35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Dziobak nie możesz wody zamówić w sklepie z dowozem do domu?
Mega lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nam by się musiało co innego odblokować.
Ale ja nie o tym - plan też niczego sobie. Powodzenia
to zależy gdzie leży problem, w dupie czy w głowiekapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, macduska, BISCA, moremi, Magdala, efcia, krycha.stara, *aga*, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak niedlugo w lodowce bedziesz miala cieplej niz w salonie
Ps.a drzewo sie przygotowywuje wieczorem ,wtedy sie nie trza martwi ,ze braknieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 10:14
moremi, Magdala, efcia, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziobak niedlugo w lodowce bedziesz miala cieplej niz w salonie
Ps.a drzewo sie przygotowywuje wieczorem ,wtedy sie nie trza martwi ,ze brakniemoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI z serii moje dziecko dzisiaj:
Mój Pierworodny przyszedł wieczorem zmartwiony z pytaniem czy mi się nie wydaje, że on może za mało że swoim ojcem rozmawia? Bo może tata smutny z tego powodu?
Sabina, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, caffe, Dziobak, Berenika, iwcia77, Magdala, efcia, Mimbla, beates, *aga*, Bozia3, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Wacia to chyba taki wiek.
Bo moj od kilku dni z ojcem tez zaczal wiecej gadac wieczorami na necie.A dawniej ciezko go bylo zapedzic zeby cokolwiek do ojca napisal
U nas tez sypie jak cholera, chwilami zamiata bo wiatr dosc silny.I kolejny raz sie ciesze,ze nie musze z domu wylazic bo ferie.Nawet wiecej chleba kupilam i wsadzilam do mrozenia zeby nie musiec nosa wysciubiac bez potrzeby.No chyab ,ze na spacer z Maksem ale przy tej pogodzie co dzis to chyba sobie darujemoremi, Dziobak, macduska, iwcia77, Magdala, efcia, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:I z serii moje dziecko dzisiaj:
Mój Pierworodny przyszedł wieczorem zmartwiony z pytaniem czy mi się nie wydaje, że on może za mało że swoim ojcem rozmawia? Bo może tata smutny z tego powodu?moremi, caffe, macduska, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Asiulko moja kochana, nie masz pojecia jak sie ciesze !Bedziesz matkiem !
A mi sie snilo, ze bylam u Simbopaszczakow
Rolexy mialy 4 i 7 lat (?!?!?!), Dzejms byl na nas obrazony a Paszczak pracowala w barze.
Chyba musze odpoczac. Kiedy ta sobota ?moremi, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, macduska, iwcia77, Magdala, Aasiula, efcia, krycha.stara, beates, Bozia3, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I z serii moje dziecko dzisiaj:
Mój Pierworodny przyszedł wieczorem zmartwiony z pytaniem czy mi się nie wydaje, że on może za mało że swoim ojcem rozmawia? Bo może tata smutny z tego powodu?
CudowneSabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Bry
Noc po szczepieniach minęła spokojnie
Anula, krecha może wydawać się jaśniejsza, ale jutro powinna byc wyraźniejsza. Spokojnie.
I tak - ja miałam plamienia w terminie @, więc mało ciąży nie przegapiłampóźniej były też krwawienia i to porządne, a dziecko jest. Tych krwawień oczywiście nikomu nie życzę, ale informuję, że się zdarzają i nie zawsze oznaczają coś złego.
Iwone, a może zaopatrz się w takie podkłady medyczne? One dobre są. Ja kotom podkładałam jak były po kastracji.
Asiula, od razu mi się micha usmiechaświetny plan macie
I Sandra podobnie.
Że też Dziobak nie masz wody dla dziecka! Wstyd
Iwcia podrzuciła mi przepisy na mleko bez mleka, to chyba dzisiaj spróbuje chociaż jeden.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 11:18
ComeToMeBaby, Sabina, Berenika, iwcia77, macduska, Magdala, Aasiula, efcia, Iwone, krycha.stara, beates, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Sama jestem. Czyli co ? mam pracowac, tak ?
Nie, ide poszukac fajneg oprzepisu na pomidorowa
sa też przepisy na pomidorową z sokiem malinowym
także ten... można coś ciekawego zrobić.
Ja tam lubię takie eksperymenty, bo nieraz coś absurdalnie brzmi, a w smaku pozytywnie zaskakuje. Tak jak moje przetwory: truskawki z pieprzem i bazylią. Rewelacyjne.moremi, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, iwcia77, macduska, Aasiula, efcia, Bozia3, Kisiel, satori lubią tę wiadomość