35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Alleluja! Mdlosci mnie przeszli! Musi Andzela racje miala wczoraj, to z glodu mnie tak telepalo
Bo obzarlam sie jak dzika swinia i jak reka odjal!
[/QUOTE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 09:33
Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Uczcijmy Peppe minutą ciszy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc67efb150dd.jpgSolarPolar, Bozia3, kapturnica, macduska, emeska, iwcia77, Sabina, peppapig, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, moremi, krycha.stara, Niuta lubią tę wiadomość
-
Witam kobiety.Córka po wizycie u endo. ma skierowanie na biopsję ,termin na 2 luty ,mam mega stresa .
Anulka i Sabcia gratuluję.
Iwone super psiny ,będziesz sterylizować suczki ?bo jak dojrzeją a któraś będzie dominująca to mogą toczyć walki ,suki potrafią pod tym względem być gorsze od psów.Miałam jazdy z moją jedną przybłędą dopiero po zabiegu się uspokoiło a też była przygarnięta jako szczeniak .Bozia3, Dziobak, Iwone, iwcia77, caffe, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Muszę nad tym pomyśleć. Tu dzieci sa szczepione, jest bardzo mało zachorowań. Pracuje w szkole o 6 lat i tylko 1 roku był wysyp.
u nas jak dziecko w żłobku masz ,szczepią za darmo też się zastanawiam ,moje starsze lekko przechodziły.Bozia3, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Ja wiem ze to dobrze ze J choruje teraz, ale wolałabym żeby F był starszy. Bałam się tej ospy i nawet zapisałam J na szczepienie. Odłożone bo był podziembiony a teraz nie wykorzystamy szczepienia. Gdybym mogła cofnąć czas to bym go zaszczepiła
a teraz się martwię.
nawet nie mam jak izolować F, G chce żebym wyjechała do dziadków ale nie mam serca zostawić chorego J. Zreszta zobaczymy co mi powie pediatra. Idziemy za godzinę.
-
SolarPolar wrote:Anula - gratulacje!
Sabcia - baaaardzo sie ciesze z Twojego 6 mm szczescia. To co Adas czy Kajtek?iwcia77, Sabina, Mimbla, SolarPolar, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
pomylilam ekran z lustrem !
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 stycznia 2016, 13:02
Reni, gosia7122, efcia, malgos741, BISCA, satori, Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja wiem ze to dobrze ze J choruje teraz, ale wolałabym żeby F był starszy. Bałam się tej ospy i nawet zapisałam J na szczepienie. Odłożone bo był podziembiony a teraz nie wykorzystamy szczepienia. Gdybym mogła cofnąć czas to bym go zaszczepiła
a teraz się martwię.
nawet nie mam jak izolować F, G chce żebym wyjechała do dziadków ale nie mam serca zostawić chorego J. Zreszta zobaczymy co mi powie pediatra. Idziemy za godzinę.
Iwone, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Sabcia wyszła od gina - jest teraz z mężem na obiedzie
Wszystko super - ma 6 mlm dzidzię...Słyszała serce
Dziękuję Bozia
Dopiero wróciliśmy, bo zahaczylismy o galeriępotem lodów z maca mi się zachciało mi i zlecialo
Dzień bardzo emocjonujący, pełen wrażeń. Nie.pamuetam.kiedy ostatni raz tak drzalam.w srodku. Chlop też. Mial biegunkę od rana, tak się denerwowal i w końcu trochę.mi się udzieliło.
Lekarka jest cudna. Widziała.ze bardzo się denerwuje, to tak długo szukała aż było słychać serduszkoznalazła
piękny, najpiękniejszy dźwięk
super babka
Dobra. Idę do córki bo bardZo steskniona. I chyba padne zaraz, bo.jestem.wykonczona. Nadrobie Was pozniej
Ściskam Was mocno
I dziękuję że tak się troszczycieDziobak, iwcia77, kapturnica, Iwone, *aga*, beates, Mimbla, peppapig, Kisiel, SolarPolar, efcia, gosia7122, macduska, paszczakin, ivf-ivf, Magdala, Aasiula, Jastra, ComeToMeBaby, malgos741, pinda 66, Bozia3, Berenika, BISCA, satori, Mega, moremi, krycha.stara, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jeśli starszego już wysypało, to mały jak miał się zarazić, to się juz zaraził. Bo choroba się roznosi jak się jest niosicielem bez objawów, nie jak już są.
Iwone lubi tę wiadomość