Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    ANDZELA,ja wlasnie nie czuje glodu. Czuje sie pelna po kokarde. Ale juz wyeliminowalam winowajce. Pomidory wyszly na wolnosc. Zastepuje je teraz jablko
    Jabuszko na umeczony zoladek - bedziesz miala kolejnego pawia. Lepiej testa siknij bo marudzisz ciazowo!

nick nieaktualny, malgos741, moremi, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok,Misiu, teraz wszystko jest jasne !
    No to za szybka (i ostatnia) @ i skuteczna biopsje !

nick nieaktualny, SolarPolar, efcia, moremi, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracalam ze spotkania i po drosze sluchalam programu o ... duchach O.o

Gosciem tego programu byl facet, ktory napisal ksiazke o zyciu po smierci. Ponoc duchy to zblakane dusze, ktore jeszcze nie wiedza, ze umarly (6-ty zmysl), albo dusze przywiazane do czegos/kogos na ziemi.

Ponoc dzieci czesto widza duchy (np prannych zolnierzy). W tych wypadkach nalezy dziecka zapytac czy ono sie boi tych "postaci" i jesli tak, to trzeba mu powiedziec, ze nastepnym razem dziecko ma powiedziec, z przekonaniem, tej zblakanej duszy, ze sie jej boi i nie zyczy sobie jej "wizyt".
    Ponoc ta metoda jest pewna na 100 % bo testowana miedzy innymi na dzieciach tego goscia (autora ksiazki)

Przytaczali tez taka anegdote, ze pawna medium wracajac z podrozy, zastala w swoim domu pelno duchow naladowanych negatywna energia. Okazalo sie , ze to jej nastoletnie corki bawily sie w "wywolywanie duchow"
    Ponoc zajelo jej to 2 godziny, zeby "osczyscic" dom z tych duchow.
    Dletego nie powinno sie wywolywac duchow na wlasna reke.

Bardzo ciekawe to bylo ale ciesze sie, ze chuop dzisiaj na noc nie idzie do pracy ;)

efcia, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Krycha, cos ty zrobiła tej trzustce? Usunelas ja??
    Ja to się czuję jak bohaterka dziś. Przez te jazdy z wodą zaczęło mi się chcec cukru. Plus PMS, to same rozumiecie. A w sklepie Napoleonki... Niebrzydkie całkiem i wiem, że smaczne. Stoję zatem przed lodówka i kombinuje. W końcu styczen bez cukru, sezon bikini zaraz. A w cholerę, kupię... Wkładam do koszyka. W.połowie drogi do kasy refleksja. Nie, odkładam
    Idę po chleb, droga do kasy wypadła znowu koło Napoleonek. No zesz w życiu. Dalej stoję i myślę. Gibie się. Z nogi na nogę. W końcu krokiem zwycięzcy odchodzę. Bez ciastek.
    Oklaski!! ;-)
    A ja za Ciebie wciaglam 3 rafaello , dobre byly ;)

Dziobak, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, *aga*, moremi, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie jednak mają nasrane pod deklem

http://lidzbarkwarminski.wm.pl/330008,Szczeniak-piszczal-wiec-wlasciciel-wyrzucil-go-przez-okno.html?preview=abdc8ff89d1eb6fbfaee#axzz3xo49fJIt

ręce opadają :/

Prasujecie? ja prasuję, dziecię muszę spakowac na wyjazd w ferie, wypada uprasowac co nieco ;)

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Ludzie jednak mają nasrane pod deklem

http://lidzbarkwarminski.wm.pl/330008,Szczeniak-piszczal-wiec-wlasciciel-wyrzucil-go-przez-okno.html?preview=abdc8ff89d1eb6fbfaee#axzz3xo49fJIt

ręce opadają :/

Prasujecie? ja prasuję, dziecię muszę spakowac na wyjazd w ferie, wypada uprasowac co nieco ;)

Tobie nie wolno prasować! Ty w ciazy jesteś!

Aaaaa, chodzi Ci o wygładzanie materiału za pomoca goracego urzadządzenia? To co innego.

Ale się nie przemęczaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 17:56

efcia, BISCA, Kisiel, malgos741, *aga*, moremi, Simba, Mimbla, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka w jezyku forumowym prasowac znaczy pic ;) akohol pic ;)

efcia, anulka1978, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Anulka w jezyku forumowym prasowac znaczy pic ;) akohol pic ;)

Sabinko no i wywolalas wilka z lasu ;-) ide poprasowac czerwone

nick nieaktualny, nick nieaktualny, anulka1978, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, moremi, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Nie zaluj sobie ;)
    Wypij moje zdrowie. Bo ileż chorować można????

efcia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie zaluj sobie ;)
    Wypij moje zdrowie. Bo ileż chorować można????

załatwione :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaa :) a ja zachodziłam w głowę "prasują? znowu?" :P bo ja prasuje jak muszę :P hahahah dzięki :) poprawiłyście mi humor ;)

Czy ja mam znowu jutro sikać? czy czekać do soboty? :/

W sobotę pizza, hurrrrrraaaaaa !!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 18:39

efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Iwone, Mega, moremi, iwcia77, satori, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Aaaaaaa :) a ja zachodziłam w głowę "prasują? znowu?" :P bo ja prasuje jak muszę :P hahahah dzięki :) poprawiłyście mi humor ;)

sikaj

moremi lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:

Namowilas mnie. Jade do domu na lampeczke (albo dwie ;) )

efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwila dzwoni chłop, mówi, że idzie na spozywkowe zakupy i pyta, czy coś jeszcze kupić. A ja, głosem zbolalym: ta, 3 butelki Pasoa, 2 Malibu i 2 Mohito.
    No co, syndrom samotnej matki mam... ;-)

anulka1978, nick nieaktualny, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Simba, caffe, nick nieaktualny, iwcia77, satori, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie wypijcie za mnie :P ja się wstrzymuję :P choć nie powiem, piwko bym wypiła :P

Odpadam już powoli, głowa leci, oczy szczypią, czas na mnie ;) jeszcze luknę coś z małżem i dzieciem i idę w kimę :) jutro znowu skoro świt trzeba się z łózka wywlec :/
    Nie lubię

Pa! do jutra <3

malgos741, efcia, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napijcie się i za mnie. Wracam od gina.

Wbrew moim lękom endometrium jak na 4dc rewelacyjne 7,5mm i to bez wspomagania estrogenami. Dostałam znowu clo.

Jeszcze się pomęczę troche dla towarzystwa. W sumie do pani M jeszcze daleko. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 07:46

malgos741, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, *aga*, ivf-ivf, Iwone, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, efcia, moremi, Simba, silvia, Bozia3, caffe, Mimbla, nick nieaktualny, iwcia77, SolarPolar, satori, beates, anulka1978, ania.g, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia super wieści ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:

Pizza koło mnie ;)

efcia, anulka1978 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia :-) :-) :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ekspertki proszę mi podpowiedzieć jakie badania prywatnie wykonać żeby posprawdzać czy wszystko gra. Według mojej gin wszystko jest w porządku i potrzeba czasu. No może ma rację ale wolę się upewnić. Owulację mam w każdym miesiącu, jajka pękają, cykle jak w zegarku. 3 miesiące robiłam monitoring dla sprawdzenia, endometrium bez zastrzeżeń, śluz owulacyjny wręcz przegina ilościowo ;-) . Ostatnio TSH miałam coś koło 1,5 . Mam dwa miesiące luzu od starań to chociaż jakoś bym ogarnęła badania :-)

Z góry dziękuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 20:11

efcia, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
‹‹ 13054 13055 13056 13057 13058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ