35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Jeżeli byłby problem, to nie (wiem, że trudno zapakowac, żeby nie poszedł słoik w transporcie). Z drugiej strony brzmi bardzo apetycznie i lubię takie wynalazki
My już wykończyliśmy zapasy. wczoraj przygotowałam butelki, żeby sok z kwiatu czarnego bzu przelać i wysłać Sabince (w tamtym roku już dałam plamę) i okazało się, że nie mamy już nic. Mąż pił codziennie zamiast herbaty i tak zeszło. Dżemy też jakoś "zeszły" i muszę do mamy się uśmiechać. Dobrze że w niedzielę przyjadą, bo muszą wykorzystać prezent na dzień babci i dziadkaDostali bilety na operę.
Na co ida ? -
efcia wrote:też lubie tradycyjna
moja pomidorówka:
gotuje wywar na udkach kurczaka z warzywami w całości (jak na rosól)
gdy mieso i warzywa sie ugotuja, odcedzam wywar (mam sam rosołek)
dodaje koncentrat pomidorowy podsmażony na maśle (około 5min)
zupa ma wtedy wyraźniejszy smak i piekny kolor
na koniec lekko zabielam śmietanka 30% słodką
I tak sie stanie. Dziekiefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mam powod nie spania mlodego i ogolnego wkurVienia.Mlodemu ida jedynki .Juz widac biale kreseczki w dziąsle
ivf-ivf, iwcia77, Sabina, moremi, anna maria, Aasiula, Mimbla, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, Kisiel, malgos741, Mega, satori, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Agnieszki, wszystkiego naj !
Ja bez humoru, jakas dobita, absolutnie do niczego, nienawidze tak sie czuc
Brzuch mnie cos pobolewa jak na @
Ogolne wkur*****
Nie będę Wam tu smęcić... ide pograc w bierki z dzieciem
Simba, moremi, silvia, *aga*, Mimbla, efcia, Kisiel, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Agnieszki, wszystkiego naj !
Ja bez humoru, jakas dobita, absolutnie do niczego, nienawidze tak sie czuc
Brzuch mnie cos pobolewa jak na @
Ogolne wkur*****
Nie będę Wam tu smęcić... ide pograc w bierki z dzieciem
krycha.stara, efcia, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:Witam grono zacne
Nie mam dzis apetytu. Na nic. Nawet jablko stanowi wyzwanie. Dziekuje za uwagekrycha.stara, *aga*, Sabina, Dziobak, SolarPolar, ComeToMeBaby, efcia, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
W imieniu własnym za życzenia bardzo dziękuje
Dołączę w tym miesiącu do Asi obsikałam wynik negatywny
Miałam nie sikać ale przed stomatologiem stwierdziłam jednak , że sprawdzę
Najlepsze że myślałam że wynik mnie jakoś podłamie...a ja dziwna jak cholera jestem. Oczyma wyobraźni widzę siebie w maju na imprezie syna w szpilkach i obcisłej kiecce
Przecież i tak będę w ciąży a parę miesięcy w tą czy w tą już nie robi wielkiej różnicykrycha.stara, moremi, Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Kisiel, malgos741, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
anulka zawsze jest nadzieja trzymam kciuki
chyba kumulacja zdołowanych dzisiaj będzie
u mnie też kiepsko ten cykl z clo+progesteron i nie dosyć ze nic z tego to tak mi sie narobiło, że 43 dc niby @ chciała się rozkręcić ale jednak nic, mam takie psm że jestem jak granat bez zawleczki (biedne chłopaki omijają mnie łukiem)krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
*aga* wrote:W imieniu własnym za życzenia bardzo dziękuje
Dołączę w tym miesiącu do Asi obsikałam wynik negatywny
Miałam nie sikać ale przed stomatologiem stwierdziłam jednak , że sprawdzę
Najlepsze że myślałam że wynik mnie jakoś podłamie...a ja dziwna jak cholera jestem. Oczyma wyobraźni widzę siebie w maju na imprezie syna w szpilkach i obcisłej kiecce
Przecież i tak będę w ciąży a parę miesięcy w tą czy w tą już nie robi wielkiej różnicy
Upsss Ja to nie wychowana cholera jestem oczywiscie Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i inny Agnieszek
no i poproszę trochę Twojego optymizmu*aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Silvia ja już tak mam, że mimo upadków zawsze widzę że będzie lepiej i w końcu po mojej myśli . Póki co w innych sferach życia się sprawdza
Krycha te twoje pomidory musiały żyć własnym życiemkrycha.stara, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Krycha, cos ty zrobiła tej trzustce? Usunelas ja??
Ja to się czuję jak bohaterka dziś. Przez te jazdy z wodą zaczęło mi się chcec cukru. Plus PMS, to same rozumiecie. A w sklepie Napoleonki... Niebrzydkie całkiem i wiem, że smaczne. Stoję zatem przed lodówka i kombinuje. W końcu styczen bez cukru, sezon bikini zaraz. A w cholerę, kupię... Wkładam do koszyka. W.połowie drogi do kasy refleksja. Nie, odkładam
Idę po chleb, droga do kasy wypadła znowu koło Napoleonek. No zesz w życiu. Dalej stoję i myślę. Gibie się. Z nogi na nogę. W końcu krokiem zwycięzcy odchodzę. Bez ciastek.
Oklaski!!krycha.stara, SolarPolar, *aga*, kapturnica, moremi, BISCA, beates, Jastra, Iwone, efcia, Kisiel, Berenika, malgos741, Simba, iwcia77, satori, paszczakin lubią tę wiadomość