłko i to duże zjadlam i nic. A te mi tu znowu o golabkach. Mój żołądek sam się strawia i właśnie mija dwunastnice
Jedz Sabinka. Jak nie bedziesz jadla, bedziesz miec mdlosci. Ja Ci to mowie, master pawiowaczSabina, moremi, Reni, iwcia77, macduska, efcia, Mega, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja mam, więc dziękuję.
Nie jedzie ktoras w wakacje np. do Paragwaju albo chociaż do Brazylii?moremi, Reni, efcia, megan8, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Jedz Sabinka. Jak nie bedziesz jadla, bedziesz miec mdlosci. Ja Ci to mowie, master pawiowacz
moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Nie, nie takie siedzenie siedzenie
po prostu 2000km w samochodzie do mnie nie przemawia na tym etapie ciązy
dlatego nie wypuszczę się nigdzie dalej w tak dużym dwupaku
z kolei 1 trymestr to tak trochę tez nie za bardzo... 4-5ty miesiąc byłby wg mnie najlepszy ale przecież nie zaciążę na zawołanie a urlop trzeba zaplanowac bo co jak sie nie uda zaciązyc? bedziemy siedziec na dupie w domu? nie lubię ewakuacji z całym stadem na hurra
ja sie muszę przygotowac do akcji urlop
dlatego planuje zawsze nieco wczesniej, ustalam trasę, jakies atrakcje...
moremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Krycha, cos dziwnego. Obrazasz się za teksty Mimbli? Bo są ad personam? To chyba wszystkie tutaj powinnyśmy focha strzelic za te niewybredne teksty Hery. Ojojoj. Jaka ty biedna. Reszta sobie zasluzyła na wyzywanie od kapusiow i ścier. No nic.
.
Chyba drążmy za głęboko w czepianiu się każdego słowa i tyle ( nie mówię o chamskich wulgaryzmach, bo te są niewybaczalne). I poczucie humoru zdecydowanie ginie w narodzie.Reni, Berenika, Bozia3, satori, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jabłko zjadlam. Godzinę temu. Nie.mam przegryzek. I nawet nie potrafię poeiwedziec co bym zjadła. Nie wiem co, oooo już wiem. Zjadłabym węgierskiej zupey, albo leczo. Tak. Zdecydowanie takie coś. Ale to niemożliwe, w fabryce siedzę
jablko to nie jedzenie
jutro prosze sie lepiej wyposazyc..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja zaplanowalam rejs na Kanarach, a wyszło jak wyszło. Przynajmniej poznałam Simbę i Paszczaka
i to bylo lepsze niz Kanary.
A 2000 km to nie. 500 jest do przeżycia.paszczakin, Simba, iwcia77, efcia, Kisiel, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Owsiankę uwielbiam, nie jem pieczywa i właśnie owsianka na wodzie z dodatkiem mleka (plus jakies tam dodatki) albo musli na naturalnym jogurcie to podstawa mojego dnia
Gołąbki... robię tylko z kapusty włoskiej bo nie trzeba całej wielkiej kapusty parzyc tylko mozna pojedyncze listki zdjąć z kapusty i wlozyc do gara - jest szybko i bez parzenia palcówmalgos741 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, bez przesady z tym obrażaniem. Każdego obraża to, co go obraża. Jednych pizdy, innych kapusie, jeszcze innych patyczaki.
Chyba drążmy za głęboko w czepianiu się każdego słowa i tyle ( nie mówię o chamskich wulgaryzmach, bo te są niewybaczalne). I poczucie humoru zdecydowanie ginie w narodzie.Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja zaplanowalam rejs na Kanarach, a wyszło jak wyszło. Przynajmniej poznałam Simbę i Paszczaka
i to bylo lepsze niz Kanary.
A 2000 km to nie. 500 jest do przeżycia.
Zaplanowałam urlop na druga polowe czerwca i pierwsze dni lipca... trasę chcę podzielić , szukam aktualnie noclegów "tranzytowych" że tak powiemale jeszcze nic nie wiem, mimo iz piszę z uporem maniaka do upatrzonego pensjonatu na Słowacji ... nikt nie raczy odpisac, trzeba bedzie dzwonic a nie wiem czy mozna sie z nimi dogadac po polsku lub angielsku bo jak mi wyskocza ze słowackim to bedzie grubo
))
iwcia77, moremi, *aga*, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jak się dwa dni temu wieczorem zabierałam za napisanie posta mając chwilę czasu to sobie moja ośmiolatka rozwaliła głowę. Mieliśmy gości i czwórka dzieci szalała po całym domu. W pewnym momencie młoda potknęła się i uderzyła o subwoofer. Rozcięła czoło nad łukiem brwiowym. Wyglądało strasznie ale obyło się bez szycia. Wystarczyły te plastry strip.
Najstarsza wciąż daje czadu. Były narady rodzinne, bardzo stresujące z resztą, była chwilowa poprawa i co i nic bo znów dziś nie poszła do szkoły. Jestem wykończona nerwowo. Straciłam pokarm i jest do du**yA któraś z Was kiedyś pisała że nie narzekam. Widocznie i na mnie przyszła pora.
Simba, iwcia77, Bozia3, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
anulka1978 wrote:Zaplanowałam urlop na druga polowe czerwca i pierwsze dni lipca... trasę chcę podzielić , szukam aktualnie noclegów "tranzytowych" że tak powiem
ale jeszcze nic nie wiem, mimo iz piszę z uporem maniaka do upatrzonego pensjonatu na Słowacji ... nikt nie raczy odpisac, trzeba bedzie dzwonic a nie wiem czy mozna sie z nimi dogadac po polsku lub angielsku bo jak mi wyskocza ze słowackim to bedzie grubo
))
iwcia77, anulka1978, *aga* lubią tę wiadomość
-
Ja tam będę zgłaszać wszystkie posty, gdzie ktoś śle obelgi typu ściera czy idiotka, bez względu na to kim ta osoba jest!
I nawet jeśli to będzie Simba, to ją też zgłoszę.
Chcecie zachowywać się jak wycieruchy spod dyskoteki, to wypad z forum.moremi, Dziobak, sandra80, ComeToMeBaby, Mimbla, ivf-ivf, kapturnica, macduska, *aga*, efcia, Natka_79, Berenika, Mega, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Jak się dwa dni temu wieczorem zabierałam za napisanie posta mając chwilę czasu to sobie moja ośmiolatka rozwaliła głowę. Mieliśmy gości i czwórka dzieci szalała po całym domu. W pewnym momencie młoda potknęła się i uderzyła o subwoofer. Rozcięła czoło nad łukiem brwiowym. Wyglądało strasznie ale obyło się bez szycia. Wystarczyły te plastry strip.
Najstarsza wciąż daje czadu. Były narady rodzinne, bardzo stresujące z resztą, była chwilowa poprawa i co i nic bo znów dziś nie poszła do szkoły. Jestem wykończona nerwowo. Straciłam pokarm i jest do du**yA któraś z Was kiedyś pisała że nie narzekam. Widocznie i na mnie przyszła pora.
Jestes super dzielna mama!iwcia77, paszczakin, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Odnośnie dyskusji wczorajszych to tam pewnie admini z ovu mają niezły ubaw i zastanawiają się pewnikiem, czy my jakieś nahurmonione nastolatki nie jesteśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 10:56
iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Cześć dziewczyny.
Odnośnie dyskusji wczorajszych to tam pewnie admini z ovu mają niezły ubaw i zastanawiają się pewnikiem, czy my jakieś nahurmonione nastolatki nie jesteśmy
adminowi tez się dostałoi te posty jeszcze szybciej znikały ahah
ComeToMeBaby, moremi, ivf-ivf, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość