X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:46

efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    I tym sposobem okazuje się, ze ktoś nie wyczuwa ironii... Ewentualnie żartów.
    przeciez to miał byc żart

Magda* lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinda889 wrote:
    przeciez to miał byc żart

Czasem się gubię kiedy żartujesz.

Magda*, pinda889, malgos741 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A w NO nie ma Lidla?
    W No byl, ale zbankrutowal. Norki baly sie kupowac mleka z Czech i miesa z Niemiec. To kupuja swoje, norweskie, 2 razy drozsze i sa szczesliwi. ;)
    W Szwecji Lidl jest i ma sie dobrze. :)

Magda*, pinda889, iwcia77, efcia, Sabina, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    W No byl, ale zbankrutowal. Norki baly sie kupowac mleka z Czech i miesa z Niemiec. To kupuja swoje, norweskie, 2 razy drozsze i sa szczesliwi. ;)
    i to mi się podoba
    stac ich na kupowanie swojego.

tes swiat na glowie staje..

ivf-ivf, Sabina lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Muj borze, to trzeba pomoc humanitarną do Dziobaka słać :-P
    Chentnie przyjmne pomoc humanitarno, bo na te norkowe parowki juz paczec nie mozemy ;)

ivf-ivf, Magda*, pinda889, iwcia77, efcia, Sabina, moremi, malgos741, Bozia3, pierwiastka, kapturnica lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Ksenofoby :-P lubię!

Magda*, Dziobak, pinda889, iwcia77, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zwracam uwagę i staram się polskie produkty kupować, chociaż sie staram :-)

Magda*, efcia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja zwracam uwagę i staram się polskie produkty kupować, chociaż sie staram :-)
    Hm, to zalezy z jakiej strony spojrzec ;)
    W Pl kupuje polskie produkty, w No kupuje to, o czym wiem, ze jest dobre, a nie jest drogie. Troche zadziwia mnie przywiazanie Norkow do swoich produktow, bo nie wynika ono ze wspierania ich przemyslu, bo tu nie ma innego. To kraj monopolistow. Jedna firma nabialowa, dwie miesne, dwie robiace soki i przetwory owocowe. Mala firma spozywcza nie jest w stanie wejsc na rynek, bo nie dostanie koncesji, a jak dostanie to upadnie po miesiacu dzialania, bo nikt jej nie zna. Tu mieszkaja inz. Mamonie - kupuja tylko to co znaja. Ich przemysl kwitnie, ale ile mozna jesc 4 rodzaje wedlin?
    Inna sprawa jest, ze oni uwazaja, ze norkowe mleko, mieso, chleb, jest najlepsze na swiecie, bo stad. Zdrowe, swieze, bez konserwantow. Pod tym wzgledem sa troche jak dzieci. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Hm, to zalezy z jakiej strony spojrzec ;)
    W Pl kupuje polskie produkty, w No kupuje to, o czym wiem, ze jest dobre, a nie jest drogie. Troche zadziwia mnie przywiazanie Norkow do swoich produktow, bo nie wynika ono ze wspierania ich przemyslu, bo tu nie ma innego. To kraj monopolistow. Jedna firma nabialowa, dwie miesne, dwie robiace soki i przetwory owocowe. Mala firma spozywcza nie jest w stanie wejsc na rynek, bo nie dostanie koncesji, a jak dostanie to upadnie po miesiacu dzialania, bo nikt jej nie zna. Tu mieszkaja inz. Mamonie - kupuja tylko to co znaja. Ich przemysl kwitnie, ale ile mozna jesc 4 rodzaje wedlin?
    Inna sprawa jest, ze oni uwazaja, ze norkowe mleko, mieso, chleb, jest najlepsze na swiecie, bo stad. Zdrowe, swieze, bez konserwantow. Pod tym wzgledem sa troche jak dzieci. ;)
    te łososie z farm tez takie bez konserwantów som?

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinda889 wrote:
    te łososie z farm tez takie bez konserwantów som?
    Oni tak mysla... Ale nie ma innych, nie ma wyboru. Mozesz kupic innego norweskiego lososia, z np. innej czesci kraju, morza, farmy. A co w srodku, to nie wiadomo, cena tylko moze byc wyzsza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 21:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Oni tak mysla... Ale nie ma innych, nie ma wyboru. Mozesz kupic innego norweskiego lososia, z np. innej czesci kraju, morza, farmy. A co w srodku, to nie wiadomo, cena tylko moze byc wyzsza.
    no ale przynajmniej jedna rzecz macie dobrą, zarobki

Dziobak lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Norwegia nie jest w EU, a Polska robi za wasala Niemca niestety.

pinda889 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Stac ich na to, co robia. Ale mi to troche przypomina dawne CCCP, tam ludzie tez mysleli, ze u nich jest najlepiej i wszystko jest najfajniejsze.

moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Stac ich na to, co robia. Ale mi to troche przypomina dawne CCCP, tam ludzie tez mysleli, ze u nich jest najlepiej i wszystko jest najfajniejsze.
    wiesz co z dwojga złego zawsze lepsze takie myslenie niż bezgraniczne uwielbienie wszystkiego co zachodnie

Magda* lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie czaskam eseja na temat bilingualizmu u dzieci....i nerw mnie chyta bo mały sie niecierpliwi a mnie juz dupa boli

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    no
    nie dziwne że dopiero od niedawna stało sie to takie jaskrawe?

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinda889 wrote:
    no
    nie dziwne że dopiero od niedawna stało sie to takie jaskrawe?

Nie dla mnie, 80% gazet w Polsce to Niemcy, Ringer-Axel-Springer to prawie monopolista, nie tylko gazet, ale też netu np. ONET... To nie temat na to forum i nie będę pisać, ale chodzi o ok. 40mld zł.

pinda889, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uwazam, ze ludzie nie chca brac odpowiedzialnosci za swoje zdrowie. Nie dbaja o diete, ruch i dobre stosunki rodzinno-towarzyskie.

Jak zachoruja z powodow powyzszych i mam na mysli choroby cywilizacyjne glownie, to ida do lekarza i to ON musi cos z tym zrobic. Zadnych zmian nie maja zamiaru wdrazac za to wierza w tabletki, operacje i szpital.

A tak naprawde utrzymanie zdrowia jest w wiekszosci w naszych rekach. A Zanieczyszczenie wszystkiego co nas otacza w tym nie pomaga.
    I te tabletki na wszystko...

A z innej beczki. Fajny film ogladalam pt Wierny ogrodnik. Fiennes i Weisz.

iwcia77, Dziobak, pinda889, Magda*, pierwiastka, sandra80, Simba, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.osesek.pl/wiadomosci-i-ciekawostki/dieta-zywnosc/1318-znaleziono-toksyny-w-sloiczkach-dla-dzieci.html

Poczytajcie,o sloiczkach dla niemowlat

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 13090 13091 13092 13093 13094 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ