35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Właśnie gotuję w dwóch garach
Będzie na 3 dni
Iwone, ivf-ivf, efcia, Berenika, Dziobak, BISCA, satori, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie
Wczoraj Z G byliśmy w kinie na Pitbullu.Ostry,brutalny ale dobrze zrobiony,fajna gra aktorów ...chociaż czułam sie po nim psychicznie oszołomiona.Dawno tak brutalnego realistycznego filmu nie widziałam.
a jak szliśmy do kina wjeba*** się ,na szczęście tylko kolano obite i lekko ręka ,za to telefon ucierpiał bardzo,stłuczony ekran i matryca zjechana,miałam go w torebce a za nim klucze i przez nie..
Oryginalna wymiana 400złok.,w serwisie na lewo 200zł
Na szczęści G sie skończył mix ,weźmie nowy a ja ten tel. co on miał echWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 15:30
Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Powiedziałam. Nie było wyjścia. Trochę za wcześnie
Sabcia wszytsko bedzie okwiec sie tym nie martw
a co chciałas czekac az odejda ci wody i wtedy bys powiedziala ze lecisz na porodówke
swoja droga moja kolezanka tak zrobila, tzn nawet nie poinformowala ze jest w ciazy i ze rodzi, zaplanowala urlop na termin porodu i urodzila dokladnie w 1 dzien urlopu, a w pracy powiedziala dopiero po urlopie
nie wiem dlaczego tak zrobila (cos sie tlumaczyla ze ma jeb... szefowa) poszla na macierzyńskie a pozniej przyniosla wypowiedzenieSabina, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBerenika wrote:Witam sie
Wczoraj Z G byliśmy w kinie na Pitbullu.Ostry,brutalny ale dobrze zrobiony,fajna gra aktorów ...chociaż czułam sie po nim psychicznie oszołomiona.Dawno tak brutalnego realistycznego filmu nie widziałam.
a jak szliśmy do kina wjeba*** się ,na szczęście tylko kolano obite i lekko ręka ,za to telefon ucierpiał bardzo,stłuczony ekran i matryca zjechana,miałam go w torebce a za nim klucze i przez nie..
Na szczęści G sie skończył mix ,weźmie nowy a ja ten tel. co on miał ech -
nick nieaktualnyBerenika wrote:Witam sie
Na szczęści G sie skończył mix ,weźmie nowy a ja ten tel. co on miał ech -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Wacia, ta karta to chyba nie pierwszy raz juz "dezertuje" ?
Powodzenia
Dobry
Zgadza się.
Edit. Znalazła się! W łazience! I teraz pytanie kto ja tam położył i jeszcze przystawił kosmetyczką?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 16:54
Sabina, moremi, satori, malgos741, ComeToMeBaby, paszczakin, Kisiel, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
Mialam nic nie robic w weekend. Skonczylo sie tak : pomidorowa, 3 godziny (prawdziwego) prasowania,golabki
, 5 pran, schabowe z ziemniakami i burakami na ciaplo, wypad do miasta w sobote po poludniu, sklepy, sklepy, sklepy, knajpa, depilacja
pffffff
a pozniej sie dziwie,ze mi szybko weekend mija. No taaamoremi, efcia, Iwone, SolarPolar, Dziobak, Sabina, satori, beates, malgos741, Kisiel, Simba, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Mialam nic nie robic w weekend. Skonczylo sie tak : pomidorowa, 3 godziny (prawdziwego) prasowania,golabki
, 5 pran, schabowe z ziemniakami i burakami na ciaplo, wypad do miasta w sobote po poludniu, sklepy, sklepy, sklepy, knajpa, depilacja
pffffff
a pozniej sie dziwie,ze mi szybko weekend mija. No taaa
Noooo, to widzę, że wypoczełaś!
Kupiłaś chociaż coś fajnego?
Opera już niedługo.moremi, efcia, BISCA, Sabina, satori, malgos741, Kisiel lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Noooo, to widzę, że wypoczełaś!
Kupiłaś chociaż coś fajnego?
Opera już niedługo.
No, juz sie nie moge doczekac.
Tak, kupilam butyPolowalam juz 3 tygodnie na cos ciekawego (brakowalo mi cos na zime). W koncu kupilam, ale zapowiadaja wiosenny tydzien
Dzisiaj slonce i 14°
Musze czekac na zime, zeby sie pocieszyc nowymi butamiefcia, macduska, moremi, Sabina, satori, malgos741, Kisiel, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny