X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Ja mam wrazenie ze trzeba znaleźc zloty srodek - nie mozna ani kategorycznie wszystkiego zabraniac (bo nie tedy droga, po prostu, zakazany owoc smakuje rozkosznie) ale i pozwalac na zbyt wiele nie mozna...
    Ja pozwolilam (sama zafundowalam) córce na kolczyk w pępku i języku... zdecydowanie wolę dopilnować tematu, zaprowadzic dzieciaka do studia, zaplacici za fachową usluge niz ma mi dzieciak gdzies pokątnie w tajemnicy głupoty robic w sposob nieprofesjonalny (koleżanka córki np. sama zrobila sobie kolczyk w pepku a efekt był taki ze zgronkowcem wylądowała w szpitalu)
    Oczywiscie w zamian córa pozbyla sie tuneli i calej reszty kolczykow

Kolor wlosow - chce niebieskie? nie pozwolę ale zaproponuje np rudy... na ppoczatku bunt, foch i afera ale po 2 dniach przyjdzie i zapyta czy moze kupic ruda farbę ;)

Tak samo piwo - wolę pozwolić przy grillu wypic pół czy jedno niz ma mi pojsc na ognisko z kolezankami i wypic 5
    Ona juz załapała o co w tym chodzi - oczywicie probuje mnie testowac, sprawdza jak daleko mozna sie posunac ale i tak wychodzi na moje ze tak powiem

Staram sie byc troche koleżanką, obok bycia matką :)
    Zgadzam się z Tobą. Ja też staram się działać w tym stylu. Niestety jej zawsze jest mało albo nie tak.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Wypluj to słowo. Nikomu nie życzę takiego użerania się.
    A tfuuuu.
    Jeszcze jest Adas. Ale niech go ojciec ogarnia w glupim wieku - ja juz stara bede. ;)

ania.g, moremi, iwcia77, BISCA, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mojej tez jest wiecznie mało, wieznie nie tak, wszystko zle, ciągły foch i ogolne ... a najbardziej uwielbiam to jej "weź" rzucone sucho na chwile przed tym jak trzasnie drzwiami swojego pokoju...
    Tak.. to trudny czas :/
    I przyznaję że momentami serce mi pęka :(

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 stycznia 2016, 18:16

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    To ta Kopenhaska? Po niej podobnie jest masakryczne jojo.

sralis mazgalis
    zazdrościsz, bo Ci się cukru chce :-P

Simba, Dziobak, moremi, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona wiecznie nic nie może, na nic jej nie pozwalamy (co nie jest prawdą), wszyscy moga tylko ona nie... blablabla... w kółko... metoda zdartej płyty...
    A dzis rano oczywiscie - moge nie isc do szkoly? nic waznego nie mam w tym tygodniu... nie, nie mozesz nie isc, tu maz kanapki, ojciec czeka w samochodzie, do widzenia... zamknelam drzwi i czesc... ja juz nie mam sił sie wkur**** :/

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania G. - a jak syf w pokoju młodej? ciekawe czy osiąga wybitny poziom jak u mojej? :D

Iwone lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba co jesz?

ja mam dietę

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b3bae9637f1.jpg
    O w morde!
    Nie zrobilam zdjecia, ale mialam kapuste po alzacku.

Dziobak, Reni, moremi, Sabina, Kisiel, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba co z Tym domem? Jest już Wasz? Kiedy ruszacie? I kiedy pokój dla mnie będzie zrobiony? ;-)

moremi, Simba, BISCA, efcia, Bozia3, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sralis mazgalis
    zazdrościsz, bo Ci się cukru chce :-P
    Trzustka moja mówi, że jej nie robi. ;-)
    Ale ciasto od Sowy to bym pocisnela. A trzustce bym wmowila, że to kanapka z humusem.

Simba, moremi, BISCA, efcia, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Trzustka moja mówi, że jej nie robi. ;-)
    Ale ciasto od Sowy to bym pocisnela. A trzustce bym wmowila, że to kanapka z humusem.
    Trzustki są przebiegłe. Moim zdaniem musicie poważnie porozmawiać :-)

Dziobak, Sabina, moremi, BISCA, efcia, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, dosyc dobrego, lece z psem bo jajo zniose za chwilę, jęczy jak obłąkany :/
    Pa!

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Ania G. - a jak syf w pokoju młodej? ciekawe czy osiąga wybitny poziom jak u mojej? :D
    ehh,kiedyś przyszła koleżanka do mojego syna. Wpuściłam ją do jego pokoju że go zawstydzę. Wpuszczajac ją powiedziałam że ma się nie wystraszyć,a ona mu na to?że ona ma jeszcze gorszy bałagan w pokoju :D

paszczakin, moremi, BISCA, efcia, Bozia3, Berenika, Kisiel, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Dobra, dosyc dobrego, lece z psem bo jajo zniose za chwilę, jęczy jak obłąkany :/
    Pa!
    O.o a co mu?

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba co z Tym domem? Jest już Wasz? Kiedy ruszacie? I kiedy pokój dla mnie będzie zrobiony? ;-)
    Tak juz jest nasz (banku :) )
    Przepraszam, ze sie nie ustosunkowalam - widzialam jak pieknie go oblewalyscie :)

Ruszamy jak tylko sie dogadamy z jakas ekipa, ale na razie idzie to jak po grudzie. Rozbestwieni jak dziadowski bicz.

Wlasnie chcialam pytac w jakim kolorze chcesz sciany i czy pokoj raczej od poludnia, czy od zachodu. Blizej czy dalej lodowki ;)

ComeToMeBaby, Dziobak, Reni, Sabina, SolarPolar, Mimbla, moremi, BISCA, efcia, Bozia3, Berenika, Kisiel, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ehh,kiedyś przyszła koleżanka do mojego syna. Wpuściłam ją do jego pokoju że go zawstydzę. Wpuszczajac ją powiedziałam że ma się nie wystraszyć,a ona mu na to?że ona ma jeszcze gorszy bałagan w pokoju :D

haha bo podobno dziewczyny mają gorszy :-)

Iwone lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Trzustki są przebiegłe. Moim zdaniem musicie poważnie porozmawiać :-)
    Moja jest wyjątkowo sprytna. Na wakacjach nie powiedziała ani słowa, że ledwo zipie. A dupa rosła.
    To wszystko trzustki wina!

moremi, *aga*, BISCA, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak juz jest nasz (banku :) )

Wlasnie chcialam pytac w jakim kolorze chcesz sciany i czy pokoj raczej od poludnia, czy od zachodu. Blizej czy dalej lodowki ;)
    Po prawej stronie łóżka lodówka
    po lewej szafka z pilotem do tv
    u wezgłowia niewolnik z wachlarzem
    pokój zachodni, bo się przyzwyczaiłam

SolarPolar, Simba, Mimbla, moremi, Dziobak, BISCA, efcia, Berenika, Kisiel, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam jakiegoś dziwnego nastolatka. Ma w pokoju porządek idealny. Nawet ciuchy w szafach poukładane.

Żeby nie wyszło, ze jest taki idealny od zawsze to zdażyło mu się zostać przyłapanym z epapierosem. W pierwszej klasie tak się wygłupił. Mm z niego bekę do tej pory.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2016, 12:11

Simba, ania.g, Sabina, Dziobak, kapturnica, *aga*, BISCA, efcia, Berenika, Kisiel, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 16:15

Iwone lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Po prawej stronie łóżka lodówka
    po lewej szafka z pilotem do tv
    u wezgłowia niewolnik z wachlarzem
    pokój zachodni, bo się przyzwyczaiłam
    Hola hola! Ja nie o Ciebie pytalam tylko o Dastiego :P

Reni, moremi, Mimbla, BISCA, efcia, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 12998 12999 13000 13001 13002 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ