35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie dni lecą niezauważone.
Byliśmy wczoraj na usg bioderek i ja u gina byłam, zajechalam do HM, w końcu sobie trochę ciuchów poprzymierzalam, bo cycki duże, bluzki jakieś krótkie i nawet udało mi się coś kupić i z działu nie dla karmiacych.
Malutki ok, wczoraj wieczorem dał popis niezadowolenia na leżąco, ale za to w nocy spal super 22.00, 3.00 i 7.45 i co najważniejsze, to zasypial od razu. Gasze mu światło, to może nauczy się, że w nocy śpimy a nie gapimy się
A mi ręce tak dretwieja, że aż bolą i nie mogę spać. Myślę nad poduszką do karmienia i nie wiem jaką wybrać.
W lutym idę do pracy 2x w tyg po 4 godz, grafik już gotowy.Aasiula, satori, ania.g, macduska, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Kisiel, malgos741, efcia, Iwone, Berenika, beates, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:A u mnie jedyne co rośnie to storczyki. Jeden skubaniec postanowił zakwitnąć. Już ma dwa kwiaty rozłożone, dziś otwiera kolejny. Drugi storczyk, przywieziony w grudniu w pełnym rozkwicie właśnie zaczyna spoczynek, a trzeci i czwarty śpią od jakiegoś czasu. Śmieję się, że są w różnych fazach, więc zawsze coś w domu kwitnie. Wdzięczne są te moje fjatuszki. Cieszę się, że tak im u mnie dobrze. No - tak się podzielić tym chciałam. Wzruszyłam się
Kochana storczyki to u mnie tez kwiaty nie do zdarcia i w zasadzie jedyne ktore mnie kochajajeszcze grudniki jako tako i zamiokulkasy, aaa i sukulenty
Nie mam reki do innych kwiatow
Zmykam z psem...
Nie moge uwierzyc ze to juz
Sabina to zis ten dzien? pierwsze usg?
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Sabcia a Twoja ciazy to mi sie zdaje ze bedzie taka szybka jak Anig
I ciesze sie jakby to była moja własna ciazamacduska, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Kisiel, malgos741, kapturnica, efcia, Sabina, sandra80, Iwone, satori, Berenika, beates, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Anulka, możesz suwaka wstawić
Sabinka, kciuki zaciśnięte
A my dzisiaj na imprezę w pracy.krycha.stara, anna maria, Aasiula, Kisiel, malgos741, efcia, Sabina, sandra80, satori, ania.g, anulka1978, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anulka1978 wrote:Kochana storczyki to u mnie tez kwiaty nie do zdarcia i w zasadzie jedyne ktore mnie kochaja
jeszcze grudniki jako tako i zamiokulkasy, aaa i sukulenty
-
anna maria wrote:A my z Helcia od dzisaiaj do poniedzialku same ,moj wyjezdza
,bedziemy robily NIC
.
Dziobak, anna maria, kapturnica, efcia, caffe, macduska, satori, *aga*, Berenika, moremi, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry,
W koncu piatek. Musze odpoczac. Nasz mlody u mamy, chuop pracuje jutro a ja sama mam taki sam plan jan Anna Maria. Bede robila NIC
Bedzie cudownie. Potrzebuje takiego weekendu od czasu do czasu. Nigdzie sie nie spieszyc, nie ubierac, czesac i malowac. Nic nie musiec przez cale 2 dni.
A dzisiaj wieczorem na plotki z przyjacoilka do mojej ulubionej restauracji
Kofam piontkiAasiula, malgos741, anna maria, Dziobak, efcia, Kisiel, Sabina, Iwone, macduska, moremi, satori, *aga*, beates, iwcia77, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość