35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka1978 wrote:
piękna krecha, super extra gratulacjekrycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Dzień dobry śpiochy
Sabinkatrzymam z całych sił && za podglądanie
Spróbuje Was doczytać bo nic nie wiem ale każdą wspieram mocno ♡
U mnie się coś pokickało. 15dc a skoku nie ma. A ostatnio byl w 10-12dc. Śluz R za to jak za dawnych czasów. Niepokalanka zaczęłam zażywać. Może on tak namieszać?
I jeszcze:
Na calej połaci śnieg
w przeróżnej postaci śnieg
la la la ...
Nie mogło być tak już miesiąc temu?
wszystko co się bierze może namieszać, jak jeszcze masz śluzy to nie przerywaj starań, ovu Ci się przesunie
satori lubi tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Czyli to już?
można się cieszyć?
ja tam bym się cieszyła, ale pewnie z paniką w tle, bo też niezła panikara ze mniemoremi, BISCA, malgos741, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wacia, super wiadomość
Anulka, piękna krechaNiech rośnie zdrowo przez 9 mc.
Sabina, ściskam kciuki i resztę za pozytywną wizytęSabina, macduska, Aasiula, satori, BISCA, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWitam
Anulka to już gratulujeciąża jak był
A pies śliczny, szkoda że jesteśmy najgorszym gatunkiem zwierząt
Co to ja.miałam? A idę na śniadanie. U nas też pięknie biało, sypie cały czaskocham zimę
dobrze że chłop jest to nie będę sama jechać
dziękuję za kciuki
satori, ania.g, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Kisiel, malgos741, efcia, Berenika, beates, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za pomoc, zacznę od badań hormonalnych
. Z mężem wczoraj rozmawiałam na temat przebadania jego...ponieważ to on wymyślił zabawę staramy się
, więc stwierdził że jak się postaram to da się przekonać
Anulka piękna krecha ciężarówko - spokojnych kolejnych miesięcy ciąży
Sabina czekamy na super wieści
A i dzień dobrySabina, moremi, satori, krycha.stara, BISCA, malgos741, efcia, Iwone, Berenika, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Bry, nie widzę na oczy - idę robić kawę. Ktoś chce?
Sabcia - powodzenia na wizycie
Anulka - no kreska nabrała intensywności. I to nie halucynacje, mimo mojego niewidzenia. Ja pitolę, ciąża!
A u mnie jedyne co rośnie to storczyki. Jeden skubaniec postanowił zakwitnąć. Już ma dwa kwiaty rozłożone, dziś otwiera kolejny. Drugi storczyk, przywieziony w grudniu w pełnym rozkwicie właśnie zaczyna spoczynek, a trzeci i czwarty śpią od jakiegoś czasu. Śmieję się, że są w różnych fazach, więc zawsze coś w domu kwitnie. Wdzięczne są te moje fjatuszki. Cieszę się, że tak im u mnie dobrze. No - tak się podzielić tym chciałam. Wzruszyłam sięSabina, satori, macduska, anna maria, moremi, krycha.stara, caffe, ivf-ivf, Dziobak, Kisiel, malgos741, efcia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ania a Ty jak tam dajesz rade ogarnac cały galimatias ?
jakoś leci. Każdy dzień inny i trudno przewidzieć co przyniesie. Najważniejsze że mija mi po woli to rozchwianie emocjonalne...A zmęczenie to już inna para kaloszy. No i wczoraj wróciła moja pomoc
Marcel aż tańczył z radości. Do końca kwietnia będzie u nas więc na pewno będzie mi dużo łatwiej.
ComeToMeBaby, Sabina, *aga*, satori, macduska, anna maria, moremi, krycha.stara, caffe, BISCA, Dziobak, Kisiel, malgos741, efcia, Berenika, beates, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Aasiula, no przykro mi z powodu nowego wykresu
i kciuki dalej zacisniete
Wacia,powodzenia
Sabinko, trzymam kciuki za wizytę
Jeszcze sie nie poddałam. , ale bardzo cieżko tym razem ...
Dam radeSabina, satori, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Kisiel, malgos741, efcia, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość