X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,
    U nas odwilz, jest 2 stopnie, za 3 dni nie bedzie sladow po zimie. W salonie 18 stopni, wiec zastanawialam sie czy nie otworzyc okna, bo za cieplo. ;-)
    Dzis mialam sen, ze Dzejms postanowil zarabiac na zycie piszac ksiazeczki o zyciu Twixow, a Kometa miala je zilustrować. A do mnie przyszedl Cumberbutch, zeby sie umowic na randke. Przysiegam, nic nie pilam wczoraj! ;-)

Milego dnia!

kapturnica, efcia, Sabina, Aasiula, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, Kisiel, caffe, Iwone, macduska, moremi, satori, *aga*, Berenika, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawą .. jakoś ostatnio ciężko mi wstać... ;) jestem jak niedźwiedź..
    Sabcia kciuki za wizytę aż sama jestem ciekawa co tam zobaczysz..
    Anulka super dwie krechy <3 ciąża jak byk...

efcia, Sabina, Aasiula, Kisiel, satori, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba moj chUopek przyjedzie pojutrze albo w poniedzialek.Na 3tygodnie =D
    Ale by bylo super!!! :D

Dziobak, ivf-ivf, efcia, Sabina, Aasiula, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, Kisiel, malgos741, Iwone, satori, ania.g, *aga*, anna maria, beates, moremi, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, gratulacje porzadnej krechy!
    Sabcia, kciukam za dzis!
    Moj chlop wraca jutro w nocy, uff! Samotnej matce mowimy zdecydowane nie! ;-)

Sabina, efcia, BISCA, Bozia3, Kisiel, malgos741, satori, moremi, iwcia77, Mega, Magda* lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobrybardzo :-)

Sabcia niech to bedzie najszczesliwszy dzień, zobavzysz swojego czlowieka <3

Anulka to odliczamy do porodu, dawaj suwaka :-)

Aasiula, kapturnica, malgos741, Sabina, satori, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bry,
    U nas odwilz, jest 2 stopnie, za 3 dni nie bedzie sladow po zimie. W salonie 18 stopni, wiec zastanawialam sie czy nie otworzyc okna, bo za cieplo. ;-)
    Dzis mialam sen, ze Dzejms postanowil zarabiac na zycie piszac ksiazeczki o zyciu Twixow, a Kometa miala je zilustrować. A do mnie przyszedl Cumberbutch, zeby sie umowic na randke. Przysiegam, nic nie pilam wczoraj! ;-)

Milego dnia!
    mnie się przez Biscę całą noc śniło wywoływanie duchów....Robiłam to z koleżanką z pracy i z moją Dyrektorką - co za powalona głowa....

Dziobak, efcia, BISCA, caffe, Sabina, satori, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, ja nie wiem czy to był dobry pomysł. Ja nie mam talentu do ilustracji :-P

moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie się przez Biscę całą noc śniło wywoływanie duchów....Robiłam to z koleżanką z pracy i z moją Dyrektorką - co za powalona głowa....

tobie sie śniło, a ja za gówniary wywolywalam, jak sobie przypomne to mi ciarki przechodzą

Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Dziobak, ja nie wiem czy to był dobry pomysł. Ja nie mam talentu do ilustracji :-P
    Strasznie sie upieralas, ze to zrobisz, takze ten... ;-)

ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Strasznie sie upieralas, ze to zrobisz, takze ten... ;-)
    Haha, no chyba że tak :-P

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Hyhyhy

:P

Bozia3 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, w poniedzialek do pracy ?

efcia lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dziobak, w poniedzialek do pracy ?
    Musialas??
    Ale w poniedzialek nie ide, mamy dzien kursowy dla nauczycieli, a ja juz mam go zaliczonego i nie musze isc. Posiedzimy cala rodzinka w domu, bo dzieciaki maja tez wtedy wolne.

moremi, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Musialas??
    Ale w poniedzialek nie ide, mamy dzien kursowy dla nauczycieli, a ja juz mam go zaliczonego i nie musze isc. Posiedzimy cala rodzinka w domu, bo dzieciaki maja tez wtedy wolne.

To loooozik. Krotki tydzin bedziesz miala. Pozazdroscic ;)

Dziobak, efcia, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpisuję listę obecności ;)
    Melduję,że Luna Ami przyjęła. Traktuje ją jak swoje. Nie chce wychodzić na dwór sama,a jak już uda się ją wypędzić,to piszczy pod drzwiami.
    Ami jak niemowlak,śpi,je,bawi się i znowu śpi :D

Dziobak, satori, *aga*, Aasiula, BISCA, caffe, efcia, anna maria, Berenika, anulka1978, Bozia3, macduska, Lucky, Mimbla, moremi, iwcia77, gosia7122, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal nie mam podwójnego wózka. Za cholerę nie mogę się zdecydować. Nie chcę wydać za dużo a musi być wygodny dla dwójki dzieci. Nie może być też wielką landarą, musi się łatwo składać i zajmować mało miejsca w samochodzie. Zaraz szlag mnie trafi...

*aga*, Aasiula, Dziobak, efcia, Bozia3, Lucky, moremi, iwcia77, satori, Sabina, Mega, Magda* lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie czytam o badaniu nasienia i pisze 5 dni wstrzemiężliwości :-D No kurde to nie jest do ogarnięcia jak się ma męża tylko na chwilę ...myślałam że to wygląda prościej, a tak to co w oczy mamy sobie tylko patrzeć :-P
    Teraz to jego będzie boleć głowa ;-)

Aasiula, caffe, efcia, Iwone, Lucky, krycha.stara, moremi, iwcia77, satori, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Tak właśnie czytam o badaniu nasienia i pisze 5 dni wstrzemiężliwości :-D No kurde to nie jest do ogarnięcia jak się ma męża tylko na chwilę ...myślałam że to wygląda prościej, a tak to co w oczy mamy sobie tylko patrzeć :-P
    Teraz to jego będzie boleć głowa ;-)
    Aga proste do ogarniecie wbrew pozorom/Moj jak mial isc na badania a zjezdzal zaledwie na kilka dni to przed zjazdem a 3dni przed badaniem rączkowską musiał uruchomic i zbadał nasienie zaraz po zjeździe ;) Wszystko sie da jak sie chce :)

Aasiula, efcia, Iwone, *aga*, Bozia3, Lucky, moremi, satori, Kisiel, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, kompletnie nie ogarniam tematu z nadrabianiem, jedyne co to widziałam fote dwóch kresków - gratulacje Anulka!!! a za wszystkie kciuki trzymam i kegle też

ja nadal mam sesję i studentów i zaliczenia i mase innych rzeczy a do tego się martwię bo zauważyłam laktację w kolorze atramentowym, gin za tydzien, PRL z obciążeniem zrobię prywatnie w poniedziałek żeby na wizytę wynik był i zebym do piatku nie zeszła z nerwów że to pewnie cos gorszego

jedyna pociecha że u mnie słońce, więc to słońce i Wam wysyłam soleil.gif

Lucky, beates, moremi lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Ania.G 04.01.2016 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif

Sabina 22.01
    Sandra80 26.01 egzamin
    Pierwiastka 29.01
    Reni 18.02
    Bisca luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Kometa luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara 07.03
    krycha.stara marzec http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    małgoś kwiecień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 13:51

ania.g, Lucky, moremi, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 13058 13059 13060 13061 13062 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ