35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja z kolei jeszcze przed sebkiem stwierdzilam ze blizniaki bylyby idealne,co by miecz jeszcze dwojke a czasu na kolejna ciaze nie marnowac,no i idealnie by bylo obojga plcipierwiastka wrote:z jednej strony argument Reni a z drugiej...no bliźniaków to bym jednak nie chciała

iwcia77, pierwiastka, caffe, beates lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na spaghetti wegetariańskie .. mąż robi
nick nieaktualny, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:

Jak nie urok to przemarsz wojsk.
biedna Ty!
powiedz chociaż czy Ci drzwi pasują? Skończyliście je montować?
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
wspieram, oby się miejsce znalazło i cała diagnostyka wykluczyła jakieś poważne problemymacduska wrote:Witam wieczornie. Niedawno dotarłam do domu.
Młody ma skierowanie do szpitala na dalszą diagnostykę. Mam nadzieję, że miejsce się znajdzie po niedzieli.
nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualnyJdadąc do lekarza wstapilismy na stację. Tankowanie, kibelek itp.
Ja pogoniłam do WC a mąż poszedł płacić za tankowanie. Jak prztszłam to kazał mi czekać na hotdoga dla Młodego a sam poszedł do auta. Młody dostał jedzenie i ruszylismy.
I dopiero po wizycie zgadali się we dwóch, że jeszcze do hotdoga miała być goraca czekolada. Nic o tym nie wiedziałam i nie wzięłam.
Po trzech godzinach w drodze powrotnej dali nam czekoladę bez problemu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:55
Reni, malgos741, nick nieaktualny, pierwiastka, iwcia77, ComeToMeBaby, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Mimbla, BISCA, beates, satori, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oboje płci bym chciała ale każde oddzielnieMagda* wrote:A ja z kolei jeszcze przed sebkiem stwierdzilam ze blizniaki bylyby idealne,co by miecz jeszcze dwojke a czasu na kolejna ciaze nie marnowac,no i idealnie by bylo obojga plci

Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
wacia trzymaj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 22:59
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnySpodziewałam się, że pewnie w końcu teafimy do szpitala.
To ze 100 km od domu, z nim to raczej byc nie mogę ciagle na oddziale. Zresztą od razu kłopot ze zwolnieniem z pracy. Koniec semestru...
No nic. Najwazniejsze, że go zdiagnozują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 22:01
nick nieaktualny, Reni, ComeToMeBaby, Dziobak, malgos741, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla, BISCA, beates, satori, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA po drodze do domu w samochodzie Młody rozwinął dyskusję, że chciałby mieć młodsze rodzeństwo. I czy będzie miał? Jakby miało dziecko na imię. Itp...
Dobił mnie ostatecznie.
nick nieaktualny, Dziobak, caffe, malgos741, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, BISCA, SolarPolar, satori, moremi, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKciuki za logistykemacduska wrote:NiSpodziewałam się, że pewnie w końcu teafimy do szpitala.
To ze 100 km od domu, z nim to raczej byc nie mogę ciagle na oddziale. Zresztą od razu kłopot ze zwolnieniem z pracy. Koniec semestru...
No nic. Najwazniejsze, że go zdiagnozują.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny