35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:no taki sezon i konkurencja duża
a lekarza własnego i łóżka nie kazali?? dziwne!ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni,dla mnie 8 godzin pracy + dojazd to bardzo dużo.Dla mnie ten wczesny czas jest bardzo wazny dla budowania więzi,jak również dla poczucia bezpieczenstwa dziecka.
No i to po prostu takie ludzkie jest ze niemowlak jest w domu z bliskimi a nie w przechowalni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 08:52
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
pinda889 wrote:ale takie maluchy powinny byc z mama a nie z hooj wie kim tak naprawde
ale czy takie zadręczanie w sytuacji kiedy nie ma się wyjścia coś da?
Podobno dziecko wyczuwa emocje i nastawienie matki (tak w internetach piszą)moremi, Magdala, Bozia3, Kisiel, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dostała przedostatnie łóżko na oddziale. Lekarzem musi się dzielić. Jednak kiedy wczoraj w końcu doczekała się kroplowki przeciwbólowej to mu trochę odpuściła.
ale tak się załatwić
i będzie miała operację, bo wczoraj coś pisałaś? -
Reni wrote:bez przesady
jak byliśmy dziećmi nasze matki pracowały i żłobkowały nas i nie zauważyłam, żeby relacje z mamą miała kiepskie
przecież nie oddajesz dziecka na całą dobę
wiesz Reni, ja nie bylam w zlobku, nie bylam w przedszkolu, dopiero do zerowki mnie poslali, a relacje z matka mam takie se.. czasami gorsze niz takie se..
wiec moze jest odwrotnieivf-ivf, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bry
Kiedyś macierzyński był bardzo krótki, więc nie było wyjścia. Teraz też - jeżeli kogoś stać rzucić pracę, by wychowywać dziecko, to fajnie. Mnie nie stać. Tyle ze u nas macierzyński trwa rok.
A swoją drogą - Hera, a z kim jest Tomek jak ty pracujesz? Chodzi z tobą do pracy?
Budować relacje z dzieckiem można też poza żłobkiem.
Waci, trzymam kciuki.macduska, Sabina, malgos741, Reni, Magdala, Mimbla, Kisiel, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:ale tak się załatwić
i będzie miała operację, bo wczoraj coś pisałaś? -
paszczakin wrote:wiesz Reni, ja nie bylam w zlobku, nie bylam w przedszkolu, dopiero do zerowki mnie poslali, a relacje z matka mam takie se.. czasami gorsze niz takie se..
wiec moze jest odwrotnieSabina, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:ale czy takie zadręczanie w sytuacji kiedy nie ma się wyjścia coś da?
Podobno dziecko wyczuwa emocje i nastawienie matki (tak w internetach piszą)
zadreczac sie nie ma co, jak sie nie ma alternatyw.. ja sie zastanawialam co robic i to mnie meczylo.. tak jak mnie dalej meczy, co robic z fabryka..
zadam zajsc w ciaze w tym miesiacu! wtedy wszytko bedzie prostsze!
zadam realizacji teorii "odblokowalo sie po IVF"!
o!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 09:10
Aasiula, Sabina, malgos741, ivf-ivf, macduska, moremi, Magdala, Reni, Bozia3, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie ma reguł. Ja byłam w żłobku, a też różowo nie jest. Czasami miód malina, a czasami bez kija nie podchodz.
czyli na podstwaie naszych reprezantywnych statystyk forumowych wyglada na to, ze to wszystko jednoSabina, Aasiula, moremi, Jastra, ComeToMeBaby, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ślisko jak na lodowisku to się łamiom wszyscy.
Wacia kciuki.
Wysikałam dziś (10-11 dpo) wielkie nic, no ale może ja za bardzo niecierpliwa? Nie, gdzież tam
Dzień dobrymoremi, ComeToMeBaby, Kisiel lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dostała przedostatnie łóżko na oddziale. Lekarzem musi się dzielić. Jednak kiedy wczoraj w końcu doczekała się kroplowki przeciwbólowej to mu trochę odpuściła.
Kometa, zdrowia dla mamy, to się bidulka urządziłaja wczoraj nie doczytałam chyba, co sobie mama złamała, że potrzebuje endoprotezy?
Z tymi zlobkami to było tak, że kiedyś nie było innej alternatywy chyba.Teraz w Polsce jest luksus bo urlop macierzyńsko-rodzicielski jest długi, trzy miesięczne dziecko w żłobku to przesada...Magda*, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
wiosna idzie
Sabcia zdrówka ... kuruj się kochana..
Kometa zdrówka dla mamy.
Mysza zdrówka dla dziecia.
Wacia dobrej diagnozy.
Iwone śliczna psia rodzinka
Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016