35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:z jednej strony argument Reni a z drugiej...no bliźniaków to bym jednak nie chciała
iwcia77, pierwiastka, caffe, beates lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na spaghetti wegetariańskie .. mąż robi
Magda*, caffe, iwcia77, Sabina, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:
Jak nie urok to przemarsz wojsk.
biedna Ty!
powiedz chociaż czy Ci drzwi pasują? Skończyliście je montować?macduska, iwcia77, Sabina, Bozia3, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam wieczornie. Niedawno dotarłam do domu.
Młody ma skierowanie do szpitala na dalszą diagnostykę. Mam nadzieję, że miejsce się znajdzie po niedzieli.macduska, caffe lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyJdadąc do lekarza wstapilismy na stację. Tankowanie, kibelek itp.
Ja pogoniłam do WC a mąż poszedł płacić za tankowanie. Jak prztszłam to kazał mi czekać na hotdoga dla Młodego a sam poszedł do auta. Młody dostał jedzenie i ruszylismy.
I dopiero po wizycie zgadali się we dwóch, że jeszcze do hotdoga miała być goraca czekolada. Nic o tym nie wiedziałam i nie wzięłam.
Po trzech godzinach w drodze powrotnej dali nam czekoladę bez problemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 21:55
Reni, malgos741, Magda*, pierwiastka, iwcia77, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, peppapig, Bozia3, Mimbla, BISCA, beates, satori, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:A ja z kolei jeszcze przed sebkiem stwierdzilam ze blizniaki bylyby idealne,co by miecz jeszcze dwojke a czasu na kolejna ciaze nie marnowac,no i idealnie by bylo obojga plci
Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
wacia trzymaj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 22:59
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySpodziewałam się, że pewnie w końcu teafimy do szpitala.
To ze 100 km od domu, z nim to raczej byc nie mogę ciagle na oddziale. Zresztą od razu kłopot ze zwolnieniem z pracy. Koniec semestru...
No nic. Najwazniejsze, że go zdiagnozują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 22:01
Magda*, Reni, ComeToMeBaby, Dziobak, malgos741, caffe, Sabina, peppapig, Mimbla, BISCA, beates, satori, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA po drodze do domu w samochodzie Młody rozwinął dyskusję, że chciałby mieć młodsze rodzeństwo. I czy będzie miał? Jakby miało dziecko na imię. Itp...
Dobił mnie ostatecznie.pinda 66, Dziobak, caffe, malgos741, Sabina, Bozia3, Berenika, BISCA, SolarPolar, satori, moremi, krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:NiSpodziewałam się, że pewnie w końcu teafimy do szpitala.
To ze 100 km od domu, z nim to raczej byc nie mogę ciagle na oddziale. Zresztą od razu kłopot ze zwolnieniem z pracy. Koniec semestru...
No nic. Najwazniejsze, że go zdiagnozują.macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny