35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja 26.01 robię betę, bo muszę wiedzieć co dalej z dupkiem i czy coś ruszyło po tej IUI, Reni możesz mnie wpisać
Lucky, krycha.stara, efcia, moremi, BISCA, Jastra, satori, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Tak. Jedziemy na 14. Żeby tylko dojechać bo sypie ze jej, a do lekarza 60km
powodzenia !
U nas śniegu po kolana, gdyby nie drzewa w skrajni to nie wiem czy bym droge do domu znalazła...
Ddbębniłam 2 spacery z psami... leżę... jak nigdy
Orientujecie się jak to faktycznie jest z tymi wolnymi 2 dniami tzw "opieki nad dzieckiem" ? od nowego roku miała byc mozliwość godzinowa... tylko jak to w praktyce teraz jest? mozna sobie z puli 16 godzin brac po jednej godzinie? czy o co chodzi?
Lucky, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja tylko przelotem, zawalona robota.. Wszystko przez sabine, bo czymam co sie da, a tak sie nie da porzadnie pracowac..
i cytat dnia, co mnie urzekl..
Na naukach przedmałżeńskich od księdza dowiedziałam się, czym jest miesiączka: "To krwawe łzy macicy stęsknionej za macierzyństwem".
pierwiastka, *aga*, Lucky, Dziobak, Iwone, Reni, krycha.stara, efcia, Kisiel, beates, moremi, iwcia77, BISCA, Jastra, satori, Sabina, ComeToMeBaby, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Podpisuję listę obecności
Melduję,że Luna Ami przyjęła. Traktuje ją jak swoje. Nie chce wychodzić na dwór sama,a jak już uda się ją wypędzić,to piszczy pod drzwiami.
Ami jak niemowlak,śpi,je,bawi się i znowu śpi
U nas ten mały chorwat bardzo ale to bardzo pozytywnie wpłynął na naszego bulla (cholernie ciezki typ w relacjach z innymi psami)smialismy sie ze Tyson to terapeuta bulla
moze i u Was cos sie zmieni? Luna zatrybi ze jest fajnie
Trzymam kciuki :*caffe, Lucky, Iwone, Berenika, efcia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Na naukach przedmałżeńskich od księdza dowiedziałam się, czym jest miesiączka: "To krwawe łzy macicy stęsknionej za macierzyństwem".
O kur** ..... leżę.....
pierwiastka, *aga*, Lucky, Berenika, efcia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:
Orientujecie się jak to faktycznie jest z tymi wolnymi 2 dniami tzw "opieki nad dzieckiem" ? od nowego roku miała byc mozliwość godzinowa... tylko jak to w praktyce teraz jest? mozna sobie z puli 16 godzin brac po jednej godzinie? czy o co chodzi?
Zwróć uwagę na to czy masz pełny etat, czy nie, bo to rozlicza się proporcjonalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 13:29
Lucky, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
hej hej wszystkim
się melduję
Anulka gratulacje ogromne
Sabinko i ja czekam na dobre wieści
u nas składanie łóżeczka, pranie i prasowanie a w międzyczasie leżenie w celu nieskracania się szyjki. Lipa, bo sanki kuszą.
Czekam z Wami na luty, bo widzę że będzie się działo
Z rozczuleniem ogladam maluszki w awatarach, cudnie rosną! Szok ile to czasu upłynęło, ile miesięcy mojego snucia się po forum i zaklinania rzeczywistości. Aż dziwnie mi momentami, chociaż lepiej teraz niż na początku ciąży, gdy nagle odstawiona od termometru i wykresu, miałam poczucie wielkiej dziuuuuuury i niespełniania obowiązku.
M mówi 'stop' a mnie się marzy spektakularna wpadka na podobieństwo Ani, więc może jednak odkurzę termometr...
Trzymam mocno Boziu za Ciebie
jesteś też moją nadzieją!
a w ogóle to ściskam mocno wszystkie i życzę Wam pospełniania się nareszcie, no bo kurcze ile można być cierpliwym, nie?
pierwiastka, caffe, Iwone, paszczakin, macduska, ania.g, anna maria, *aga*, Bozia3, Berenika, efcia, Kisiel, moremi, iwcia77, BISCA, satori, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Lucky tak patrzę na suwak... niedużo juz zostalo
super!
Łóżeczko... temat dyskusyjny u nas w domu od zawsze... ja chce szczebelkowe, małż absolutnie... ma dobre argumenty, fakt... jedna córa włożyła noge miedzy szczebelki a potem fiknęła na brzuszek i wykręciła nogęDruga skakała trzymajac sie barierki w łóżeczku i roztrzaskała brodę i przygryzła usta
Teraz nie wiem... lepsze drewniane czy jednak ładne porzadne turystyczne, z dodatkowym dobrym materacem...
iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Etat cały
rozumiem że można brac 8 razy po 2 godziny albo 16 razy po godzinie jesli tak mi pasuje tak?
Mega ! w sam raz na wypad na badania do laboratoriummacduska, moremi, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Lucky tak patrzę na suwak... niedużo juz zostalo
super!
Łóżeczko... temat dyskusyjny u nas w domu od zawsze... ja chce szczebelkowe, małż absolutnie... ma dobre argumenty, fakt... jedna córa włożyła noge miedzy szczebelki a potem fiknęła na brzuszek i wykręciła nogęDruga skakała trzymajac sie barierki w łóżeczku i roztrzaskała brodę i przygryzła usta
Teraz nie wiem... lepsze drewniane czy jednak ładne porzadne turystyczne, z dodatkowym dobrym materacem...
odkad oswobodzilam go ze spiwora, moj syn spi najczesciej z noga oparta o szczebel lozka.. rewelacyjnie to wyglada
a turystyczne bym mogla miec na stale od teraz, od kiedy obnizylam "podloge" lozka, zeby nie wylecial. Schylac sie tak do lozeczka od poczatku, nienie.. zdecydowanie jest wygodniej miec dziecie wysoko na poczatku.. mam porownanie, bo my z turystycznym jezdzilismy na wakacje..
moremi, iwcia77, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:odkad oswobodzilam go ze spiwora, moj syn spi najczesciej z noga oparta o szczebel lozka.. rewelacyjnie to wyglada
a turystyczne bym mogla miec na stale od teraz, od kiedy obnizylam "podloge" lozka, zeby nie wylecial. Schylac sie tak do lozeczka od poczatku, nienie.. zdecydowanie jest wygodniej miec dziecie wysoko na poczatku.. mam porownanie, bo my z turystycznym jezdzilismy na wakacje..
ja miałam turystyczne z dwoma poziomami wysokości, drewniane też miałam, ale turystyczne się lepiej sprawdziło, bo mój syn miał tendencję do ściągania zabezpieczenia i walenia głową w szczebleanulka1978, Berenika, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Czekam w maku na panią od zdjęć które były robione jak byłam z Julią w szpitalu. Marcel czaruje licealistki a one się do niego śmieją
krycha.stara, *aga*, Berenika, efcia, moremi, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Lucky lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4