35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Dlugi temat do dyskusji, nie wszyscy to ignoranci, obecne pokolenie jest świadome w dobie internetu, mediów i postepu medycyny. Z moich obserwacji wynika, że Polacy w dalszym ciągu nie sa zamożni, a sama stwierdzam, że jak mam jakąś dietę czy wydziwiam z produktami to wydaje kasy na jedzenie więcej niż zwykle. Często ludzi ida na ilość niz na jakość z bardzo prozaicznych przyczyn. Warszawa to inny świat, ale jak jadę na wieś to szczegolnieto widać.
mąka zapycha -
Iwone wrote:Jedyne co mogło jej zaszkodzić to papier-zadanie Dominika które zjadła. Pilnuję żeby niczego innego nie dorwała. Mam już strzykawkę i będę ją na siłę poić.
Weterynarz jutro od 8
idź koniecznie do weta, niech ją przebada
takie znajdy często chorują na parwowirozę
Iwone lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:idź koniecznie do weta, niech ją przebada
takie znajdy często chorują na parwowirozęReni, Iwone lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Co do diety - nadmiar tłuszczu i białka zwierzęcego rozwala wątrobę i nerki.
I nie wierzę w zdrowe piwo bezalkoholowe. Sama chemia i niczym nie ustępuje coli.ivf-ivf, macduska, kapturnica, Sabina, Magda*, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Co do diety - nadmiar tłuszczu i białka zwierzęcego rozwala wątrobę i nerki.
I nie wierzę w zdrowe piwo bezalkoholowe. Sama chemia i niczym nie ustępuje coli.
podobno przebywajac na morzu mozna sie utopić -
nick nieaktualny
-
pinda889 wrote:nadmiar tak ale o tym juz była mowa
podobno przebywajac na morzu mozna sie utopić
Juz wolę jak o swoje chcicy piszesz.iwcia77, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone, a po tym jak ją przywieźliście byliście u weta?
i z tym krowim mlekiem uważaj, żeby Ci domu nie zasrała
potrzeba 1 czy 2? Obejrzyj 2 czy nie zawiera krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 19:07
moremi, malgos741, Iwone lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Wypiła trochę mleka i jakby się ożywiła.Czytałam forum a ona weszła do pokoju Dodka i załatwiła potrzebę na dywanie
Do weta i tak się wybierałam w tym tygodniu. Jak się poprawi to ok środy,jak nie to jutro z rana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 19:07
Iwone lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haloooooo stop!
piszemy o czym chcemy
mamy awatary takie jakie chcemy
jemy to co chcemy
i robimy to co chcemy... jedni dzieci drudzy gołabki
Sabina, Mega, moremi, iwcia77, malgos741, Magda*, Iwone, Berenika, Simba, BISCA, anulka1978 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny