35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie prasuje dzis, na chlopa czekam. Jest juz w No, pogina przez gory. Wioze torby z darami, w aucie z alufelgami itd, rozumicie.
malgos741, Iwone, moremi, pinda996, krycha.stara, Bozia3, pierwiastka, Sabina, Kisiel, Mega, Simba, Berenika, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja też nie prasuję ... dziś jeszcze obiad na mieście przed imprezą

ps. Dziobak miłego witania się z mężem
Dziobak, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Moj pogina dzis tez.Tylko ,ze dotrze jutroDziobak wrote:Ja nie prasuje dzis, na chlopa czekam. Jest juz w No, pogina przez gory. Wioze torby z darami, w aucie z alufelgami itd, rozumicie.

Dziobak, malgos741, pinda996, krycha.stara, pierwiastka, Sabina, Kisiel, beates lubią tę wiadomość

-
Ale twoj nie w aucie z alufelgami? Bo moj jedzie sam, wiec zmeczony bedzie. Powitanie, wypakowanie darow, gruntowniejsze powitanie ( ale takie raz, dwa ) i spac.kapturnica wrote:Moj pogina dzis tez.Tylko ,ze dotrze jutro

malgos741, krycha.stara, Mega, Berenika, BISCA lubią tę wiadomość
-
Nie.Moj jako pasazer w ciasnym sindbadzieDziobak wrote:Ale twoj nie w aucie z alufelgami? Bo moj jedzie sam, wiec zmeczony bedzie. Powitanie, wypakowanie darow, gruntowniejsze powitanie ( ale takie raz, dwa ) i spac.

Jeszcze bardziej bedzie zmeczony niz Twoj ale powitania jutro nie bedzie bo dopiero od wczoraj pilsy zapodaje.No ubiegl mnie o tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 16:50
Dziobak, krycha.stara lubią tę wiadomość

-
Mejbi, moj lubi jezdzic autem, ale jechanie non stop 22 godziny nie sprzyja odpoczynkowi.kapturnica wrote:Nie.Moj jako pasazer w ciasnym sindbadzie
Jeszcze bardziej bedzie zmeczony niz Twoj ale powitania jutro nie bedzie bo dopiero od wczoraj pilsy zapodaje.No ubiegl mnie o tydzien 
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
A wiesz jaka meka siedziec kolo spoconego wspolpasazera , ktoremu dodatkowo daje z za skarpetek ?Dziobak wrote:Mejbi, moj lubi jezdzic autem, ale jechanie non stop 22 godziny nie sprzyja odpoczynkowi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 16:53
krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Jak wybieralismy imie dla starszego syna to tez wiele osob nam mowilo ,ze Dawidy to skunksy niedobre i daja rodzicom popalic .I sie nie sprawdziło
.
eee Dawidy to żydy
tylko tyle słyszałam, o cechach nic
więc nie martw się
SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
To troche niebezpieczne, ale rozumiem ze ma przerwe na promie i moze sie kimnac.Dziobak wrote:Mejbi, moj lubi jezdzic autem, ale jechanie non stop 22 godziny nie sprzyja odpoczynkowi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 17:04
Dziobak lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH