35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:tobie sie śniło, a ja za gówniary wywolywalam, jak sobie przypomne to mi ciarki przechodzą
caffe, efcia, moremi, BISCA, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bez planu obiadowego a juz czas i pora
Właśnie turystyczne z 2 poziomami jesli juz... z "budką", misiami, przewijakiem, lampką... mozna z funkcja kołyski.. no rózne przerozne są
czyli że co? jak ma górny i dolny poziom to moze byc turystyczne myslicie? dokupic porzadny materac i tyle ?
Miałabym problem z głowy i uniknęłabym jałowej dyskusji w domu za jakis czasspoko
W sumie to moze i ma to sens... są kółka, można do ogrodu ze spiącym dzieciem wyjechać, albo do kuchni czy gdziekolwiek, po prostu łózko jest mobilne
Chce wiosny! zdecydowanie... zielonego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 14:48
sandra80, Berenika, moremi, Iwone, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Dobre, ale w tym tygodniu juz bylo
Co tam w ogole u Ciebie Kapturku? Czytalam, ze szczescie Twoje wraca. Cieszysz sie, nie?. Malz bedzie w niedziele.
I ogolnie nie jest zle.Ogarniam jakos caly majdan i zawirowania nastroju sa coraz rzadsze.Mysle ,ze najgorsze byly te tygodnie na poczatku jak Maks jeszcze slabo komunikowal sie ze swiatem.Teraz mimo marudzenia potrafi rozbroic swoim usmiechem czy piszczeniemkrycha.stara, sandra80, paszczakin, efcia, moremi, Iwone, ivf-ivf, BISCA, satori, Magda* lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 14:52 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 stycznia 2016, 13:29
pinda 66, efcia, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Anulka, Twoj suwak przemawia do wyobrazni
Ciekawe, czy moj tez dotad dosunie?
Przemawia do wyobrazni... takzdecydowanie
Twój suwak zasuwa do przoduwiec pewnie dosunie
krycha.stara, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:No, a moj chop to konar.
Krycha nie płonie konar...reklamowali coś na to w tv
caffe, moremi, krycha.stara, satori, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dobry, sory, ze tak wpadam i kapie ze mnie, ale prosto z podworka. Leje. W sklepie bylam. Jak milo, bez tlumu, ktory jest w pracy, a dziatwa w szkole.
Zabieram sie za te golabki..kapuste odmrozilam, ale jakas nie miekka.
Sabcia wrocila od gina??
efcia, *aga*, moremi, Kisiel, krycha.stara, BISCA, satori, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bozia3 wrote:a opowiedz coś więcej - ja to się boję, ale uwielbiam takie historie...czy miałaś sukcesy?
żebym to ja pamietała, to za gówniarza było, stawałyśmy w kregu, zapalałyśmy swieczki i kolezanka cos tam czytała, nie pamietam co to było
w efekcie chyba nic nie wywołałyśmyi całe szczeście
-
Sabcia wyszła od gina - jest teraz z mężem na obiedzie
Wszystko super - ma 6 mlm dzidzię...Słyszała serce
*aga*, paszczakin, caffe, beates, satori, ania.g, Dziobak, moremi, Kisiel, krycha.stara, kapturnica, Iwone, iwcia77, pierwiastka, ivf-ivf, Magdala, gosia7122, SolarPolar, Mimbla, Sabina, anna maria, peppapig, ComeToMeBaby, Berenika, BISCA, Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Sabcia wyszła od gina - jest teraz z mężem na obiedzie
Edit: ma człowiekaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 15:29
*aga*, paszczakin, Bozia3, satori, ania.g, moremi, krycha.stara, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, Berenika, BISCA, Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Sabcia wyszła od gina - jest teraz z mężem na obiedzie
wzruchłąm sie.....po takim czasie....efcia, Bozia3, *aga*, Dziobak, krycha.stara, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Sabcia wyszła od gina - jest teraz z mężem na obiedzie
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/bliss-smiley.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/dance-veild-smiley.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/drunk-smiley.gifBozia3, efcia, satori, moremi, krycha.stara, kapturnica, iwcia77, ivf-ivf, Mimbla, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, Lucky lubią tę wiadomość