35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla no człowiek łapie się wszystkiego żeby się udało, ale prawda jest taka, że jak problem poważny to można cuda wianki wywijac i gowno z tego. Ja zaczęłam właśnie podejrzewać u siebie niewydolność cialka żółtego. Muszę jeszcze raz zbadać prolaktyne i isc do jakiegoś dobrego endokrynologa.
ivf-ivf, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Mimbla no człowiek łapie się wszystkiego żeby się udało, ale prawda jest taka, że jak problem poważny to można cuda wianki wywijac i gowno z tego. Ja zaczęłam właśnie podejrzewać u siebie niewydolność cialka żółtego. Muszę jeszcze raz zbadać prolaktyne i isc do jakiegoś dobrego endokrynologa.
otóż to oczywiście, nasiona lnu są mojemu mężowi dokładnie tak potrzebne jak bat z gówna, to się akurat zgadza...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Mimbla no człowiek łapie się wszystkiego żeby się udało, ale prawda jest taka, że jak problem poważny to można cuda wianki wywijac i gowno z tego. Ja zaczęłam właśnie podejrzewać u siebie niewydolność cialka żółtego. Muszę jeszcze raz zbadać prolaktyne i isc do jakiegoś dobrego endokrynologa.
A na jakiej podstawie podejrzewasz tą niewydolność? -
Mimbla wrote:A na jakiej podstawie podejrzewasz tą niewydolność?
-
sandra80 wrote:Mimbla no nie tak to miało zabrzmiec, przepraszam jak Cię urazilam.
Spąko, proszę Cię nie przejmuj się. Ja to przeca pisałam z ironią.
Co do niewydolności - to niestety nie znam się.
Czy niewydolne ciałko to to samo co "niedomoga progesteronowa'?
-
Mimbla wrote:Spąko, proszę Cię nie przejmuj się. Ja to przeca pisałam z ironią.
Co do niewydolności - to niestety nie znam się.
Czy niewydolne ciałko to to samo co "niedomoga progesteronowa'?Mimbla lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Staram się uzupełniać jedzeniem braki wit d3 kupiłam nawet olej lniany, źródło wit ae i d właśnie i omega itd, ale przełknąć to to masakra jakaś, muszę do salatek dodawac, ble
-
Sandra co do niewydolności ciałka zoltego to jest nowa metoda - od 2 dnia od owu zastrzyk z pregnylu 1000 jednostek co 2 dzien - niby 7 dawek ma być. Ja miałam 5 dawek i mi to strasznie cykl wydłużylo, możesz zapytać swojego gina o to
Podobno działa lepiej niż luteinamalgos741, sandra80, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Sandra co do niewydolności ciałka zoltego to jest nowa metoda - od 2 dnia od owu zastrzyk z pregnylu 1000 jednostek co 2 dzien - niby 7 dawek ma być. Ja miałam 5 dawek i mi to strasznie cykl wydłużylo, możesz zapytać swojego gina o to
Podobno działa lepiej niż luteina -
Bry, stop jaki dobry...
Wojtek kaszle i ma zawalony nochal, od wczoraj go inhalujemy, ale nic nie pomoga. Wczorajsza noc koszmarna, spał z nami, bo budził się co trochę i płakał.
Zobaczymy jak będzie dziś, ale lekarz nas chyba nie minie.
A tu dni płodne i dzieci trza robić, a młody jak najlepsza metoda antykoncepcyjna, śpi między nami.
Dziobak, anna maria, macduska, caffe, Jastra, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybry wieczor.
melduje ze tesciowka była i wybyła
i stwierdzam ze humor mi sie poprawił dzieki tej wizycie,
fajna z niej babka
na obiad były nadziewne papryki i cukinie w sosie pomidorowym ,czyli jakos wybrnełampinda889, anna maria, Mega, Jastra, Dziobak, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
To juz wiem dlaczego nie jestem w ciazy ,Hela spi z nami
Mysza na podloge i do dziela :
mysza1975 wrote:Bry, stop jaki dobry...
Wojtek kaszle i ma zawalony nochal, od wczoraj go inhalujemy, ale nic nie pomoga. Wczorajsza noc koszmarna, spał z nami, bo budził się co trochę i płakał.
Zobaczymy jak będzie dziś, ale lekarz nas chyba nie minie.
A tu dni płodne i dzieci trza robić, a młody jak najlepsza metoda antykoncepcyjna, śpi między nami.
pinda889, Iwone, Mega, Dziobak, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość