35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie
U mnie dupa @ przyszla,zaczynam sie bawic od nowa
Ustalilam z m ze do maja sie staramy jak nie wyjdzie to invitro robimy .ComeToMeBaby, malgos741, Dziobak, sandra80, Sabina, anna maria, Iwone, macduska, caffe, Berenika, BISCA, moremi, iwcia77, Magdala, Natka_79, efcia, beates, Bozia3, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Witam sie
Ustalilam z m ze do maja sie staramy jak nie wyjdzie to invitro robimy .Aasiula, malgos741, sandra80, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No! Brawo
na szalenstwa
kapturnica, malgos741, Dziobak, ComeToMeBaby, sandra80, Sabina, Iwone, Simba, Berenika, moremi, BISCA, iwcia77, efcia, krycha.stara, beates, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien dobry.U nas tez podsypuje dalej i mróz nie odpuszcza.Dziobak przebije te Twoje marne -15
U mnie nad ranem jak bylam dolozyc o pieca to patrzylam na termometr za oknem.Tylko -22 .Twoja Norwegia sie chowa przy mrozie małopolski
Ale wygralas!kapturnica lubi tę wiadomość
-
Kuzwa, wstaje rano, tradycyjne 14 stopni w salonie, rozpalam w kominku i idę dziecku zrobić kaszke. A tam?? Wody w kranie nie ma!! Wyschla, zamarzla, wyparowala? Dzwonię do komuny, oni nie nie wiedzą. No niby koło nas kopia, bo robia nowy sklep, ale nic się chyba nie stało... No ja pierdziele, pewnie rurę rozpierdoczyli jakas! I tera co? Sniegu mam se utopić?
Niech mi ktoś zrobi kawe!!moremi, efcia, beates, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kuzwa, wstaje rano, tradycyjne 14 stopni w salonie, rozpalam w kominku i idę dziecku zrobić kaszke. A tam?? Wody w kranie nie ma!! Wyschla, zamarzla, wyparowala? Dzwonię do komuny, oni nie nie wiedzą. No niby koło nas kopia, bo robia nowy sklep, ale nic się chyba nie stało... No ja pierdziele, pewnie rurę rozpierdoczyli jakas! I tera co? Sniegu mam se utopić?
Niech mi ktoś zrobi kawe!!Dziobak, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kuzwa, wstaje rano, tradycyjne 14 stopni w salonie, rozpalam w kominku i idę dziecku zrobić kaszke. A tam?? Wody w kranie nie ma!! Wyschla, zamarzla, wyparowala? Dzwonię do komuny, oni nie nie wiedzą. No niby koło nas kopia, bo robia nowy sklep, ale nic się chyba nie stało... No ja pierdziele, pewnie rurę rozpierdoczyli jakas! I tera co? Sniegu mam se utopić?
Niech mi ktoś zrobi kawe!!
butelkowanej nie masz? ja zawsze mam zapasa wody/mleka dla dziecia i wina dla nas jakby jaka wojna czy co..ComeToMeBaby, sandra80, Dziobak, Simba, moremi, Magdala, efcia, krycha.stara, beates, Bozia3, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Witam sie
Ustalilam z m ze do maja sie staramy jak nie wyjdzie to invitro robimy .
Plan jest super, my na razie IUI ze 4, a jak nie wyjdzie to może jakoś tego mojego małża też do in vitra przekonam, także może podobnie czasowo wyjść :)Poza tym mój gin mówi, że dobrze sobie takie plany właśnie robić, że i tak dziecko będzie i tak, głowa się wtedy odblokowuje
ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, malgos741, Iwone, Berenika, moremi, BISCA, efcia, krycha.stara, beates, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Zgieramy juz kase i bedziemy dzialac,jak sie uda wczesniej zaciazyc to bedziemy mieli kase zaoszczedzona
na szalenstwa
Przede wszystkim na pieluchyAasiula, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:butelkowanej nie masz? ja zawsze mam zapasa wody/mleka dla dziecia i wina dla nas jakby jaka wojna czy co..
Jezu, co za poranek, jeszcze drzewo mi się kończy...
Ratunku!!kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Plan jest super, my na razie IUI ze 4, a jak nie wyjdzie to może jakoś tego mojego małża też do in vitra przekonam, także może podobnie czasowo wyjść :)Poza tym mój gin mówi, że dobrze sobie takie plany właśnie robić, że i tak dziecko będzie i tak, głowa się wtedy odblokowuje
Ale ja nie o tym - plan też niczego sobie. Powodzeniamalgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Bry z rana .. ja już w trakcie picia kawy
Asiula jest plan
Anula kciuki żeby akcja drugiej kreski się rozkręciłaSabina, efcia, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
dziekuje Ci kochanamacduska wrote:Dzisiaj Dzień Babci.
Obecnym i przyszłym babciom z naszego wątku wszystkiego najlepszego.
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifhttp://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifhttp://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifmacduska, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A ty wiesz Paszcza, że wino mam? 9 litrów w kartonie... A wody dla dziecka nie...
phi, nie masz wina w kranie??
Iwone, BISCA, iwcia77, krycha.stara, Simba, satori lubią tę wiadomość