X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, Twoj avatar mi sie z Reniowym myli. Wez tam moze jaki kapelutek ubierz czy co?

Iwone, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja wiem, ja nie o tym, tylko ze nie ma co biec z maluchem do lekarza po pomoc, bo lekarka i tak nic nie stwierdzi, kaze przyjsc jak beda objawy. Chyba, ze Natka ze starszym idzie, bo on juz rozumiem w kropki jest?
    Ja rozumiem co napisałaś :) zgadzam się z Tobą :)

Dziobak lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Mega a Ty gdzie sie szlajasz jutro sprawdzian a ta sie nie odzywa :)
    Trzymam kciuki
    Wiesz, u mnie 4 dzień plamienie i brzuch boli jak na @. Stałam 15 minut w Rossmannie i gapilam się jak głupia na półkę z testami i .... nie kupiłam. Jak się nie rozkręcić jutro to kupię i silne w niedzielę.
    Witam wieczorem, cieszę się że jutro nie muszę rano wstawać :) Wracam doczytywać

Sabina, Aasiula, Magda*, peppapig, caffe, Kisiel, Berenika, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Iwka, Twoj avatar mi sie z Reniowym myli. Wez tam moze jaki kapelutek ubierz czy co?
    do okulisty idz ! szop z leniwcem ci sie myli ! :D

Dziobak, Reni, Magda*, Mimbla, Iwone, caffe, Kisiel, ComeToMeBaby, BISCA, satori, moremi, krycha.stara, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczeta :-):-):-)
    Ostatnio malo czasu mialam jako ze E chorowal ciezko wrecz umieral,
    Jedynymi objawami byly katar i bol glowy ,takze dotrzymywalam towarzystwa w lozku i po za tez :-)
    Widze ze Anula w ciazy,macie racje nowe zawsze zaciazaja,ja po dwoch tygodniach na forum zrobilam test i byl pozytywny
    Anula,gratulacje :-)

Sabina,ciesze sie razem z serduszka♡

Hej ,czy mnie oczy nie myla?Hera na nowo ,pokojowo przyjeta przez ogol ?jak to sie stalo?Tlumacz sie orzeszku ( po niderlandzku pinda to orzeszki ziemne) :-)

Sabina, iwcia77, Aasiula, caffe, Kisiel, Berenika, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia,
    Musze to powiedziec
    Masz przesympatyczna buzie :-)

Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa jak tam mlody?
    Seba juz kontakowy bardzo,usmiechy nam posyla raz po raz,ale sam grzechotki nie lapie,jak mu wsadzic w raczke to trzyma,czasami do buzi bierze.
    Dokarmiasz juz?

peppapig lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Eeeej ja żyję :D

bo już się bałam :)
    wywołałam Cię

Sabina, iwcia77, peppapig, caffe, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Iwcia,
    Musze to powiedziec
    Masz przesympatyczna buzie :-)
    senks ;D

Magda* lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jadlyscie jak mnie nie było?

peppapig, Aasiula, Bozia3, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Co jadlyscie jak mnie nie było?
    Ja jem ryz na mleku. Taki deserowy :) Mysle, ze jest zajebiscie malo kaloryczny ;)

Magda*, Sabina, Aasiula, pinda 66, BISCA, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    do okulisty idz ! szop z leniwcem ci sie myli ! :D

taaaaa

to i ja żądam zmiany awatarów dzieci (wstawcie sobie jak Bozia, Caffe czy Dziobak do stopki)
    wszystkie się mylą, bo wyglądają jakby miały jednego ojca ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:28

Magda*, Iwone, Sabina, caffe, Kisiel, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, Mimbla, BISCA, satori, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie co do jedzenia,robi ktoras z was bami albo nasi?chcialam zaczac robic cos do czego E bardziej przyzwyczajony :-)
    O stampot nie pytam bo pewnie zadna z was tego niegotuje ;)

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Witam dziewczeta :-):-):-)
    Ostatnio malo czasu mialam jako ze E chorowal ciezko wrecz umieral,
    Jedynymi objawami byly katar i bol glowy ,takze dotrzymywalam towarzystwa w lozku i po za tez :-)
    Widze ze Anula w ciazy,macie racje nowe zawsze zaciazaja,ja po dwoch tygodniach na forum zrobilam test i byl pozytywny
    Anula,gratulacje :-)

Sabina,ciesze sie razem z serduszka♡

Hej ,czy mnie oczy nie myla?Hera na nowo ,pokojowo przyjeta przez ogol ?jak to sie stalo?Tlumacz sie orzeszku ( po niderlandzku pinda to orzeszki ziemne) :-)
    ej no! to gdzie som moje II ja siem pytam? alez siem rozpychajom w tej kolejce po dziecia ;)

Magda*, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    ej no! to gdzie som moje II ja siem pytam? alez siem rozpychajom w tej kolejce po dziecia ;)
    Daj se druga szanse,zaloz nowy profil ;)

malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Peppa jak tam mlody?

Dokarmiasz juz?
    Rośnie jak na drożdżach, można śmiało mówić jak na cycku ;) bo dalej tylko piersią karmiony i jest ok. Dzieć zadowolony i ja. Dostaje soczek z marchewki i jabłka. Za miesiąc może by gotowaną marchewke? Już kiedyś widziałam cielecine w sklepie to mi się przypomniało jak dzieciom gotowałam. Kajtek ogólnie spokojny,uśmiechnięty,na brzuchu nie lubi przebywać. Zaczyna się podnosić z leżenia. Gada dużo i w ogóle :D
    Pozdrawiam <3

Aasiula, caffe, Kisiel, Magda*, iwcia77, Sabina, Berenika, BISCA, SolarPolar, satori, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczor :)
    Ja wlasnie jem wode czysta niegazowana
    A na deser strzele sobie gazowana ;)
    :)

Sabina, peppapig, macduska, iwcia77, Magda*, pinda 66, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, beates, satori, moremi, Mega, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:

eee to tak nie działa, Ewka ma milion pińcet i w ciąży nie jest

ivf-ivf, Sabina, caffe, pierwiastka, Kisiel, macduska, Magda*, iwcia77, malgos741, pinda 66, ComeToMeBaby, Bozia3, Berenika, BISCA, satori, moremi, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko zgłodniałam,pójdę zrobić owsianke. No muszę bo nie wytrzymam ;) jak się tylko Kajtek odłączy...

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    z jednej strony argument Reni a z drugiej...no bliźniaków to bym jednak nie chciała ;)

Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 13064 13065 13066 13067 13068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ