35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dziś na babskim spotkaniu - fakt - byłam najmłodsza, ale to nie duża różnica wieku - bo najstarsza miała 48. Siedziałyśmy 4 godziny sącząc wino.....3,30 godz. rozmowa dotyczyła - badania, wyniki, cukrzyca, nadciśnienie, menopauza - uderzenia gorąca (sic!), cholesterol...ja pierdziu normalnie starość - jedyny 2 normalne tematy zajęły nam po 15 minut - rozmowa i wybór zapachów perfum oraz drugi - skąd się wzięła nazwa "taxi". Koniec wieczoru....
Hej starzejemy się...
caffe, iwcia77, Sabina, Magda*, macduska, Reni, Dziobak, Iwone, BISCA, beates, SolarPolar, Kisiel, satori, pierwiastka, moremi, krycha.stara, efcia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Byłam dziś na babskim spotkaniu - fakt - byłam najmłodsza, ale to nie duża różnica wieku - bo najstarsza miała 48. Siedziałyśmy 4 godziny sącząc wino.....3,30 godz. rozmowa dotyczyła - badania, wyniki, cukrzyca, nadciśnienie, menopauza - uderzenia gorąca (sic!), cholesterol...ja pierdziu normalnie starość - jedyny 2 normalne tematy zajęły nam po 15 minut - rozmowa i wybór zapachów perfum oraz drugi - skąd się wzięła nazwa "taxi". Koniec wieczoru....
Hej starzejemy się...iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, macduska, Reni, Iwone, BISCA, beates, SolarPolar, Kisiel, satori, Sabina, pierwiastka, moremi, krycha.stara, efcia, Mega, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Byłam dziś na babskim spotkaniu - fakt - byłam najmłodsza, ale to nie duża różnica wieku - bo najstarsza miała 48. Siedziałyśmy 4 godziny sącząc wino.....3,30 godz. rozmowa dotyczyła - badania, wyniki, cukrzyca, nadciśnienie, menopauza - uderzenia gorąca (sic!), cholesterol...ja pierdziu normalnie starość - jedyny 2 normalne tematy zajęły nam po 15 minut - rozmowa i wybór zapachów perfum oraz drugi - skąd się wzięła nazwa "taxi". Koniec wieczoru....
Hej starzejemy się...trzeba bylo rzucic temat o golabkach
caffe, ComeToMeBaby, Mimbla, Reni, BISCA, Kisiel, Sabina, pierwiastka, moremi, krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:To poczemu im nie zarzuciłas tematu starań?
caffe, iwcia77, Reni, Iwone, SolarPolar, Kisiel, satori, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak miałam zarzucić...jak zaczęły pitolić o uderzeniach gorąca i plastrach na dupie...:)pewnie za kilka lat ze mną to samo będzie chlip chlip
Magda*, Bozia3, iwcia77, BISCA, satori, Sabina, pierwiastka, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny