35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Ale nie,tej naprawde wierze,bo mowila ze przez cala ciaze brala silne leki a jak juz urodzila to dziecko musialao zostac w szpitalu na kontroli zpowodutych lekow wlasnie
kapturnica, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ci co kradną na wnuczka też są przekonujący
Ja też nie wierzęsatori, kapturnica, Bozia3, emeska, Reni, pierwiastka, moremi, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry z państwem.
Sabcia bardzo się cieszę i gratuluję, pamiętam jeszcze dźwięk serca, najpiękniejszy na świecie. Aby zdrowo rosło nie ważne czy Adaś czy Marika.Sabina, efcia, beates, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
Bry.Kurde mroźno dalej.Ile można ja sie pytam, no??
Sandra okraść księdza na wnuczka to już mistrzostwo świata.
Ps.Ja tez nie wierze ,że można nie wiedzieć ,że sie jest w ciąży i to zaawansowanej.Człowiek ledwo chodzi, stęka, schylac sie nie może.Nie ,nie , nie nie wierze ,że to można przeoczycWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 07:47
Sabina, Bozia3, efcia, moremi, pierwiastka, Mimbla, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Bry z rana
do roboty na 9tą... a zimno..
Dziś Anulka odwiedzi mnie w robociekapturnica, Sabina, anna maria, efcia, BISCA, beates, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Bry.Kurde mroźno dalej.Ile można ja sie pytam, no??
Ps.Ja tez nie wierze ,że można nie wiedzieć ,że sie jest w ciąży i to zaawansowanej.Człowiek ledwo chodzi, stęka, schylac sie nie może.Nie ,nie , nie nie wierze ,że to można przeoczyckapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Bry z rana
do roboty na 9tą... a zimno..
D ś Anulka odwiedzi mnie w robocieefcia, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bry.Kurde mroźno dalej.Ile można ja sie pytam, no??
Ps.Ja tez nie wierze ,że można nie wiedzieć ,że sie jest w ciąży i to zaawansowanej.Człowiek ledwo chodzi, stęka, schylac sie nie może.Nie ,nie , nie nie wierze ,że to można przeoczyc
Moremi , jak ktos waży 120 kg dla przykładu to stęka i ledwo chodzi bez ciąży nawet.
Myslę że w późnym wieku można się wkręcić, ze to juz menopauza itp. Brak @ w wieku 47 lat to juz nie jest nic dziwnego.
Ruchy dziecka mozna wziać za gazy ws jelitach.... Itp.
Trudne do uwierzenia, ale prawdziwe sa takie sytuacje.
My obserwujemy organizm więc każda zmianę dostrzeżemy, ale niektóre kobiety nawet nie rejestrują poczatku cyklu.
Moja znajoma, wiek około 38 lat wtedy. Dosyć niska i gruba, brzuchata. Dwoje dzieci już nastolatków, trzy poronienia po drodze. Zaczęła się dziwnie czuć, słabo, brzuch wzdęty itp.@ się zatrzymała od niewiadomo dokładnie kiedy- poszła do gina. Ten orzekł poczatki meno. Dał leki po których miała wrócić @. Nic z tego.
No to do drugiego.
Ten po usg orzekł rozrost endometrium i stadium przedrakowe. Znowu leki, badania...
Juz miała skierowanie do szpitala na pobranie wycinka.
W domu panika, bo rak itp. Pojechała wreszcie do kolejnego lekarza a ten po dokładnym usg, znalazł dobrze rozwijajacą się ponad 20 tygodniową ciążę. Była jakos schowana za mięsniakiem.
Dziewczyna urodziła się zdrowa, w terminie , teraz jest na studiach.
Sabina, emilanka, Magda*, kapturnica, Iwone, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, pierwiastka, Dziobak, Mega, Berenika, gosia7122, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI dzień dobry bardzo.
Miłego dnia.
Ja muszę zaraz piec ciasto na zabawę choinkową bo mnie dzieć młodszy wkręcił.
Dzieć starszy na tejże choince tańczy poloneza (nas tańczą trzecioklasisci).
Z przejęcia nie mógł zasnąć.
Na pewno się popłaczę ze wzruszenia.
Sabina, efcia, moremi, BISCA, pierwiastka, paszczakin, ComeToMeBaby, Mimbla, Dziobak, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
Jeszcze raz dzięki za kciuki
U nas dziś -18 , deko chłodno
Ja zartowalam z Marika; pamiętam ze jak byłam kiedyś z córką na placu zabaw, tp jedną z mam tak się darla Mariczka!!!! Ze tylko ja było słychać na tyle osóbmacduska, efcia, moremi, pierwiastka, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Sabina. Oficjalnie Ci gratuluję nowego człowieczka.
Serduszko - najpiękniejszy dzwięk świata.
Co do imion, bo temat się pojawil- na pewno będzie na M. Ale jakie to nie wiemy. Typów brakefcia, BISCA, macduska, pierwiastka, Mimbla, Dziobak, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Moremi , jak ktos waży 120 kg dla przykładu to stęka i ledwo chodzi bez ciąży nawet.
Myslę że w późnym wieku można się wkręcić, ze to juz menopauza itp. Brak @ w wieku 47 lat to juz nie jest nic dziwnego.
Ruchy dziecka mozna wziać za gazy ws jelitach.... Itp.
Trudne do uwierzenia, ale prawdziwe sa takie sytuacje.
My obserwujemy organizm więc każda zmianę dostrzeżemy, ale niektóre kobiety nawet nie rejestrują poczatku cyklu.
Moja znajoma, wiek około 38 lat wtedy. Dosyć niska i gruba, brzuchata. Dwoje dzieci już nastolatków, trzy poronienia po drodze. Zaczęła się dziwnie czuć, słabo, brzuch wzdęty itp.@ się zatrzymała od niewiadomo dokładnie kiedy- poszła do gina. Ten orzekł poczatki meno. Dał leki po których miała wrócić @. Nic z tego.
No to do drugiego.
Ten po usg orzekł rozrost endometrium i stadium przedrakowe. Znowu leki, badania...
Juz miała skierowanie do szpitala na pobranie wycinka.
W domu panika, bo rak itp. Pojechała wreszcie do kolejnego lekarza a ten po dokładnym usg, znalazł dobrze rozwijajacą się ponad 20 tygodniową ciążę. Była jakos schowana za mięsniakiem.
Dziewczyna urodziła się zdrowa, w terminie , teraz jest na studiach.macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wacia do 20 tygodnia ok...nawet może do 25...ale jeśli babsztyl idzie rodzić i dalej jest zaskoczony....no to coś nie halo....pamiętasz końcówkę ciąży? No chyba, że jakieś zacofanie total....
Wiem. Dla mnie też to jest nie do pojęcia.
Ale jak sama mówisz - zacofanie ma swoje prawa.Bozia3 lubi tę wiadomość