X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel, jeśli mówisz o programie 2+1 w gyncentrum to już kończą ten program, ostatnie 50miejsc mieli ostatnio, a zainteresowanie spore. Czytałam na wątku IVF. Raczej się więc na niego nie nastawiaj, bo prawdopodobnie te miejsca się zaraz skończą.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sabbcia no wez!!Dawid ksiedzem .Boj sie buka!!!
    Na szczescie mlody malo religijny.Wiec predzej skoczy na jakis ciezki koncert niz na msze :P :)

Kapta, znam takiego księdza co w młodosci punkiem był. Także ten... Nigdy nic nie wiadomo.;-)

Iwone, efcia, Sabina, iwcia77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale żal mi się zrobiło i adoptowałam
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=942736269139794&id=768740799872676
    Mąż już po nią pojechał

efcia, macduska, iwcia77, SolarPolar, Dziobak, Mimbla, Reni, caffe, moremi, megan8, anulka1978 lubią tę wiadomość

• Kisiel Przyjaciółka

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa nie chodzi o sam program tylko o ilość kasy uzbieranej :)

efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam przegląd torebki. Niesamowite ile człowiek gromadzi papierów, paragonów i innego badziewia.

efcia, iwcia77, Mimbla, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie wiem czy dobrze zrobiłam,ale żal mi się zrobiło i adoptowałam
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=942736269139794&id=768740799872676
    Mąż już po nią pojechał

Iwon jak masz możliwości i warunki dla zwierzaków , to bardzo dobrze zrobilaś :-)
    ja nie zaglądam na takie strony, bo by mi serce pękło, nie mam warunków na kolejne zwierzaki

a mialam pytać jak tam nałóg papierosowy, udało sie?

Iwone, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Sabcia, a co powiesz na szklankę ciepłego mleka z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i do tego chleb z miodem? Czy to nie lepsza opcja? :-) ja np lubię mleko z czosnkiem na wieczór zapodać jak jestem chora.
    Czosnek w mleku.mi nie wejdzie. Za nic

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka, ja jestem taka, że bym chętnie każdemu zwierzakowi pomogła, dlatego mamy 4 koty... Jednego mieliśmy, a w czerwcu kotka, którą karmiłam bo przychodziła okociła mi się w tujach, tego samego dnia ją i 5 młodych do domu wzięliśmy. Dla trzech kociakow znaleźliśmy dom, a matka i dwa zostały bo nikt już nie chciał... Ten piesek chyba duży będzie :-) ludzie sa bez serca czasem.

Sabina, macduska, Iwone, Dziobak, anulka1978 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sory, że ja znowu o jedzeniu.
    Moja mama zrobiła placki drożdżowe z patelni.
    OBŁĘDNE.

efcia, iwcia77, SolarPolar, Iwone, kapturnica, Magdala, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Sory, że ja znowu o jedzeniu.
    Moja mama zrobiła placki drożdżowe z patelni.
    OBŁĘDNE.

smacznego :-)
    zdjęcie i przepis poprosze

macduska lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Wszystkie się chwalą skokami rozwojowymi swoich pociech, pochwalę się i ja. Do tej pory Wojtek wszystko co znalazł na podłodze brał do buzi i zjadał. Teraz z każdym najmniejszym paprochem biegnie do kosza na śmieci. Jest w tym lepszy niż odkurzacz.

iwcia77, Dziobak, Iwone, Mimbla, macduska, efcia, gosia7122, ComeToMeBaby, kapturnica, Bozia3, Magdala, BISCA, Mega, Sabina, anna maria, Berenika, krycha.stara, caffe, moremi, SolarPolar, beates, anulka1978, Kisiel lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Iwon jak masz możliwości i warunki dla zwierzaków , to bardzo dobrze zrobilaś :-)
    ja nie zaglądam na takie strony, bo by mi serce pękło, nie mam warunków na kolejne zwierzaki

a mialam pytać jak tam nałóg papierosowy, udało sie?
    Wszystko zależy teraz od Lunki, czy ją zaakceptuje. Mieszkam w domku, więc warunki raczej mam.
    Niestety nałóg nadal mi towarzyszy :(

efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Iwonka, ja jestem taka, że bym chętnie każdemu zwierzakowi pomogła, dlatego mamy 4 koty... Jednego mieliśmy, a w czerwcu kotka, którą karmiłam bo przychodziła okociła mi się w tujach, tego samego dnia ją i 5 młodych do domu wzięliśmy. Dla trzech kociakow znaleźliśmy dom, a matka i dwa zostały bo nikt już nie chciał... Ten piesek chyba duży będzie :-) ludzie sa bez serca czasem.
    Codziennie oglądam takie ogłoszenia i zawsze mi żal tych piesków, ale nie wiem dlaczego tych w szczególności żal mi się zrobiło.
    Chyba duża będzie :)

ivf-ivf, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, jakie bidy te psiunie. Dobre serce masz Iwone. :) A ludzie to penisy. Chociaz wiadomo,ze nie wszyscy.

efcia, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    smacznego :-)
    zdjęcie i przepis poprosze

Juz jest.

efcia lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Która ma lepszy dzień niż ja? :-P

Wsiadam w auto ...oszczędzanie energii się włączyło ale uff odpalił. Przejechałam ze 4 km komputer wyświetla stop i roue arriere droite crevee. No to rozkminiam po kolei co i jak. Haratam koło które waży ponad 20 kg z bagażnika modląc się żebym miała na tyle siły żeby śruby odkręcić. Spocona bo przecież ubrana jak na syberie, zadowolona z siebie jadę na zakupy. Wracam do domu, duma mnie rozpiera, chwalę się przez neta i nagle czytam taki tekst- Kochanie my na zimówkach nie mamy czujników to było błędne ostrzeżenie :-D

A teraz leżę i kwiczę bo chyba za ciężkie to koło było :-)
    ja mam lepszy...wracałam do domu, przede mną wielkie auto dostawcze...zatrzymało się, no to ja też...nagle on wsteczny i jeb we mnie...nawet nie zdążyłam oddechu złapać...wybiegł przerażony kierowca i zaczął oglądać wnętrze mojego samochodu - jak zobaczył Kajtka to omału nie dostał spazmów- że jakie to szczęście, że się nam nic nie stało...bo auto...to tam pikuś - poszłam ten pikuś oglądnąć - i faktycznie - wgnieciona tylko tablica rejestracyjna...facet podziękował, przeprosił i szybko odjechał. Ja zostałam na środku drogi - dzwonię do brata (ma warsztat samochodowy)opowiadam, a on mi mówi - no trudno - spisałaś oświadczenie - to się z ubezpieczenia naprawi - bo cholera wie co się uszkodziło pod tablicą - może być poważna sprawa...a ja mu mówię - no ale ja puściłam gościa..nie spisałam niczego - bo to "tylko tablica". Tak więc dostałam zjebkę od brata, potem od mojego A. - bo to samo miał do powiedzenia, więc zwyczajna blondynka ze mnie...:)

efcia, macduska, Dziobak, kapturnica, BISCA, Iwone, Sabina, Berenika, caffe, moremi, beates, *aga*, Kisiel lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ja miałam jeden jedyny raz stłuczkę (oby ostatni)
    i co..?
    i pierwsze co zrobiłam, to dzwoniłam do męża
    on pyta co sie stało, co uszkodzone, a ja mu, że nawet nie wiem, bo jeszcze z auta nie wychodziłam i nie zaglądałam

poprostu, pierwsze co, to chwycilam telefon i spanikowana dzwonilam do męza ;-)

na szczęscie to było w miejscu zamieszkania, wiec męzu przyjechał po chwili i wszystko z gościem zalatwił

Jastra, Bozia3, Iwone, krycha.stara, caffe lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już przyjechali. Luna nie odstępuje szczeniaczka na krok. Cały czas ją wącha i liże.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8c66ef3daed.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/410834ee0f79.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b58abc57e024.jpg
    Zdjęcia robione komórką i trochę nie wyraźne.

ivf-ivf, Reni, efcia, macduska, Jastra, Mimbla, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Berenika, caffe, moremi, megan8, SolarPolar, beates, anulka1978, *aga*, Kisiel lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Już przyjechali. Luna nie odstępuje szczeniaczka na krok. Cały czas ją wącha i liże.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8c66ef3daed.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/410834ee0f79.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b58abc57e024.jpg
    Zdjęcia robione komórką i trochę nie wyraźne.
    Bedzie jej moze matkowac! Cudnie! I moze sama sie tez troche rozkreci?
    A w jakim stanie jest malutka? I ile ma? Butelkowa bedzie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:20

Iwone, ivf-ivf, efcia, Bozia3, Sabina, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone piękne psiaki. Ciekawe co z malucha wyrośnie. Czekam na fotorelację.

efcia, Iwone, Bozia3, Dziobak, BISCA, Mimbla, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 13046 13047 13048 13049 13050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ