35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBoszsze jak tylko mi się polepszy pojadę po mięso i kapustę! Na tym forum się nie wytrzyma bez gołąbków!Iwone wrote:Właśnie gotuję w dwóch garach
Będzie na 3 dni 
Iwone, ivf-ivf, efcia, Berenika, Dziobak, BISCA, satori, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie
Wczoraj Z G byliśmy w kinie na Pitbullu.Ostry,brutalny ale dobrze zrobiony,fajna gra aktorów ...chociaż czułam sie po nim psychicznie oszołomiona.Dawno tak brutalnego realistycznego filmu nie widziałam.
a jak szliśmy do kina wjeba*** się ,na szczęście tylko kolano obite i lekko ręka ,za to telefon ucierpiał bardzo,stłuczony ekran i matryca zjechana,miałam go w torebce a za nim klucze i przez nie.
.
Oryginalna wymiana 400złok.,w serwisie na lewo 200zł
Na szczęści G sie skończył mix ,weźmie nowy a ja ten tel. co on miał echWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 15:30
Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Powiedziałam. Nie było wyjścia. Trochę za wcześnie

Sabcia wszytsko bedzie ok
wiec sie tym nie martw
a co chciałas czekac az odejda ci wody i wtedy bys powiedziala ze lecisz na porodówke
swoja droga moja kolezanka tak zrobila, tzn nawet nie poinformowala ze jest w ciazy i ze rodzi, zaplanowala urlop na termin porodu i urodzila dokladnie w 1 dzien urlopu, a w pracy powiedziala dopiero po urlopie
nie wiem dlaczego tak zrobila (cos sie tlumaczyla ze ma jeb... szefowa) poszla na macierzyńskie a pozniej przyniosla wypowiedzenie
Sabina, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczeba było tyle nie chlacBerenika wrote:Witam sie
Wczoraj Z G byliśmy w kinie na Pitbullu.Ostry,brutalny ale dobrze zrobiony,fajna gra aktorów ...chociaż czułam sie po nim psychicznie oszołomiona.Dawno tak brutalnego realistycznego filmu nie widziałam.
a jak szliśmy do kina wjeba*** się ,na szczęście tylko kolano obite i lekko ręka ,za to telefon ucierpiał bardzo,stłuczony ekran i matryca zjechana,miałam go w torebce a za nim klucze i przez nie.
.
Na szczęści G sie skończył mix ,weźmie nowy a ja ten tel. co on miał ech -
nick nieaktualnyChciałam iść na ten film, ale po Twoim opisie chyba odpuszczęBerenika wrote:Witam sie
.
Na szczęści G sie skończył mix ,weźmie nowy a ja ten tel. co on miał ech
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Wacia, ta karta to chyba nie pierwszy raz juz "dezertuje" ?
Powodzenia
Dobry
Zgadza się.
Edit. Znalazła się! W łazience! I teraz pytanie kto ja tam położył i jeszcze przystawił kosmetyczką?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 16:54
Sabina, moremi, satori, malgos741, ComeToMeBaby, paszczakin, Kisiel, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Mialam nic nie robic w weekend. Skonczylo sie tak : pomidorowa, 3 godziny (prawdziwego) prasowania,golabki
, 5 pran, schabowe z ziemniakami i burakami na ciaplo, wypad do miasta w sobote po poludniu, sklepy, sklepy, sklepy, knajpa, depilacja
pffffff
a pozniej sie dziwie,ze mi szybko weekend mija. No taaa
moremi, efcia, Iwone, SolarPolar, Dziobak, Sabina, satori, beates, malgos741, Kisiel, Simba, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Mialam nic nie robic w weekend. Skonczylo sie tak : pomidorowa, 3 godziny (prawdziwego) prasowania,golabki
, 5 pran, schabowe z ziemniakami i burakami na ciaplo, wypad do miasta w sobote po poludniu, sklepy, sklepy, sklepy, knajpa, depilacja
pffffff
a pozniej sie dziwie,ze mi szybko weekend mija. No taaa
Noooo, to widzę, że wypoczełaś!
Kupiłaś chociaż coś fajnego?
Opera już niedługo.
moremi, efcia, BISCA, Sabina, satori, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Noooo, to widzę, że wypoczełaś!
Kupiłaś chociaż coś fajnego?
Opera już niedługo.
No, juz sie nie moge doczekac.
Tak, kupilam buty
Polowalam juz 3 tygodnie na cos ciekawego (brakowalo mi cos na zime). W koncu kupilam, ale zapowiadaja wiosenny tydzien 
Dzisiaj slonce i 14°
Musze czekac na zime, zeby sie pocieszyc nowymi butami
efcia, macduska, moremi, Sabina, satori, malgos741, Kisiel, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH