35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie dni lecą niezauważone.
Byliśmy wczoraj na usg bioderek i ja u gina byłam, zajechalam do HM, w końcu sobie trochę ciuchów poprzymierzalam, bo cycki duże, bluzki jakieś krótkie i nawet udało mi się coś kupić i z działu nie dla karmiacych.
Malutki ok, wczoraj wieczorem dał popis niezadowolenia na leżąco, ale za to w nocy spal super 22.00, 3.00 i 7.45 i co najważniejsze, to zasypial od razu. Gasze mu światło, to może nauczy się, że w nocy śpimy a nie gapimy się
A mi ręce tak dretwieja, że aż bolą i nie mogę spać. Myślę nad poduszką do karmienia i nie wiem jaką wybrać.
W lutym idę do pracy 2x w tyg po 4 godz, grafik już gotowy.
Aasiula, satori, ania.g, macduska, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Kisiel, malgos741, efcia, Iwone, Berenika, beates, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:A u mnie jedyne co rośnie to storczyki. Jeden skubaniec postanowił zakwitnąć. Już ma dwa kwiaty rozłożone, dziś otwiera kolejny. Drugi storczyk, przywieziony w grudniu w pełnym rozkwicie właśnie zaczyna spoczynek, a trzeci i czwarty śpią od jakiegoś czasu. Śmieję się, że są w różnych fazach, więc zawsze coś w domu kwitnie. Wdzięczne są te moje fjatuszki. Cieszę się, że tak im u mnie dobrze. No - tak się podzielić tym chciałam. Wzruszyłam się

Kochana storczyki to u mnie tez kwiaty nie do zdarcia i w zasadzie jedyne ktore mnie kochaja
jeszcze grudniki jako tako i zamiokulkasy, aaa i sukulenty 
Nie mam reki do innych kwiatow
Zmykam z psem...
Nie moge uwierzyc ze to juz
Sabina to zis ten dzien? pierwsze usg?
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja powiem tak mnie Sabci ciaza trzyma przy staraniachanna maria wrote:Sabcia a Twoja ciazy to mi sie zdaje ze bedzie taka szybka jak Anig

I ciesze sie jakby to była moja własna ciaza
macduska, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Kisiel, malgos741, kapturnica, efcia, Sabina, sandra80, Iwone, satori, Berenika, beates, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry

Anulka, możesz suwaka wstawić
Sabinka, kciuki zaciśnięte
A my dzisiaj na imprezę w pracy.
krycha.stara, anna maria, Aasiula, Kisiel, malgos741, efcia, Sabina, sandra80, satori, ania.g, anulka1978, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A u mnie grudniki się wypięły i od trzech lat nie kwitną. Strajkują skubańce.anulka1978 wrote:Kochana storczyki to u mnie tez kwiaty nie do zdarcia i w zasadzie jedyne ktore mnie kochaja
jeszcze grudniki jako tako i zamiokulkasy, aaa i sukulenty 
-
a mój jutro wraca - wreszcie - bo odczułam przez tydzień zapomniany smak samotnego macierzyńśtwa..anna maria wrote:A my z Helcia od dzisaiaj do poniedzialku same ,moj wyjezdza
,bedziemy robily NIC
.
Dziobak, anna maria, kapturnica, efcia, caffe, macduska, satori, *aga*, Berenika, moremi, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry,
W koncu piatek. Musze odpoczac. Nasz mlody u mamy, chuop pracuje jutro a ja sama mam taki sam plan jan Anna Maria. Bede robila NIC

Bedzie cudownie. Potrzebuje takiego weekendu od czasu do czasu. Nigdzie sie nie spieszyc, nie ubierac, czesac i malowac. Nic nie musiec przez cale 2 dni.
A dzisiaj wieczorem na plotki z przyjacoilka do mojej ulubionej restauracji
Kofam piontki
Aasiula, malgos741, anna maria, Dziobak, efcia, Kisiel, Sabina, Iwone, macduska, moremi, satori, *aga*, beates, iwcia77, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH