35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ze mua? Ja grosika z tego ni mam. To takie dile, ze kasa na kocie bidy idzie.anna maria wrote:Dziobak co ty tam na fb za szemrane interesy robisz ? i to wszystko nieopodatkowane

Magnesy z Teneryfy ida jak cieple buly.
anna maria, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Czekaj ja za jakies 5 lat jade nad Bajkal i mam nadzieje ze magnesy tam Maja
Dziobak wrote:Ale ze mua? Ja grosika z tego ni mam. To takie dile, ze kasa na kocie bidy idzie.
Magnesy z Teneryfy ida jak cieple buly.
Iwone, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj padal snieg i Hela gapila sie na niego jak zahipnotyzowana ,bylysmy na dworze i kazalam jej patrzec w niebo i otwierc Usta zeby cos jej wpadlo ,byla zabawa ,podoblo sie ,ale juz po sniegu
musze jednak do Dziobaka
Magdala wrote:A doswiadczyla Hela w koncu tego sniegu?
Iwone, Magdala, krycha.stara, efcia, Mimbla, caffe, moremi, SolarPolar, Mega, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak wychodzę z pieskiem na dwór, to ona się trzęsie jak osika. Założyć jej jakieś ubranko?
ps. nie śmiejcie się proszę. Lunka jak do nas przyszła to miała 4 m-c, to maleństwo nie ma jeszcze 2
anna maria, efcia, Reni, Mimbla, caffe, Berenika, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale to ruchy, bo od soboty ma się ocieplac i zapowiadają deszcze. Zobaczymy, na razie jest - 15. Wyjrzalam sobie na zewnątrz po kąpieli i aż mnie telepnelo.anna maria wrote:Dzisiaj padal snieg i Hela gapila sie na niego jak zahipnotyzowana ,bylysmy na dworze i kazalam jej patrzec w niebo i otwierc Usta zeby cos jej wpadlo ,byla zabawa ,podoblo sie ,ale juz po sniegu
musze jednak do Dziobaka 
anna maria lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzisiaj padal snieg i Hela gapila sie na niego jak zahipnotyzowana ,bylysmy na dworze i kazalam jej patrzec w niebo i otwierc Usta zeby cos jej wpadlo ,byla zabawa ,podoblo sie ,ale juz po sniegu
musze jednak do Dziobaka 

To i tak lepiej niz u nas. Mrozi juz drugi tydzien, sniegu spadlo tyle, ze lekko zasniezylo dachy samochodow i po dwoch godzinach juz go nie bylo.
anna maria lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Ale to ruchy, bo od soboty ma się ocieplac i zapowiadają deszcze. Zobaczymy, na razie jest - 15. Wyjrzalam sobie na zewnątrz po kąpieli i aż mnie telepnelo.

Uwazaj, bo Ci zostanie to telepanie. Choroba to sie nazywa.
Po kapieli na dwor?? Pomrocznosc?
Dziobak, krycha.stara, Iwone lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH