35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pfffff, bilecik wzielam, w kolejce stojem to i po cionże siem dopchamkrycha.stara wrote:I jeszcze refleksja nad nowymi ciazami:
Zeby zajsc na forum z przywileju "nowej", nalezy spelnic jednak pare warunkow:
1. Pisac tylko na tym watku (ew. przedstawic sie gdzies i zostac olanym)
2. Srac zarem nad wykresem
3. Nie byc na forum wczesniej pod innymi nickami
Dlatego Kometa: sorry, udzielasz sie na innych watkach, prawo swiezynki Cie nie dotyczy
Ewka: bylas tu juz i zaszlas tu juz, prawo swiezynki tez nie zadziala
Pierwiastka: udzielasz sie na innych watkach, prawo swizynki nie obejmuje
Krycha: dopisek "stara" mowi qwa sam za siebie!
w razie ciego łokciami siem bede rozpychać tesh! a co 
czuje w kościach że to bedzie ten rok
a jak się jakimś cudem nie uda to chuopowi założe tu konto to dopiero bedzie expresowa cionża 
nick nieaktualny, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
oj tam oj tam, jak bedzie całymi dniami na forumie siedział to choć spożywcza będziekrycha.stara wrote:Sie nie smiej. Byly juz tu takie przypadki. I ciaz z tego nie zanotowano!

nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Polar...no Mela???? U nas Mele - to są z meliny raczej...SolarPolar wrote:Sabina jak jest Milena to nie moze byc Magdaleny!
Moje propozycje Mela, Monika , Marysia:-)
Odpoczywam. Maz wyjechal, dziec sie uczy. A ja mam czysto i nic nie musze. Zastanawiam sie nad wyprawa na zakupy, koszul mi brakuje.
A np. Marta, Michał, Mariusz,
nick nieaktualny, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
no, chuop u teściów a ja lecę się kulinarnie wyżyć
kończę bigos
nastawiam rosół
z reszty pierników zrobię spód do sernika
i jeszcze bułki na piwie do smaloszka
do później się z paniami
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
Tez to czytam. Koles fajnie pisze, Chirurdzy tez sa genialni.macduska wrote:Ciasto już w piekarniku.
Korzystając z przerwy na kawę powiem Wam, że czytam książkę pt. "Ginekolodzy".
O historii tej gałęzi medycyny.
Hardkor. Co te biedne kobiety musiały odcierpieć.
Mamy cholerne szczęście, że żyjemy w takich cywilizowanych czasach.
Włos się na głowie jeży a thillery medyczne chowają.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Mela od Melanii:-) Michalina tez mi sie podoba. Ma byc dziewczynka wiec na meskich sie nie skupialam.Bozia3 wrote:Polar...no Mela???? U nas Mele - to są z meliny raczej...

Mario, Mateusz, Milosz, Maciek ... Wszystkie na M dla chlopakow sa fajne oprocz Modesta i Miroslawa i Miecia i Marka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 09:28
Dziobak, nick nieaktualny, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mariusz kojarzy mi sie w piegowatym kurduplem z gilami do pasa...Bozia3 wrote:Polar...no Mela???? U nas Mele - to są z meliny raczej...

Mart duzo ostatnio bylo.
Marysia ladnie. Marianna.
Mam znajomych, ktorzy maja Kaline i Jagode. Jakby im sie trzecia trafila, to bylaby Roza. A jak chlopak, to nie wiem.
Moze Dab?
nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, moremi, Iwone, nick nieaktualny, Kisiel, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie, ale mam.macduska wrote:Zwłaszcza stulecie chirurgów.
A Pacjentów czytałaś?
Sory, to bylo Stulecie. A czytalas Triumf chirurgow? Kontynuacja stulecia. I Kruchy dom duszy musze dorwac, to o neurochirurgii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 12:10
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
zadżebiste. poszukałam opisu w księgarni. sama bym to poczytałamacduska wrote:Ciasto już w piekarniku.
Korzystając z przerwy na kawę powiem Wam, że czytam książkę pt. "Ginekolodzy".
O historii tej gałęzi medycyny.
Hardkor. Co te biedne kobiety musiały odcierpieć.
Mamy cholerne szczęście, że żyjemy w takich cywilizowanych czasach.
Włos się na głowie jeży a thillery medyczne chowają.
nick nieaktualny, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Tak to jest - imiona nosza zawsze konotacje - ja tak niestety mam z imieniem Adam - chudy piegus skarzypyta. Dlatego ni jAk nie moge sie zachwycic tym imieniem co nie znaczy, ze nasze dzieci mi sie nie podobaja:-)Dziobak wrote:Mariusz kojarzy mi sie w piegowatym kurduplem z gilami do pasa...

Mart duzo ostatnio bylo.
Mam znajomych, ktorzy maja Kaline i Jagode. Jakby im sie trzecia trafila, to bylaby Roza. A jak chlopak, to nie wiem.
Moze Dab?
Dziobak, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, Iwone, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLew albo NarcyzDziobak wrote:Mariusz kojarzy mi sie w piegowatym kurduplem z gilami do pasa...

Mart duzo ostatnio bylo.
Moze Dab?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 12:15
Bozia3, kapturnica, moremi, pierwiastka, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kisiel lubią tę wiadomość
-
no ja już dużo wcześniej doszłam do tego, że to jednak nie podziała.krycha.stara wrote:I jeszcze refleksja nad nowymi ciazami:
Zeby zajsc na forum z przywileju "nowej", nalezy spelnic jednak pare warunkow:
1. Pisac tylko na tym watku (ew. przedstawic sie gdzies i zostac olanym)
2. Srac zarem nad wykresem
3. Nie byc na forum wczesniej pod innymi nickami
Dlatego Kometa: sorry, udzielasz sie na innych watkach, prawo swiezynki Cie nie dotyczy
Ewka: bylas tu juz i zaszlas tu juz, prawo swiezynki tez nie zadziala
Pierwiastka: udzielasz sie na innych watkach, prawo swizynki nie obejmuje
Krycha: dopisek "stara" mowi qwa sam za siebie!
także ten, może trzeba forum zmienić.
pierwiastka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Jeszcze nie, ale mam.
Sory, to bylo Stulecie. A czytalas Triumf chirurgow? Kontynuacja stulecia. I Kruchy dom duszy musze dorwac, to o neurochirurgii.
Tryumf czytałam.
Mam jeszcze Krew królów i Godzinę Detektywów.
Jeszcze mam w zanadrzu ten Dom duszy i Wielka ucieczkę ( o Niemcach po II wojnie).
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykupuje dwie siatki brukselki i boczek wędzony, na woku kłade z dwie łychy masła i troche oliwy z oliwek, dwie posiekane cebule, kilka ząbków czosnku, pieprz , sól, kajenski tez do smaku wszystko podsamazam a potem dusze pod przykryciem, osobno gotuje brukselki ok 7 min zeby byly miekkie ale bez pzesady, wazne zeby dobzre odcedzic, brukseli kroje na połówki, rzucam do zawartosci woka a wok jest duży, dodaje pare łyżek balsamicznego i wszystko razem juz podsmażam dość długo az brukseli sie zarumienią i cała wilgoć z nich wyparujeBozia3 wrote:a jak to robisz?
Bozia3, SolarPolar, Iwone lubią tę wiadomość