35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:No to niebezpiecznie i nasionka moga mu sie ugotowac a ma byc Helenka. A nie ty juz nie chcesz.
Ide do gina za miesiac, moze ja juz tez zbuki mam!SolarPolar, krycha.stara, Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ladne dzieci rodzisz to szkoda marnowac taki potencjal.
Trzeba mierzyc sily na zamiary, nie sztuka jest urodzic i dac panstwu na wychowanie...kapturnica, krycha.stara, megan8, ivf-ivf, Iwone, Magda*, pierwiastka, Sabina, Berenika, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
Padam...
Dzień dobry wieczór
Wróciłam z Olsztyna, nie doczytam Was za cholerę
Zmęczona ale szczęsliwapoznałam naszą Małgosię
przecudna i przesymaptyczna kobitka
Poza tym najadłam się po uszy, objeździłąm stare kąty (ale faaaajnie), oddałam dziecia na tydzien i wróciłam.... mam dość
Wstawiłąm pralkę, zmywarkę i leżę... nie robię nic...
Imiona na tapecie? Miłosz mi się marzył ale nie ma akceptacji mojej starszej córy
Generalnie zostałam przegłosowana w kwestii imienia juz dawno dawno temu jak sie tylko temat ciąży gdzies tam niesmialo zaczął pojawiaćMa być Ada albo Leon(ard?)
i nie zabieram głosu w tym temacie w domu bo i tak wynik koncowy bez zmian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 18:34
Iwone, Dziobak, Kisiel, pierwiastka, krycha.stara, Magda*, Mega, megan8, efcia, Sabina, Bozia3, Simba, Berenika, Jastra, BISCA lubią tę wiadomość
-
Wieczór bry
Szykuje się na imprezę firmowa
Kurde ja i kiecka i szpilki
Chyba kogoś poproszę żeby mi zdjęcie na pamiątkę zrobił
A więc Krycha nie tylko ty chudnuesz ja mam jakieś -10 od przyjazdu
do wiatrakówkrycha.stara, Iwone, Magda*, Mega, efcia, Sabina, Simba, Jastra, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka1978 wrote:Padam...
Dzień dobry wieczór
Wróciłam z Olsztyna, nie doczytam Was za cholerę
Zmęczona ale szczęsliwapoznałam naszą Małgosię
przecudna i przesymaptyczna kobitka
Poza tym najadłam się po uszy, objeździłąm stare kąty (ale faaaajnie), oddałam dziecia na tydzien i wróciłam.... mam dość
Wstawiłąm pralkę, zmywarkę i leżę... nie robię nic...
Imiona na tapecie? Miłosz mi się marzył ale nie ma akceptacji mojej starszej córy
Generalnie zostałam przegłosowana w kwestii imienia juz dawno dawno temu jak sie tylko temat ciąży gdzies tam niesmialo zaczął pojawiaćMa być Ada albo Leon(ard?)
i nie zabieram głosu w tym temacie w domu bo i tak wynik koncowy bez zmian
tak z ciekawości..... -
http://www.tvn24.pl/padwa-szpital-w-obliczu-paralizu-przez-ciaze-pielegniarek,613225,s.html
Ivcia weź podpytaj o receptę na to
Myślę że wiele z nas by z niej skorzystałoSabina, pierwiastka lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
krycha.stara wrote:Nic o jedzeniu nie pisalyscie, nieladnie tak krystyne bez inspiracji zostawic
No to zem chopa do sklepu wyslala, ma upolowac cus jadalnego. Ja se na wszelki wypadek salate zaraz zapodam
Bo o imionach to mi jakos tak nie po drodze. Trza uwazac, zeby za duzo danych osobowych nie wycieklo
Krycha a propos jedzenia to u mnie dziśiaj rodzinka biesiadowała rolady,krokiety zapiekane bakłażany...a na koniec góóóóóóóraa ciasta obżarłam się jak świ..a na co masz ochote kochana już ci podrzucę ale dawaj tą sałate bo ja teraz przez dwa dni będę żarła;-)Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość
Starania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
malgos741 wrote:Ja też nie prasuję ... dziś jeszcze obiad na mieście przed imprezą
ps. Dziobak miłego witania się z mężem*aga*, Dziobak, Berenika, BISCA lubią tę wiadomość