35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
*aga* wrote:Dobra ekspertki proszę mi podpowiedzieć jakie badania prywatnie wykonać żeby posprawdzać czy wszystko gra. Według mojej gin wszystko jest w porządku i potrzeba czasu. No może ma rację ale wolę się upewnić. Owulację mam w każdym miesiącu, jajka pękają, cykle jak w zegarku. 3 miesiące robiłam monitoring dla sprawdzenia, endometrium bez zastrzeżeń, śluz owulacyjny wręcz przegina ilościowo
. Ostatnio TSH miałam coś koło 1,5 . Mam dwa miesiące luzu od starań to chociaż jakoś bym ogarnęła badania
Z góry dziękujeI Hsg
malgos741, efcia, moremi, Simba, *aga*, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Dobra ekspertki proszę mi podpowiedzieć jakie badania prywatnie wykonać żeby posprawdzać czy wszystko gra. Według mojej gin wszystko jest w porządku i potrzeba czasu. No może ma rację ale wolę się upewnić. Owulację mam w każdym miesiącu, jajka pękają, cykle jak w zegarku. 3 miesiące robiłam monitoring dla sprawdzenia, endometrium bez zastrzeżeń, śluz owulacyjny wręcz przegina ilościowo
. Ostatnio TSH miałam coś koło 1,5 . Mam dwa miesiące luzu od starań to chociaż jakoś bym ogarnęła badania
Z góry dziękuje*aga* lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Która na diecie? Mam dla Was cos specjalnego i na szczytny cel
http://aukcje.wosp.org.pl/ty-tez-na-diecie-poswiece-sie-i-zjem-za-ciebie-i2762053
ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Napijcie się i za mnie. Wracam od gina.
Wbrew moim lęków endometrium jak na 4dc rewelacyjne 7,5mm i to bez wspomagania estrogenami. Dostałam znowu clo.
Jeszcze się pomęczę troche dla towarzystwa. W sumie do pani M jeszcze daleko.macduska lubi tę wiadomość
-
Kochane wrzucam Wam fotę z porannego sika
W kuchni pstryknęłam, sztuczne światło bo za oknem jeszcze ciemno było, ale widaćwidac krechę
Kisiel, satori, sandra80, macduska, ivf-ivf, kapturnica, ania.g, Sabina, *aga*, ComeToMeBaby, dorbie, anna maria, moremi, Bozia3, caffe, krycha.stara, Dziobak, malgos741, efcia, Iwone, Jastra, Berenika, paszczakin, Mimbla, beates, iwcia77, gosia7122, Mega, mama78, Simba lubią tę wiadomość
-
satori wrote:U mnie się coś pokickało. 15dc a skoku nie ma. A ostatnio byl w 10-12dc. Śluz R za to jak za dawnych czasów. Niepokalanka zaczęłam zażywać. Może on tak namieszać?
satori, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
To i ja się grzecznie dziś przywitam
Mam wolne wiec dziś odpoczywam
Anulka krechy jak byk , czyli ciąża murowana gratkimacduska, satori, Sabina, *aga*, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, BISCA, malgos741, efcia, Berenika, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj Wam linka wrzucilam z artykułem z Gazety Lidzbarskiej, o facecie ktory wywalił przez okno szczeniaka "bo piszczał" (małe miasto, zaraz ludzie namierza typa i cos czuje że niezły łomot zaliczy)
Zobaczcie jaki piękny piesDo adopcji oczywiscie, prawo do opieki zostanie odebrane "właścicielowi"
szczylek jest bezpieczny, przebywa w przychodni weterynaryjnej
Jak mozna wypieprzyc psa przez okno????
Sabina, Bozia3, moremi, BISCA, Dziobak, malgos741, efcia, Iwone, Mimbla, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Wacia super wieści.
Aga dziewczyny dobrze mówią nasienie i hsg i hormony, tsh masz, ale jeszcze lh, fsh i estradiol w 2-5 dc. Możesz też zrobić AMH żebyś wiedziała na czym stoisz.
Iwcia ale fajny avatar
Dziś mój mały ma bal karnawałowy w przedszkoluSabina, macduska, *aga*, ComeToMeBaby, moremi, caffe, BISCA, malgos741, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość