35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Dla mnie stala pora spania to spanie wieczorne- idzie o 20 i nie ma zmiluj, no chyba, ze goscie lub rozjazdy.
A w dzien wychodze z zaloznia, ze ma spac, jak jest zmeczony. I w 90% przypadkow jak go poloze i wyjde, to zasypia, sciagnac z barierki lozka musze go tylko czasmi jak poloze moment za wczesnie.. Nie pacyfikuje, nie usypiam.
Nie widze problemu, zeby dziecko wrzucic do lozka wtedy, kiedy jest zmeczone, a nie kiedy "pora", nawet jesli pod opieka ma sie 5 dzieci. Co wiecej, tak chyba latwiej, niz jak wrzucisz je wszystkie razem, a one rycza, bo nie chca spac..caffe, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A poza tym troche chyba Wam sie pozapominalo, co zescie opowiadaly na forum wczesniej, jak Wasze dzieciaki byly mlodsze.. O uciekaniu z lozka wieczorem i problemow z zasypianiem.
-
Nie znam sytuacji, ale może ta decyzja o zabraniu małego ze żłobka to zbyt pochopna... 3 tygodnie to nadal okres aklimatyzacji i po pierwszym spokojnym okresie mogą być kryzysy. A może to opóźniony lęk separacyjny? Kurcze nie wiem. Nie zazdroszczę dylematu.
Bozia3, Dziobak lubią tę wiadomość
-
A no to twixy odkad nie maja drzemki miedzy 16ta i 19ta to jedza o 19.30 i w kimono.
Ja chyba wole miec szybko wolny wieczor, bo i tak wstaje o 6ej do roboty.
A w dzien maja drzemke od 8.00 do 9.00 a potem na spacerze od 12.00 do 14.00Bozia3, Sabina, efcia, Dziobak, moremi, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie Tomus zasypia kiedy chce, nie ma szans zeby go zmusic kiedy nie jest zmeczony....ale na szczęscie schemat jest zawsze taki sam, dwie drzemki w ciagu dnia a potem około 10 godz w nocy
u mnie brukselka w sosie z wędzonej paprykiBozia3, Sabina, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Powiem Wam, że przed swoimi operacjami tak się nie bałam jak teraz.
Paraliżuje mnie ten strach. A tu jeszcze przed dzieckiem trzeba udawać, że wszystko jest w porządku.Sabina, macduska, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Caffe wygralas
Jezu przez 4 godziny to normalnie drugi kierunek studiow mozna zrobicSabina, efcia, BISCA, moremi, paszczakin, satori, Kisiel, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny