35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:ANDZELA,ja wlasnie nie czuje glodu. Czuje sie pelna po kokarde. Ale juz wyeliminowalam winowajce. Pomidory wyszly na wolnosc. Zastepuje je teraz jablko
krycha.stara, malgos741, moremi, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Wracalam ze spotkania i po drosze sluchalam programu o ... duchach
Gosciem tego programu byl facet, ktory napisal ksiazke o zyciu po smierci. Ponoc duchy to zblakane dusze, ktore jeszcze nie wiedza, ze umarly (6-ty zmysl), albo dusze przywiazane do czegos/kogos na ziemi.
Ponoc dzieci czesto widza duchy (np prannych zolnierzy). W tych wypadkach nalezy dziecka zapytac czy ono sie boi tych "postaci" i jesli tak, to trzeba mu powiedziec, ze nastepnym razem dziecko ma powiedziec, z przekonaniem, tej zblakanej duszy, ze sie jej boi i nie zyczy sobie jej "wizyt".
Ponoc ta metoda jest pewna na 100 % bo testowana miedzy innymi na dzieciach tego goscia (autora ksiazki)
Przytaczali tez taka anegdote, ze pawna medium wracajac z podrozy, zastala w swoim domu pelno duchow naladowanych negatywna energia. Okazalo sie , ze to jej nastoletnie corki bawily sie w "wywolywanie duchow"
Ponoc zajelo jej to 2 godziny, zeby "osczyscic" dom z tych duchow.
Dletego nie powinno sie wywolywac duchow na wlasna reke.
Bardzo ciekawe to bylo ale ciesze sie, ze chuop dzisiaj na noc nie idzie do pracy
efcia, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Krycha, cos ty zrobiła tej trzustce? Usunelas ja??
Ja to się czuję jak bohaterka dziś. Przez te jazdy z wodą zaczęło mi się chcec cukru. Plus PMS, to same rozumiecie. A w sklepie Napoleonki... Niebrzydkie całkiem i wiem, że smaczne. Stoję zatem przed lodówka i kombinuje. W końcu styczen bez cukru, sezon bikini zaraz. A w cholerę, kupię... Wkładam do koszyka. W.połowie drogi do kasy refleksja. Nie, odkładam
Idę po chleb, droga do kasy wypadła znowu koło Napoleonek. No zesz w życiu. Dalej stoję i myślę. Gibie się. Z nogi na nogę. W końcu krokiem zwycięzcy odchodzę. Bez ciastek.
Oklaski!!Dziobak, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, *aga*, moremi, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Ludzie jednak mają nasrane pod deklem
http://lidzbarkwarminski.wm.pl/330008,Szczeniak-piszczal-wiec-wlasciciel-wyrzucil-go-przez-okno.html?preview=abdc8ff89d1eb6fbfaee#axzz3xo49fJIt
ręce opadają
Prasujecie? ja prasuję, dziecię muszę spakowac na wyjazd w ferie, wypada uprasowac co nieco -
nick nieaktualnyanulka1978 wrote:Ludzie jednak mają nasrane pod deklem
http://lidzbarkwarminski.wm.pl/330008,Szczeniak-piszczal-wiec-wlasciciel-wyrzucil-go-przez-okno.html?preview=abdc8ff89d1eb6fbfaee#axzz3xo49fJIt
ręce opadają
Prasujecie? ja prasuję, dziecię muszę spakowac na wyjazd w ferie, wypada uprasowac co nieco
Tobie nie wolno prasować! Ty w ciazy jesteś!
Aaaaa, chodzi Ci o wygładzanie materiału za pomoca goracego urzadządzenia? To co innego.
Ale się nie przemęczaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 17:56
efcia, BISCA, Kisiel, malgos741, *aga*, moremi, Simba, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaaa
a ja zachodziłam w głowę "prasują? znowu?"
bo ja prasuje jak muszę
hahahah dzięki
poprawiłyście mi humor
Czy ja mam znowu jutro sikać? czy czekać do soboty?
W sobotę pizza, hurrrrrraaaaaa !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 18:39
efcia, Sabina, macduska, malgos741, Iwone, Mega, moremi, iwcia77, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Aaaaaaa
bo ja prasuje jak muszę
hahahah dzięki
poprawiłyście mi humor
W sobotę pizza, hurrrrrraaaaaa !!!
sikajmoremi lubi tę wiadomość
-
Przed chwila dzwoni chłop, mówi, że idzie na spozywkowe zakupy i pyta, czy coś jeszcze kupić. A ja, głosem zbolalym: ta, 3 butelki Pasoa, 2 Malibu i 2 Mohito.
No co, syndrom samotnej matki mam...anulka1978, macduska, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Simba, caffe, Sabina, iwcia77, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
W takim razie wypijcie za mnie
ja się wstrzymuję
choć nie powiem, piwko bym wypiła
Odpadam już powoli, głowa leci, oczy szczypią, czas na mniejeszcze luknę coś z małżem i dzieciem i idę w kimę
jutro znowu skoro świt trzeba się z łózka wywlec
Nie lubię
Pa! do jutra
malgos741, efcia, moremi, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapijcie się i za mnie. Wracam od gina.
Wbrew moim lękom endometrium jak na 4dc rewelacyjne 7,5mm i to bez wspomagania estrogenami. Dostałam znowu clo.
Jeszcze się pomęczę troche dla towarzystwa. W sumie do pani M jeszcze daleko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 07:46
malgos741, Berenika, kapturnica, BISCA, *aga*, ivf-ivf, Iwone, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, efcia, moremi, Simba, silvia, Bozia3, caffe, Mimbla, Sabina, iwcia77, SolarPolar, satori, beates, anulka1978, ania.g, krycha.stara, paszczakin lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Aaaaaaa
bo ja prasuje jak muszę
hahahah dzięki
poprawiłyście mi humor
W sobotę pizza, hurrrrrraaaaaa !!!efcia, anulka1978 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobra ekspertki proszę mi podpowiedzieć jakie badania prywatnie wykonać żeby posprawdzać czy wszystko gra. Według mojej gin wszystko jest w porządku i potrzeba czasu. No może ma rację ale wolę się upewnić. Owulację mam w każdym miesiącu, jajka pękają, cykle jak w zegarku. 3 miesiące robiłam monitoring dla sprawdzenia, endometrium bez zastrzeżeń, śluz owulacyjny wręcz przegina ilościowo
. Ostatnio TSH miałam coś koło 1,5 . Mam dwa miesiące luzu od starań to chociaż jakoś bym ogarnęła badania
Z góry dziękuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 20:11
efcia, moremi, Sabina, Berenika lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór