35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie prasuje dzis, na chlopa czekam. Jest juz w No, pogina przez gory. Wioze torby z darami, w aucie z alufelgami itd, rozumicie.
malgos741, Iwone, moremi, pinda996, krycha.stara, Bozia3, pierwiastka, Sabina, Kisiel, Mega, Simba, Berenika, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja też nie prasuję ... dziś jeszcze obiad na mieście przed imprezą
ps. Dziobak miłego witania się z mężemDziobak, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:Ja nie prasuje dzis, na chlopa czekam. Jest juz w No, pogina przez gory. Wioze torby z darami, w aucie z alufelgami itd, rozumicie.
Dziobak, malgos741, pinda996, krycha.stara, pierwiastka, Sabina, Kisiel, beates lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moj pogina dzis tez.Tylko ,ze dotrze jutro
malgos741, krycha.stara, Mega, Berenika, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale twoj nie w aucie z alufelgami? Bo moj jedzie sam, wiec zmeczony bedzie. Powitanie, wypakowanie darow, gruntowniejsze powitanie ( ale takie raz, dwa ) i spac.
Jeszcze bardziej bedzie zmeczony niz Twoj ale powitania jutro nie bedzie bo dopiero od wczoraj pilsy zapodaje.No ubiegl mnie o tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 16:50
Dziobak, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie.Moj jako pasazer w ciasnym sindbadzie
Jeszcze bardziej bedzie zmeczony niz Twoj ale powitania jutro nie bedzie bo dopiero od wczoraj pilsy zapodaje.No ubiegl mnie o tydzien
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mejbi, moj lubi jezdzic autem, ale jechanie non stop 22 godziny nie sprzyja odpoczynkowi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 16:53
krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Jak wybieralismy imie dla starszego syna to tez wiele osob nam mowilo ,ze Dawidy to skunksy niedobre i daja rodzicom popalic .I sie nie sprawdziło
.
eee Dawidy to żydytylko tyle słyszałam, o cechach nic
więc nie martw się
SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mejbi, moj lubi jezdzic autem, ale jechanie non stop 22 godziny nie sprzyja odpoczynkowi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 17:04
Dziobak lubi tę wiadomość