X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    No właśnie magnesy. W lutym będę miała Ukrainę. Ktoś chętny?
    Ja mam, więc dziękuję.
    Nie jedzie ktoras w wakacje np. do Paragwaju albo chociaż do Brazylii? ;-)

Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Komu owsianka? Komu?

Anulka, poznałaś w ten sposób powód naszej podejrzliwości.
    Krycha, cos dziwnego. Obrazasz się za teksty Mimbli? Bo są ad personam? To chyba wszystkie tutaj powinnyśmy focha strzelic za te niewybredne teksty Hery. Ojojoj. Jaka ty biedna. Reszta sobie zasluzyła na wyzywanie od kapusiow i ścier. No nic.

Owsianka z jabłkami jest pycha. Jak będę sobie tak powtarzac, to może uwierzę.

I jeszcze - Anulka, a dlaczego chcesz siedzieć w domu w 3 trymestrze? Fakt, że podróż jest nieco upierdliwa, ale ja bym pierdolca dostała, gdybym miała w domu siedzieć.

ComeToMeBaby, Sabina, ivf-ivf, Berenika, Mimbla, *aga*, efcia, Mega, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Boże. Przestańcie o jedzeniu. Wiecie jak mnie ssie? Jabłko i to duże zjadlam i nic. A te mi tu znowu o golabkach. Mój żołądek sam się strawia i właśnie mija dwunastnice :P

Jedz Sabinka. Jak nie bedziesz jadla, bedziesz miec mdlosci. Ja Ci to mowie, master pawiowacz ;)

Sabina, moremi, Reni, iwcia77, macduska, efcia, Mega, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja mam, więc dziękuję.
    Nie jedzie ktoras w wakacje np. do Paragwaju albo chociaż do Brazylii? ;-)
    Mój chce w tym roku jechać na Ukrainę. Wyczaił że kupi tam dużo taniej sprzęt pszczelarski i stwierdził,że przy okazji można tam zostać dłużej. Tylko co ja tam będę robić?

moremi, Reni, efcia, megan8, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek! Twój Jack Junior faktycznie wczoraj skończył 2 miesiące! To już kawał wilka morskiego! :)

moremi, iwcia77, Berenika, Mimbla, *aga*, efcia, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Jedz Sabinka. Jak nie bedziesz jadla, bedziesz miec mdlosci. Ja Ci to mowie, master pawiowacz ;)
    Jabłko zjadlam. Godzinę temu. Nie.mam przegryzek. I nawet nie potrafię poeiwedziec co bym zjadła. Nie wiem co, oooo już wiem. Zjadłabym węgierskiej zupey, albo leczo. Tak. Zdecydowanie takie coś. Ale to niemożliwe, w fabryce siedzę :/

moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie takie siedzenie siedzenie :) po prostu 2000km w samochodzie do mnie nie przemawia na tym etapie ciązy ;) dlatego nie wypuszczę się nigdzie dalej w tak dużym dwupaku ;) z kolei 1 trymestr to tak trochę tez nie za bardzo... 4-5ty miesiąc byłby wg mnie najlepszy ale przecież nie zaciążę na zawołanie a urlop trzeba zaplanowac bo co jak sie nie uda zaciązyc? bedziemy siedziec na dupie w domu? nie lubię ewakuacji z całym stadem na hurra :P ja sie muszę przygotowac do akcji urlop ;) dlatego planuje zawsze nieco wczesniej, ustalam trasę, jakies atrakcje...

moremi lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Krycha, cos dziwnego. Obrazasz się za teksty Mimbli? Bo są ad personam? To chyba wszystkie tutaj powinnyśmy focha strzelic za te niewybredne teksty Hery. Ojojoj. Jaka ty biedna. Reszta sobie zasluzyła na wyzywanie od kapusiow i ścier. No nic.

.
    Morek, bez przesady z tym obrażaniem. Każdego obraża to, co go obraża. Jednych pizdy, innych kapusie, jeszcze innych patyczaki.
    Chyba drążmy za głęboko w czepianiu się każdego słowa i tyle ( nie mówię o chamskich wulgaryzmach, bo te są niewybaczalne). I poczucie humoru zdecydowanie ginie w narodzie.

Reni, Berenika, Bozia3, satori, Misiabella lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jabłko zjadlam. Godzinę temu. Nie.mam przegryzek. I nawet nie potrafię poeiwedziec co bym zjadła. Nie wiem co, oooo już wiem. Zjadłabym węgierskiej zupey, albo leczo. Tak. Zdecydowanie takie coś. Ale to niemożliwe, w fabryce siedzę :/

jablko to nie jedzenie ;)
    jutro prosze sie lepiej wyposazyc..

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaplanowalam rejs na Kanarach, a wyszło jak wyszło. Przynajmniej poznałam Simbę i Paszczaka :-) i to bylo lepsze niz Kanary.
    A 2000 km to nie. 500 jest do przeżycia.

paszczakin, Simba, iwcia77, efcia, Kisiel, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owsiankę uwielbiam, nie jem pieczywa i właśnie owsianka na wodzie z dodatkiem mleka (plus jakies tam dodatki) albo musli na naturalnym jogurcie to podstawa mojego dnia :D

Gołąbki... robię tylko z kapusty włoskiej bo nie trzeba całej wielkiej kapusty parzyc tylko mozna pojedyncze listki zdjąć z kapusty i wlozyc do gara - jest szybko i bez parzenia palców :)

malgos741 lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Morek, bez przesady z tym obrażaniem. Każdego obraża to, co go obraża. Jednych pizdy, innych kapusie, jeszcze innych patyczaki.
    Chyba drążmy za głęboko w czepianiu się każdego słowa i tyle ( nie mówię o chamskich wulgaryzmach, bo te są niewybaczalne). I poczucie humoru zdecydowanie ginie w narodzie.
    Dziobak, no właśnie - poczucie humoru ginie ;-)

Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja zaplanowalam rejs na Kanarach, a wyszło jak wyszło. Przynajmniej poznałam Simbę i Paszczaka :-) i to bylo lepsze niz Kanary.
    A 2000 km to nie. 500 jest do przeżycia.

Zaplanowałam urlop na druga polowe czerwca i pierwsze dni lipca... trasę chcę podzielić , szukam aktualnie noclegów "tranzytowych" że tak powiem :) ale jeszcze nic nie wiem, mimo iz piszę z uporem maniaka do upatrzonego pensjonatu na Słowacji ... nikt nie raczy odpisac, trzeba bedzie dzwonic a nie wiem czy mozna sie z nimi dogadac po polsku lub angielsku bo jak mi wyskocza ze słowackim to bedzie grubo :)))

iwcia77, moremi, *aga*, efcia lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Jak się dwa dni temu wieczorem zabierałam za napisanie posta mając chwilę czasu to sobie moja ośmiolatka rozwaliła głowę. Mieliśmy gości i czwórka dzieci szalała po całym domu. W pewnym momencie młoda potknęła się i uderzyła o subwoofer. Rozcięła czoło nad łukiem brwiowym. Wyglądało strasznie ale obyło się bez szycia. Wystarczyły te plastry strip.
    Najstarsza wciąż daje czadu. Były narady rodzinne, bardzo stresujące z resztą, była chwilowa poprawa i co i nic bo znów dziś nie poszła do szkoły. Jestem wykończona nerwowo. Straciłam pokarm i jest do du**y :( A któraś z Was kiedyś pisała że nie narzekam. Widocznie i na mnie przyszła pora.

Simba, iwcia77, Bozia3, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Zaplanowałam urlop na druga polowe czerwca i pierwsze dni lipca... trasę chcę podzielić , szukam aktualnie noclegów "tranzytowych" że tak powiem :) ale jeszcze nic nie wiem, mimo iz piszę z uporem maniaka do upatrzonego pensjonatu na Słowacji ... nikt nie raczy odpisac, trzeba bedzie dzwonic a nie wiem czy mozna sie z nimi dogadac po polsku lub angielsku bo jak mi wyskocza ze słowackim to bedzie grubo :)))
    E tam, mówisz: cwaj noclegi, pytasz: skolko. I dogadane! ;-)

iwcia77, anulka1978, *aga* lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam będę zgłaszać wszystkie posty, gdzie ktoś śle obelgi typu ściera czy idiotka, bez względu na to kim ta osoba jest!
    I nawet jeśli to będzie Simba, to ją też zgłoszę.
    Chcecie zachowywać się jak wycieruchy spod dyskoteki, to wypad z forum.

moremi, Dziobak, sandra80, ComeToMeBaby, Mimbla, ivf-ivf, kapturnica, macduska, *aga*, efcia, Natka_79, Berenika, Mega, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Jak się dwa dni temu wieczorem zabierałam za napisanie posta mając chwilę czasu to sobie moja ośmiolatka rozwaliła głowę. Mieliśmy gości i czwórka dzieci szalała po całym domu. W pewnym momencie młoda potknęła się i uderzyła o subwoofer. Rozcięła czoło nad łukiem brwiowym. Wyglądało strasznie ale obyło się bez szycia. Wystarczyły te plastry strip.
    Najstarsza wciąż daje czadu. Były narady rodzinne, bardzo stresujące z resztą, była chwilowa poprawa i co i nic bo znów dziś nie poszła do szkoły. Jestem wykończona nerwowo. Straciłam pokarm i jest do du**y :( A któraś z Was kiedyś pisała że nie narzekam. Widocznie i na mnie przyszła pora.
    Ania, trzymaj sie Kochana. Taki wiek, musi minac <3
    Jestes super dzielna mama!

iwcia77, paszczakin, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Odnośnie dyskusji wczorajszych to tam pewnie admini z ovu mają niezły ubaw i zastanawiają się pewnikiem, czy my jakieś nahurmonione nastolatki nie jesteśmy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 10:56

iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, nawet nie wiem co napisać. Tulę mocno.
    Ale starsza powiedziała o co chodzi z tymi wagarami?

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Cześć dziewczyny.

Odnośnie dyskusji wczorajszych to tam pewnie admini z ovu mają niezły ubaw i zastanawiają się pewnikiem, czy my jakieś nahurmonione nastolatki nie jesteśmy ;)

adminowi tez się dostało ;-) i te posty jeszcze szybciej znikały ahah

ComeToMeBaby, moremi, ivf-ivf, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 12996 12997 12998 12999 13000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ