35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W zeszłym miesiącu podglądałam cykl Bozi, ona miała takie piękne mega temperatury i bach @. Co będzie to będzie, choć wolałabym żeby trochę wcześniej @ przyszła bo za parę dni mam stomatologa i muszę zrobić rtg, a póki nie dostanę nie zrobię.
Ty kwiecień maj odpuszczasz to ja wtedy będę walczyć...chwilowo męża brakWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 09:20
Bozia3 lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Aga koniecznie wstrzymaj się z tym rtg ...
Ooo widzisz, wiosenne staraniaja odpuszczę bo jednak pierwsze tygodnie to wole byc w domu, na miejscu... z wyjazdem w pozniejszych miesiacach tez nie wiem jak bedzie ale poki co zakladam że jak bede sie dobrze czula i lekarz nie bedzie widzial problemu to jadę.. ale pierwsze 3 i ostatnie 3 miesiace siedze na miejscu
takie mam zalozenie... a jak sie wszystko ulozy to i tak zycie pokaże
urlop zaplanowalam bo przeciez nie bede zakladala ze uda się zaciążyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 09:26
-
Bry, zimno na dworze, zimno w domu z rana, ale chociaż dziecko nie buczy. Dobre i to.
A teraz mnie karmi kaszka, co to jej na śniadanie nie dojadl. Bleee... Idę po kawę.
Milego dnia heksy, pozdrawia Dziobak sprzed kominka.ivf-ivf, Sabina, Berenika, BISCA, efcia, Mega, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oj
aż chyba się cofnę i doczytam
coś ominęłam?
ale to było śmiechowe- nawet sobie śmiechłam.moremi, Berenika, Kisiel, malgos741 lubią tę wiadomość
-
zien dobry!
ja tez sie musze odniesc jeszcze apropos wczorajszej dyskusji..
golabki!
to nie tak, ze zapomnialam kapusty W zamrazarce. W zamrazarce to una sobie lezec moze. Ja ja porzucialm na 36h po wyjeciu z zamrazarki. I sie fioletowa zrobila. jak moj kapelusikrozwazalam takie niekonwencjonalne golabki, ale odwagi zabraklo. Kupilam zatem nowa i pierwszy raz w zyciu obgotowalam. Upierdliwe to jest, trwa 10 razy dluzej, niemniej wcale palcow parzyc nie trzeba. Wycielam glab/ (glaba?) i liscie widelcem z wrzatku wyjmowalam.
Tyle mojego wkaldu we wczorajsza dyskusje. Weekend spedzilam z rodzina i przyjaciolmi, szczerze polecam sprobowacSzczerze, to nawet sprzatanie wydaje mi sie atrakcyjniejsze (bo jest efekt) od tego, co tu mialo miejsce..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 10:22
Reni, Iwone, Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Berenika, macduska, *aga*, Bozia3, efcia, Mega, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
czy możemy już nie wracać do wypocin Ewki i całego tego wczorajszego syfu?
Czy nie możemy choć raz porozmawiać o gołąbkach, albo chociaż o magnesach?Dziobak, kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, paszczakin, iwcia77, Berenika, Mimbla, efcia, Mega, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czy możemy już nie wracać do wypocin Ewki i całego tego wczorajszego syfu?
Czy nie możemy choć raz porozmawiać o gołąbkach, albo chociaż o magnesach?
Dziobak, moremi, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Cześć wszystkim
Paszczakin jaką kupiłaś maszynkę do makaronu? Przymierzam się od miesiąca i nie wiem jaką wybrać.
Iwone, mam Imperie. Ogladalam kilka takich marketowych i jakies takie rozklekotane mi sie wydawaly, wiec sie szarpnelam na firmowke. jest super.Iwone, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoże. Przestańcie o jedzeniu. Wiecie jak mnie ssie? Jabłko i to duże zjadlam i nic. A te mi tu znowu o golabkach. Mój żołądek sam się strawia i właśnie mija dwunastnice
Simba, Dziobak, moremi, macduska, *aga*, efcia, Mega, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Jaka jest różnica między imperią a atlasem150?
atlas 150 to brzmi jak cos do cwiczen
Tak na na serio to nie wiem, to tez chyba firmowka.. Wyglada porzadnie..
u nas Imperia jest najbardziej popularna, mozna bez problemu kupowac "dostawki".. Tym sie tez kierowalam, ze jakby mi sie to spodobalo; to moze kiedys rozbuduje sprzet.
Iwone, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość