35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Gratuluję Sabince ciąży, super!U mnie wszystko ok, czasu niestety mało, bo moja Kinga długo i często cyca ciągnie, ale tez są tego efekty, bo przybrała od narodzin 1600g (przez 6 tyg). Za to ja jestem już tym karmieniem bardzo zmęczona. Karmię piersią ze względu tylko na dziecko, jesli chodzi o mnie dawno już by była butelka tak mnie to denerwuje. Nawet nie mam czasu niestety Was doczytać
nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnybrukselka wyszła pysznie
tak jak poprzednio udusiłam czosnek z cebulą na maśle i oliwie , dodałam łyche papryki w proszku wedzonej , troche tez ostrej, dwa kubki smietany kwaśnej i troche rosolku knorr dla smaku, do tego wrzuciłam wycisnieta brukselke i całość poddusiłam..
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie zapach smazonej brukselki jest nie do zniesienia...
Wpadnę jak się trochę atmosfera tu rozrzedzi. Inną razą
- jak mawiał klasyk.
malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie trzeba, nie trzeba.pinda889 wrote:dawno cie nie bylo
zaczelam sie martwic
Za to dziś mamę na izbie przyjęć w szpitalu ogarniałam. Polamała rękę. Na rtg są odłamki, wsadzili ją w gips i na oddział ortopedyczny. Pojechałam po wyprawkę szpitalną i znów do szpitala. Jutro będzie miała operację. A potem jeszcze trzy - cztery dni w szpitalu. Dobrze, że wybrała szpital blisko mojego mieszkania
na pieszo mam do niej jakieś 15minut.
-
zrobiłam też dzisiaj badanie poziomu witaminy D3.
mam straszny niedobór... to te 1000jm, które biorę od listopada mi nic nie dadzą (przed badaniem zrobiłam odstawkę ze suplementowaniem), no i 2000 też nie. Zapewne muzę podejść do lekarza po jakąś mega dawkę uderzeniową. Eh.
wynik: 16,92 ng/ml
normy:
< 20 ng/ml - niedobór
20-30 ng/ml - poziom niewystarczający
30-100 ng/ml - poziom wystarczający
> 100 ng/ml - górna granica bezpieczeństwa
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:zrobiłam też dzisiaj badanie poziomu witaminy D3.
mam straszny niedobór... to te 1000jm, które biorę od listopada mi nic nie dadzą (przed badaniem zrobiłam odstawkę ze suplementowaniem), no i 2000 też nie. Zapewne muzę podejść do lekarza po jakąś mega dawkę uderzeniową. Eh.
wynik: 16,92 ng/ml
normy:
< 20 ng/ml - niedobór
20-30 ng/ml - poziom niewystarczający
30-100 ng/ml - poziom wystarczający
> 100 ng/ml - górna granica bezpieczeństwa
może masz problemy z przyswajaniem i zadna dawka ci nie pomoze?

A odwłok niech chłop rozmasuje