35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry. Slonce jak baleja, musi wiosna panie.
Mialam srac zarem nad wykresem, bo od 4 dni wisialam jak ten nietoperz nie wiedzac co sie dzieje, ale po porannej wizycie w lazni wyjasnilo sie i mam nowy cykl.
Ale nie o tym chcialam.
Wczoraj zadzwonila do mnie kolezanka z kursu (jezykowego), ktora bardzo mi kibicuje. Studiuje tu u nas poloznictwo. Wypytywala mnie jaki progres. Po czym opie*dolila, ze moje staranie jest o kant dupy. Rozlaczyla sie. Zadzwonila do St Mary's na oddzial Pre Pregnacy zeby sie wywiedziec o specjaliste mowiac, ze ma taki przypadek itp. Naklamala ludziom ze 11 razy poronilam i mam depresje i placze za dzieckiem. Babka jej kazala mnie przyslac do konkretnego lekarza, podala nazwisko. Potrzebuje skierowania..
I jeszcze ta moja kuma zapowiedziala, ze ze mna pojdzie i ja mam sie nie odzywac, ze niby jezyka nie znam, a on zrobi all the talking.
Podobno tak trzeba z nimi postepowac, bo inaczej nie potraktuja mnie powaznie.
Chociaz cudu sie nie spodziewam, bo w sumie przebadana jestem i wiem, ze glownie do lega mi starosc.kapturnica, Sabina, SolarPolar, moremi, pierwiastka, macduska, Dziobak, Berenika, Magda*, malgos741, gosia7122, Kisiel, paszczakin, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dobry. Slonce jak baleja, musi wiosna panie.
Mialam srac zarem nad wykresem, bo od 4 dni wisialam jak ten nietoperz nie wiedzac co sie dzieje, ale po porannej wizycie w lazni wyjasnilo sie i mam nowy cykl.
Ale nie o tym chcialam.
Wczoraj zadzwonila do mnie kolezanka z kursu (jezykowego), ktora bardzo mi kibicuje. Studiuje tu u nas poloznictwo. Wypytywala mnie jaki progres. Po czym opie*dolila, ze moje staranie jest o kant dupy. Rozlaczyla sie. Zadzwonila do St Mary's na oddzial Pre Pregnacy zeby sie wywiedziec o specjaliste mowiac, ze ma taki przypadek itp. Naklamala ludziom ze 11 razy poronilam i mam depresje i placze za dzieckiem. Babka jej kazala mnie przyslac do konkretnego lekarza, podala nazwisko. Potrzebuje skierowania..
I jeszcze ta moja kuma zapowiedziala, ze ze mna pojdzie i ja mam sie nie odzywac, ze niby jezyka nie znam, a on zrobi all the talking.
Chociaz cudu sie nie spodziewam, bo w sumie przebadana jestem i wiem, ze glownie do lega mi starosc.
bardzo fajny personelMagdala lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dobry. Slonce jak baleja, musi wiosna panie.
Ale nie o tym chcialam.
Chociaz cudu sie nie spodziewam, bo w sumie przebadana jestem i wiem, ze glownie do lega mi starosc.SolarPolar, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Macie ostatnio jakoś klimatycznie podobne awatary. jak czytam - to też muszę spojrzeć na nicka kto pisze - bo mi się pitoli
U mnie kot jest, kapitan osmiornica i mała buzka Juniora, a u Kapty Maks ze smokiem.kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A imiona na M bardzo lubie, bo sama mam.
Znajomi, Polacy nazwali ostatnio corke Mia. Tez ladnie, ale oni w Uk mieszkaja.
Tych ksiazek, o ktorych mowicie bede poszukiwac. Zaciekawily mnie.
Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
Bozia3 wrote:no ale po "11 poronieniach" mogą CI włączyć jakieś leki - zwariowałyście?
Nie wiem. Mi jest wszystko jedno. Tam gdzie teraz chodze to juz tylko ivf mi proponuja.Sabina, moremi, SolarPolar, pierwiastka, Dziobak, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Nie wiem. Mi jest wszystko jedno. Tam gdzie teraz chodze to juz tylko ivf mi proponuja.
Sabina, Magdala, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:w klimacie i kolorystyce - mylą się po prostu i jak widać, nie tylko mnie....
Moim zdaniem jedyny "klimat" to dziecko. Awatara nie zmieniam. Jak zmienie, to wtedy gdy sama będę tego chciała. A w stopkę w życiu dziecka nie wrzuce. Za łatwo takie zdjęcie skopiować.krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Mariusz kojarzy mi sie w piegowatym kurduplem z gilami do pasa...
Mart duzo ostatnio bylo.
Marysia ladnie. Marianna.
Mam znajomych, ktorzy maja Kaline i Jagode. Jakby im sie trzecia trafila, to bylaby Roza. A jak chlopak, to nie wiem.Moze Dab?
Bozia3, Dziobak, Sabina, Berenika, Magda*, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Trudno.
Moim zdaniem jedyny "klimat" to dziecko. Awatara nie zmieniam. Jak zmienie, to wtedy gdy sama będę tego chciała. A w stopkę w życiu dziecka nie wrzuce. Za łatwo takie zdjęcie skopiować.BISCA lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a z avatara niełatwo?? mnie tam nie przeszkadza....
Poza tym - jak juz niejednokrotnie podkreślano - to jest forum publiczne. Jeżeli Hera moze pisać co jej tylko przyjdzie na myśl, to ja mogę wrzucać awatar jaki mi się podoba i nikomu nic do tego.
Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:A imiona na M bardzo lubie, bo sama mam.
Znajomi, Polacy nazwali ostatnio corke Mia. Tez ladnie, ale oni w Uk mieszkaja.
Tych ksiazek, o ktorych mowicie bede poszukiwac. Zaciekawily mnie.Bez kitu!Moze to ci sami?
A ci moi sa znowu w ciazy i teraz bedzie Gaia. Mia i Gaia.Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Spróbuj. Będziesz miała miniaturkę.
Poza tym - jak juz niejednokrotnie podkreślano - to jest forum publiczne. Jeżeli Hera moze pisać co jej tylko przyjdzie na myśl, to ja mogę wrzucać awatar jaki mi się podoba i nikomu nic do tego.SolarPolar, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:O, mam znajomych, ktorzy mieszkali w Uk inazwali corke Mia, bo ich znajomi tez z Uk nazwali corke Mia.
Bez kitu!Moze to ci sami?
A ci moi sa znowu w ciazy i teraz bedzie Gaia. Mia i Gaia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 13:23
pinda667, Sabina lubią tę wiadomość
-
pinda 66 wrote:kupuje dwie siatki brukselki i boczek wędzony, na woku kłade z dwie łychy masła i troche oliwy z oliwek, dwie posiekane cebule, kilka ząbków czosnku, pieprz , sól, kajenski tez do smaku wszystko podsamazam a potem dusze pod przykryciem, osobno gotuje brukselki ok 7 min zeby byly miekkie ale bez pzesady, wazne zeby dobzre odcedzic, brukseli kroje na połówki, rzucam do zawartosci woka a wok jest duży, dodaje pare łyżek balsamicznego i wszystko razem juz podsmażam dość długo az brukseli sie zarumienią i cała wilgoć z nich wyparuje
-
SolarPolar wrote:Natomiast z dziewczynek ostatnio b lubie Zaski i Baski. No lubie i juz.
Poza tym Baśki - to krowy na wsi...SolarPolar, Reni, kapturnica, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:brzmi smacznie - choc tłusto...może raz na jakis czas.....
najgorsza jest mąka i cukier
tzn maka i cukier moga byc dla młodziezy ruszajacej sie ale sa fatalne dla starzejacych sie bab z wolnym metabolizmemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 13:50
SolarPolar lubi tę wiadomość