35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciężarówki moga zajrzeć na stronę http://odziezciazowa-outlet.pl/Sklep/
Teraz wszystkie produkty poniżej 29 zł.Sabina, Jastra, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam z pracy
Jakby któraś widziała po drodze moje płuca to proszę o zwrot. Mam nadzieję ze szefową jak przyjdzie to da mi wolne. Jak nie, to powędruje po zwolnienie. Ale myślę że przychyli się do mojej prośby. Ja pierdziele ile mozna chorowac???
To tyle tytułem narzekania. Miłego poniedziałkuJastra, kapturnica, efcia, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Witam się i ja,
Sabcia, Ty w ogóle nie powinnaś iść do pracy, tylko zadzwonić.
Co za kobieta pracująca...
Oby nam zleciał jakoś ten poniedziałek.
Miłego!
A szefowa przychodzi o 11. Drugiemu szefowi powiedziałam jaka jest sytuacja. Zostanie sam, bo kolzenka jest na urlopie. Wozi corka na rehabilitacjęiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Wy tak cały łik o jedzeniu, jak dobsze, że nie zaglądałamMuszę się zgodzić z pindą odnośnie tego, że najmniej zdrowa mąka pszenna i cukier, tłuszcze są ok, no ale też bez przesady. Ja robię ostatnio chleb dukanowy bez mąki na bazie otrębów. Ja staram się odżywiać zdrowo, ale w łikend pozwalam sobie na coś anhelfi coby nie zwariować. Wczoraj na ten przykład szliśmy do znajomej i upiekłam pyszne chrupiące ciastka owsiane, zmodyfikowałam trochę przepis i zrobiłam z mąki orkiszowej i cukru brązowego. Przepis tak prosty, że szybciej je zrobić niż iść do sklepu po ciacha.
Jutro chyba na betę pójdę, bo mi się dufaston kończy, stresa mam jakoś. Nie nastawiam się za bardzo, bo progesteron z soboty 9, więc cunżowy to on nie jest, no nic zobaczymy.
Miłego dniaMagda*, efcia, Berenika, Simba, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala oglądałam wiernego ogrodnika, super film.
W ten łikend też spro filmów obejrzałam. Zjawa - zasnęłam, Ex machina-dosyć ciekawy, inny. Sędzia -super film, ale najbardziej zaskoczył mnie film do utraty sił, no jeden z lepszychMagda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Cześć dziewczyny,
Jutro chyba na betę pójdę, bo mi się dufaston kończy, stresa mam jakoś. Nie nastawiam się za bardzo, bo progesteron z soboty 9, więc cunżowy to on nie jest, no nic zobaczymy.
Miłego dnia
Ja tam mialam progestero 10 i byl juz ciazowysandra80, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Witam poniedziałkowo
kawa stoi koło mnie ...
kapturnica, Iwone, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
sandra80 wrote:Kapta z ciekawości, a brałaś dufaston?
Ale ciazy raczej nie zakladalam ze jest juz.Jak mialam odstawic dupka to Morka mnie skrzyczala ,ze mam zrobic test zanim odstawie.I wyszedl bladzioch bladziocha A potem jak juz wyszlo ze ciaza to bralam 2razy 100 lutki dziennie ale rpzedewszystkim na glowe to dzialalo, ze spokojna byla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 10:13
sandra80, moremi, efcia, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
bry dziewczyny, dziś deszczowo ale ciepło i kawa! wreszcie!
byłam dziś na badaniach PRL z obciążeniem a raczej na spacerze bo w piątek jak dzwoniłam babka gadała że leki mają a dziś młoda siksa ze zdziwieniem że przecież pacjent ma mieć swoje bo ona tylko pobieramiałam jeszcze zrobić żelazo bo skończyłam suplementować, vit D3 i magnez ale olałam temat ciepłym siurem, poczekam co gin powie w piatek
kupiłam vit d3 2000 (6zł/30szt) i jakiś test bo 1go lutego by wypadało sikać a w domu żadnego patyka nie było, ciekawe czy mi się trafiły te z dwoma kreskami czy jakieś zepsute znowu
i jeszcze pytanie, czy jak biorę proga (nie dupek) to jest sens badanie robić?moremi, efcia, Berenika, beates, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter