X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia to nie wiem co jeszcze mogłabyś zrobić.U mnie działa bez problemu,nawet z komórki
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf2db1e5b7c2.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/27534dbe4bc4.jpg

caffe, *aga*, anna maria, SolarPolar, efcia, gosia7122, Dziobak, ComeToMeBaby, Bozia3, Berenika, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia miałam kiedyś podobny problem na kompie syna, coś ściągnął i zaczęło się. U nas zadziałało- najpierw wyłączyłam wszystkie rozszerzenia w przeglądarce, następnie wyczyściłam rejestr adw cleanerem, potem antywirus przeszukał , reset kompa i zaczęło działać poprawnie. Możesz też używać innej przeglądarki , komunikat nie powinien się pojawiać. Ostateczna opcja to postawienie całego systemu od nowa :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A jeśli mały nie ma objawów, to lekarka nic nie pomoże. Musi go wysypac, żeby stwierdzić chorobę. Ja obstawiam, że się nie zaraził.
    nawet gdy nie jest wysypany, to szczepienie nic nie da. Lekarz moze nawet nie chciec zaszczepić w takiej sytuacji.

Iwone, Dziobak lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Iwcia to nie wiem co jeszcze mogłabyś zrobić.U mnie działa bez problemu,nawet z komórki
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf2db1e5b7c2.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/27534dbe4bc4.jpg
    fajne psiunie :)

Iwone, peppapig, efcia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    nawet gdy nie jest wysypany, to szczepienie nic nie da. Lekarz moze nawet nie chciec zaszczepić w takiej sytuacji.
    Nie zaszczepi.

caffe, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Anula - gratulacje!

Sabcia - baaaardzo sie ciesze z Twojego 6 mm szczescia. To co Adas czy Kajtek?
    Głupi dac córce na imię Adaś ;) prędzej Michalina; Marianna, Miriam i moje ulubione Mariczka XD

caffe, SolarPolar, kapturnica, efcia, iwcia77, Magda*, Dziobak, beates, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, BISCA, satori, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina gratulacje <3

Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia ciesze sie z toba z Twojego malaego serduszka :-)

Sabina, caffe, Iwone, peppapig, efcia, gosia7122, satori lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Sabcia ciesze sie z toba z Twojego malaego serduszka :-)
    Wszystkie się cieszymy :)

Iwone, peppapig, Sabina, SolarPolar, efcia, gosia7122, BISCA, satori, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem póki co tyle że Sabcia słyszała serce Ivo,Maksia i czy innego Kajtka ;)

Sabina, SolarPolar, caffe, efcia, gosia7122, iwcia77, Reni, Kisiel, Bozia3, Berenika, BISCA, satori, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona - psia rodzinka cudna. Gdyby ten wyrzucony maly od Anulki byl blizej Wawy to bym po niego pojechala.

Iwone, peppapig, Sabina, efcia, gosia7122, Dziobak, Bozia3, Berenika, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Iwona - psia rodzinka cudna. Gdyby ten wyrzucony maly od Anulki byl blizej Wawy to bym po niego pojechala.
    Ja też bym go wzięła :)

efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mało mam czasu bo trochę remontujemy, teściu maluje córce pokój i mamy wybrać się do ikei po szafki. Nie wiem jak to zrobimy z Kajtkiem. Poza tym dom wariatów córka zrobiła sobie tatuaż na półdupku...myślałam,że zemdleje na szczęście się zmyje...
    Ale mam problem a raczej pytanie czy prośbę do Was. Mam koleżankę,która znalazła się w złej sytuacji finansowej. Sama nie wiele mogę jej pomóc,sami żyjemy na styku. Pomyślałam,że może któraś z Was ma ubranka na chłopca teraz ma 9-10 miesięcy. Ja opłaciłabym wysyłkę. Proszę o wiadomość na priva.
    No tyle się u mnie dzieje...inna znajoma organizowała wyjazd z darami do Lwowa... dałam wszystko prawie o Kajtku. Bo zbierali wszystko co się dało. Do szpitala, hospicjum i domu dziecka. Jestem wzruszona,poruszona, też wściekła,że tak niewiele mogę zrobić...

efcia, iwcia77, caffe, Dziobak, Magda*, ComeToMeBaby, Bozia3, Berenika, BISCA, satori, moremi, Mega, Lucky lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Głupi dac córce na imię Adaś ;) prędzej Michalina; Marianna, Miriam i moje ulubione Mariczka XD

już obstawiamy O.o
    no dobra, wiem ze chcesz Adasia, ale ja obstawiam Michaline ;-)

P.S mam nadzieje ze jednak moja przepowiednia sie nie sprawdzi i bedzie Adaś namber 5

caffe lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Gosiu planuję sterylkę w tym roku u Luny,ok marca.Są wtedy ogólnopolskie akcje i takie zabiegi są połowę tańsze ok 250zł. Ami jest jeszcze za mała,więc w przyszłym roku.

tak ja sama podczas takiej akcji robiłam

Iwone lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ivo
    piekne imie :P

Iwone, caffe, Sabina, BISCA, SolarPolar, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Uczcijmy Peppe minutą ciszy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc67efb150dd.jpg
    Eeeej ja żyję :D

iwcia77, gosia7122, caffe, Sabina, Reni, Aasiula, Kisiel, ComeToMeBaby, BISCA, satori, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja wiem, ja nie o tym, tylko ze nie ma co biec z maluchem do lekarza po pomoc, bo lekarka i tak nic nie stwierdzi, kaze przyjsc jak beda objawy. Chyba, ze Natka ze starszym idzie, bo on juz rozumiem w kropki jest?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Eeeej ja żyję :D
    ..i tak sie rodzi plotka ;D

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt dawno mnie nie było... ale teskniłam ;)

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 13063 13064 13065 13066 13067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ