35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabcia- bardzo się cieszę z serduszka
określenie "masz człowieka" bardzo mi się spodobało.
Wacia- oby diagnostyka była pełna i owocna a leczenie szybkie i skuteczne.
A dopytywanie o rodzeństwo- rozumiem że dobiło. Trzymaj się tam, dacie radę!malgos741, macduska, Sabina, Mimbla, Aasiula, satori, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A po drodze do domu w samochodzie Młody rozwinął dyskusję, że chciałby mieć młodsze rodzeństwo. I czy będzie miał? Jakby miało dziecko na imię. Itp...
Dobił mnie ostatecznie.macduska, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macduska, tak mi sie przypomniało że ja też kiedyś mojej mamie trułam o młodsze rodzeństwo i dopiero po latach mi się przyznała że się starali ale się nie udało i nie miałam wymarzonej młodszej siostrzyczki albo braciszka ale z długimi włosami bo chciałam tego młodszego czesać
macduska, Magda*, Sabina, Bozia3, beates, moremi, krycha.stara, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:Macduska, tak mi sie przypomniało że ja też kiedyś mojej mamie trułam o młodsze rodzeństwo i dopiero po latach mi się przyznała że się starali ale się nie udało i nie miałam wymarzonej młodszej siostrzyczki albo braciszka ale z długimi włosami bo chciałam tego młodszego czesać
A ten drąży i drąży. A czy chcemy. A czy się staramy? A bo to co miesiąc jest szansa przecież. Itp, itd...Dziobak, Magda*, Sabina, satori, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ten drąży i drąży. A czy chcemy. A czy się staramy? A bo to co miesiąc jest szansa przecież. Itp, itd...
a ja myślę, że on wie tylko chce się upewnić
może koledzy w szkole gadali, że rodzice się bzykająpinda 66, caffe, Sabina, iwcia77, Berenika, Bozia3, BISCA, kapturnica, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba każdy wyczekiwał na ten moment gdy rodzice....
i rzeczywiście człowiek był z deka zdegustowanytakie rzeczy robić, fujjjjj
Reni, pinda 66, Magda*, Sabina, Iwone, Berenika, Bozia3, macduska, Aasiula, kapturnica, moremi, krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość