35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ja wiem, ja nie o tym, tylko ze nie ma co biec z maluchem do lekarza po pomoc, bo lekarka i tak nic nie stwierdzi, kaze przyjsc jak beda objawy. Chyba, ze Natka ze starszym idzie, bo on juz rozumiem w kropki jest?
zgadzam się z Tobą
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Mega a Ty gdzie sie szlajasz jutro sprawdzian a ta sie nie odzywa
Trzymam kciuki
Witam wieczorem, cieszę się że jutro nie muszę rano wstawaćWracam doczytywać
Sabina, Aasiula, Magda*, peppapig, caffe, Kisiel, Berenika, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Iwka, Twoj avatar mi sie z Reniowym myli. Wez tam moze jaki kapelutek ubierz czy co?
Dziobak, Reni, Magda*, Mimbla, Iwone, caffe, Kisiel, ComeToMeBaby, BISCA, satori, moremi, krycha.stara, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczeta
Ostatnio malo czasu mialam jako ze E chorowal ciezko wrecz umieral,
Jedynymi objawami byly katar i bol glowy ,takze dotrzymywalam towarzystwa w lozku i po za tez
Widze ze Anula w ciazy,macie racje nowe zawsze zaciazaja,ja po dwoch tygodniach na forum zrobilam test i byl pozytywny
Anula,gratulacje
Sabina,ciesze sie razem z serduszka♡
Hej ,czy mnie oczy nie myla?Hera na nowo ,pokojowo przyjeta przez ogol ?jak to sie stalo?Tlumacz sie orzeszku ( po niderlandzku pinda to orzeszki ziemne)Sabina, iwcia77, Aasiula, caffe, Kisiel, Berenika, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:do okulisty idz ! szop z leniwcem ci sie myli !
taaaaa
to i ja żądam zmiany awatarów dzieci (wstawcie sobie jak Bozia, Caffe czy Dziobak do stopki)
wszystkie się mylą, bo wyglądają jakby miały jednego ojcaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:28
Magda*, Iwone, Sabina, caffe, Kisiel, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, Mimbla, BISCA, satori, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Witam dziewczeta
Ostatnio malo czasu mialam jako ze E chorowal ciezko wrecz umieral,
Jedynymi objawami byly katar i bol glowy ,takze dotrzymywalam towarzystwa w lozku i po za tez
Widze ze Anula w ciazy,macie racje nowe zawsze zaciazaja,ja po dwoch tygodniach na forum zrobilam test i byl pozytywny
Anula,gratulacje
Sabina,ciesze sie razem z serduszka♡
Hej ,czy mnie oczy nie myla?Hera na nowo ,pokojowo przyjeta przez ogol ?jak to sie stalo?Tlumacz sie orzeszku ( po niderlandzku pinda to orzeszki ziemne)Magda*, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:Peppa jak tam mlody?
Dokarmiasz juz?bo dalej tylko piersią karmiony i jest ok. Dzieć zadowolony i ja. Dostaje soczek z marchewki i jabłka. Za miesiąc może by gotowaną marchewke? Już kiedyś widziałam cielecine w sklepie to mi się przypomniało jak dzieciom gotowałam. Kajtek ogólnie spokojny,uśmiechnięty,na brzuchu nie lubi przebywać. Zaczyna się podnosić z leżenia. Gada dużo i w ogóle
PozdrawiamAasiula, caffe, Kisiel, Magda*, iwcia77, Sabina, Berenika, BISCA, SolarPolar, satori, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Daj se druga szanse,zaloz nowy profil
eee to tak nie działa, Ewka ma milion pińcet i w ciąży nie jestivf-ivf, Sabina, caffe, pierwiastka, Kisiel, macduska, Magda*, iwcia77, malgos741, pinda 66, ComeToMeBaby, Bozia3, Berenika, BISCA, satori, moremi, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny