X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza a jak atmosfera w pracy.? Po burzliwej rozmowie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bry

Plan zajęć OF
    Ania.G 04.01.2016 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif

Sandra80 26.01 egzamin
    Pierwiastka 29.01
    Reni 18.02
    Bisca luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Kometa luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara 07.03
    krycha.stara marzec http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    małgoś kwiecień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

Pani ma dzisiaj druga zmianę?

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie
    mam wolne

moremi, BISCA, Simba, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, a ile przypada opiekunek na dzieci? Tu w grupie 0 - 1 jedna na 3 dzieci. To tez ma znaczenie. A spia tez na trzy cztery, ale mozna dopasowac godzine, poza tym w pozniejszym wieku juz latwiej, bo sen krotszy i nie tak czesty. Chociaz mnie tez rozwala to spanie na dworze...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę Pani proszę o wpisanie na liste.. wizyta 27.01. Ide sie wszysykigo wywiedziec... ;)

moremi, BISCA, efcia, satori, Mimbla, ComeToMeBaby, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dusia, z tym korytarzem to przesadzili. Może zwolni się miejsce po weekendzie i młody będzie na sali. I najważniejsze, by go dokladnie zdiagnozowali. Teraz to nie ma co się bać na zapas.

Paszcza, to moze jeszcze dla nas dom znajdziesz? Najwyżej poprowadze rodzinny żłobek. Jak myslę o powrocie do pracy za rok, to mi się niedobrze robi.

Gdzie jest Mega? Dlaczego się ukrywa?

Simba, efcia, satori, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Nareszcie mozna troche odpoczac po weekendzie :)

efcia, moremi, Sabina, macduska, ivf-ivf, BISCA, satori, beates, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tam jest 5 dzieci i jedna pani.. ale 3 dzieciakow jest starsza, tak poltora roku..

no wlasnie tego spania na zawolanie nie ogarniam- Adam spi o roznych porach w domu. Kurde, budzi sie rano o roznych porach, wiec jak wymagac, zeby byl spiacy wiecznie o tej samej porze? To czlowiek, nie maszyna..
    E, no coś ty? Ja myślałam, że on też szwajcarski ;-). Chodzi o roznych godzinach spać, nawet jak jest w domu, a nie na wojazach?
    To kiszka trochę. Stale rytmy dnia i rutyny to błogosławieństwo. Dla dziecka i dla rodzicow.

efcia, ivf-ivf, BISCA, SolarPolar, Magda* lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    E, no coś ty? Ja myślałam, że on też szwajcarski ;-). Chodzi o roznych godzinach spać, nawet jak jest w domu, a nie na wojazach?
    To kiszka trochę. Stale rytmy dnia i rutyny to błogosławieństwo. Dla dziecka i dla rodzicow.
    no ja tez to sobie cenię - i trzymam się stałych - jak tylko mogę...

Dziobak, ivf-ivf, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia trzymam za Ciebie kobieto - może się zwolni jakieś miejsce i nie będziesz musiała na korytarzu koczować z dzieckiem.....

efcia, macduska, ivf-ivf, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis czytałam ze w swietopkrzyskim wprowadzili opłaty za pobyt z dzieckiem w szpitalu, 15zł za dobe....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia <3
    Rozumiem Twój strach aż za dobrze .
    My 5.02 idziemy z Milena do szpitala. Badania będą robić. I już trzęsą gaciami jak my damy radę jej zrobić scyntygrafie? To takie nieprzyjemne i jeszcze się przy tym nie może poruszyć... to będzie koszmar :(

macduska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    chodzi spac zawsze o tej samej porze wieczorem..
    w dzien chodzi spac jak jest zmeczony..
    A Wy wkladacie dziecia do lozka jak sie bawi w najlepsze bo "wybila 11-ta?"

To ja myslalam, ze gestapo matka jestem, ale widze, ze wcale nie ;)
    Milena też miała stale pory spania. Ale sama je sobie ustaliła

Simba, paszczakin, efcia, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam napisać że nadaje z łóżka. Byłam u lekarki. Na bank jutro cała parafia będzie wiedzieć ;) nie od lekarki tylko pielęgniarki; )
    Moja szefowa zachowała się klasa :) jestem pod wrażeniem :) co prawda martwi mnie ze tak wcześnie musiałam powiedzieć;, ale cóż, trudno.

paszczakin, malgos741, Simba, ivf-ivf, pierwiastka, moremi, pinda889, Jastra, efcia, Iwone, caffe, Berenika, macduska, BISCA, satori, beates, ComeToMeBaby, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Nie no, nie zrozumcie mnie zle- Adam spi 3 razy dziennie mniej wiecej o tej samej porze.. Ale jak o 10-te widze, ze sie dobrze bawi to nie ma sensu go pakowac do lozka, bo jak wyjde to wstanie i bedzie robil armagedon.. Wiec latwiej mi poczekac do 10.30 , jak zobacze ziewa lub tarcie oczu, to go wloze do lozka i spi..
    Paszcza 10-10.30 to ss stale pory spania ;) przynajmniej dla mnie :)

Simba, Bozia3, moremi, Dziobak, Kisiel lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, uwielbiam imie Twojej coreczki :)
    A jak bedzie druga cora to Kornelia? Dobrze widzialam?
    A chlopiec?

Sabina lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Nie no, nie zrozumcie mnie zle- Adam spi 3 razy dziennie mniej wiecej o tej samej porze.. Ale jak o 10-te widze, ze sie dobrze bawi to nie ma sensu go pakowac do lozka, bo jak wyjde to wstanie i bedzie robil armagedon.. Wiec latwiej mi poczekac do 10.30 , jak zobacze ziewa lub tarcie oczu, to go wloze do lozka i spi..
    z drugiej strony trudno oczekiwać, zeby pani w żłobku analizowała chęci każdego dziecka i kładła je spać w tą czy w tamtą godzinę......

mój śpi mniej więcej codziennie tak samo...i sam sobie to ustawił. Jeśli wstaje codziennie około 8.00 no to zwykle około 12.00 jest śpiący - i zawsze muszę go trochę pacyfikować - bo z własnej woli, to chyba żadne dziecko nie wskakuje do łóżka w południe? :)

ivf-ivf, caffe, Berenika, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sabina, uwielbiam imie Twojej coreczki :)
    A jak bedzie druga cora to Kornelia? Dobrze widzialam?
    A chlopiec?
    Nie mam typów. Kornelia jest Kapty. Chcemy dac na M :)
    Simba to daj też córce Milena :) będzie pasować do nazwiska :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 14:49

Simba, caffe, kapturnica, efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    z drugiej strony trudno oczekiwać, zeby pani w żłobku analizowała chęci każdego dziecka i kładła je spać w tą czy w tamtą godzinę......

mój śpi mniej więcej codziennie tak samo...i sam sobie to ustawił. Jeśli wstaje codziennie około 8.00 no to zwykle około 12.00 jest śpiący - i zawsze muszę go trochę pacyfikować - bo z własnej woli, to chyba żadne dziecko nie wskakuje do łóżka w południe? :)
    Bozia a o ktorej Kajtek chodzi spac? Zazdroszcze tej 8 rano, bo nasi punkt 6.00 O.o

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bozia a o ktorej Kajtek chodzi spac? Zazdroszcze tej 8 rano, bo nasi punkt 6.00 O.o
    o 21.00. A jak położę go o 20.00 - no to wstaje tak około 7.00. Musimy tak regulować - bo raz ja, a raz A. wozi go do mamy - i inaczej wychodzimy do pracy. W nocy się budzi raz lub dwa, ale to tylko po to, żeby wleść do naszego łóżka, albo się napic...Przestał spać natomiast dwa razy w dzien - teraz śpi raz - ale za to około 3 godzin....:)

Sabina, caffe, BISCA, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 13094 13095 13096 13097 13098 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ