35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Bozia ja przy wzroście 183cm w maluchu (fiat 126p) dałam radę,a Ty przecież niższa jesteś
caffe, Iwone, iwcia77, BISCA, satori, kapturnica, Sabina, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Powaznie,a ona przytyla wtedy wszedzie i wziela to za objaw menopauzy
ivf-ivf, iwcia77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale to nie chodzi o długość, ale o szerokość...ja kiedyś też dawałam radę - ale teraz - to iskry szły by chyba z rozpadającego się samochodu, a nie z nas...
Bozia3, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:mmmmmmmmmmm, to na desce Cię śmignie, wygodniej będzie
caffe, ivf-ivf, Iwone, iwcia77, BISCA, kapturnica, moremi, krycha.stara, efcia, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
idę spać...bo mnie to spotkanie dziś wykończyło....a jutro skoro świt do pracy...no i potem jazda na desce ...
miłych snówcaffe, Reni, Magda*, Iwone, iwcia77, BISCA, beates, Kisiel, satori, macduska, Sabina, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:idę spać...bo mnie to spotkanie dziś wykończyło....a jutro skoro świt do pracy...no i potem jazda na desce ...
miłych snówno i sprawdź czy sęków drewno nie ma, żeby wiesz...
Bozia3, Reni, Iwone, iwcia77, BISCA, satori, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:A ja wiem,to jak mowila wzbudzilo wemnie zaufanie
Ja też nie wierzęivf-ivf, Iwone, iwcia77, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość