35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Bedzie jej moze matkowac! Cudnie! I moze sama sie tez troche rozkreci?
A w jakim stanie jest malutka? I ile ma? Butelkowa bedzie?
Wzięłam ją z myślą o Lunie, że będzie miała towarzystwo i że być może na tym etapie będzie jej matkować. Zobaczymy co z tego wyniknie.Dziobak, efcia, BISCA, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, krycha.stara, caffe, moremi, SolarPolar, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mam lepszy...wracałam do domu, przede mną wielkie auto dostawcze...zatrzymało się, no to ja też...nagle on wsteczny i jeb we mnie...nawet nie zdążyłam oddechu złapać...wybiegł przerażony kierowca i zaczął oglądać wnętrze mojego samochodu - jak zobaczył Kajtka to omału nie dostał spazmów- że jakie to szczęście, że się nam nic nie stało...bo auto...to tam pikuś - poszłam ten pikuś oglądnąć - i faktycznie - wgnieciona tylko tablica rejestracyjna...facet podziękował, przeprosił i szybko odjechał. Ja zostałam na środku drogi - dzwonię do brata (ma warsztat samochodowy)opowiadam, a on mi mówi - no trudno - spisałaś oświadczenie - to się z ubezpieczenia naprawi - bo cholera wie co się uszkodziło pod tablicą - może być poważna sprawa...a ja mu mówię - no ale ja puściłam gościa..nie spisałam niczego - bo to "tylko tablica". Tak więc dostałam zjebkę od brata, potem od mojego A. - bo to samo miał do powiedzenia, więc zwyczajna blondynka ze mnie...
Bozia, mi tak sąsiad w tył wjechał, koniec końców trza było w moim rocznym Superbie tylną klapę zmieniać, zderzak i nawet cos z podwoziem robić, a błaho wyglądało, samochód mam w leasingu i mimo, że naprawa była przez ubezpieczyciela sprawcy pokrywana to dostałam z warsztatu fakturę (mogłam polowe vatu odliczyc), koszt naprawy 12000, a wyglądało jak nic.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odniose sie krotko do waszych wypowiedzi à propos gejow i lesbijek.
Mowicie, ze ciezko byloby wam sie z tym pogodzic bo ciezko z "tym" sie zyje. Spoleczenstwo zle nie toleruje takich par. Ale spoleczenstwo to wy i przyczyniacie sie do tego braku tolerancji. Trzeba walczyc z t'y mi sredniowiecznymi pogladami dla dobra przyszlych pokolen ( w tym, moze tez waszych dzieci) , bo ich szczescie jest najwazniejsze i maja do niego prawo, niezaleznie od tego w jakiego Boga wierza, czy wybrali zawod ksiedza albo sypiaja z gejem / arabem albo innym chinczykiem.Bozia3, Dziobak, macduska, Mimbla, efcia, caffe, moremi, megan8, beates, anulka1978, Kisiel lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Odniose sie krotko do waszych wypowiedzi à propos gejow i lesbijek.
Mowicie, ze ciezko byloby wam sie z tym pogodzic bo ciezko z "tym" sie zyje. Spoleczenstwo zle nie toleruje takich par. Ale spoleczenstwo to wy i przyczyniacie sie do tego braku tolerancji. Trzeba walczyc z t'y mi sredniowiecznymi pogladami dla dobra przyszlych pokolen ( w tym, moze tez waszych dzieci) , bo ich szczescie jest najwazniejsze i maja do niego prawo, niezaleznie od tego w jakiego Boga wierza, czy wybrali zawod ksiedza albo sypiaja z gejem / arabem albo innym chinczykiem.BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dzie wszystkie? Wracajcie! Jak nie stukam w klawisze, to ser plesniowy jem, no!! Ocalcie moja dusze!!
Wydaje się że będzie ok.
Mała wypiła mleko i zjadła chrupkiBISCA, Dziobak, anna maria, ComeToMeBaby, Mimbla, macduska, Mega, efcia, caffe, SolarPolar, Berenika, Kisiel lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Odniose sie krotko do waszych wypowiedzi à propos gejow i lesbijek.
Mowicie, ze ciezko byloby wam sie z tym pogodzic bo ciezko z "tym" sie zyje. Spoleczenstwo zle nie toleruje takich par. Ale spoleczenstwo to wy i przyczyniacie sie do tego braku tolerancji. Trzeba walczyc z t'y mi sredniowiecznymi pogladami dla dobra przyszlych pokolen ( w tym, moze tez waszych dzieci) , bo ich szczescie jest najwazniejsze i maja do niego prawo, niezaleznie od tego w jakiego Boga wierza, czy wybrali zawod ksiedza albo sypiaja z gejem / arabem albo innym chinczykiem.
Ja wszystko moge tolerowac, jezeli wolnosc wyznania/sexu idzie w parze z przestrzeganiem zasad spolecznych lub nawet glupich dziesieciu przykazan.
anna maria, krycha.stara, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.