35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ja jem i nabiał i mąkę i cukier i czerwone mięso itp... Wszystko z umiarem w rozsądnych ilościach.
Wyglądam nie gorzej niż Lewandowska.
Umiar przede wszystkim. Każdy fanatyzm jest niewskazany.
no to gratuluje rewelacyjnego wyglądu -
nick nieaktualny
-
pinda996 wrote:o fajkach nawet nie wspomne oczywista oczywistość
to prawda że jest młoda ale w starszym wieku poprzez odpowiednia diete i cwiczenia tez mozna wiele osiagnąc jezeli chodzi o wygląd, w naszym wieku powinnysmy sie tylko odzywiac a nie jeść co popadnie, nas juz na to nie stać jeżeli chcemy jako tako wygladać, nasz metabolizm juz nie przerabia tak śmieci jak jeszcze 15 lat temu...no ale to jest moje zdanie
Całe dorosłe życie tak higieniczne żyłaś? Jak tak to ok, jak dopiero teraz to:trudno i darmo jak mówiła moja babcia
Kupę robie codziennie to pewnie zasługa płatków owsianych orkiszowychw mojej ocenie żyję zdrowo, ale to czasem też nie daje gwarancji...
kapturnica, macduska, Sabina, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Całe dorosłe życie tak higieniczne żyłaś? Jak tak to ok, jak dopiero teraz to:trudno i darmo jak mówiła moja babcia
Kupę robie codziennie to pewnie zasługa płatków owsianych orkiszowychw mojej ocenie żyję zdrowo, ale to czasem też nie daje gwarancji...
Magda* lubi tę wiadomość
-
pinda996 wrote:nie całe ale w miare upływu czasu musisz coraz wiecej wysiłku wkładać żeby nie przypominać starego pudła...brutalne
Staram się, co nie zmienia faktu, że upływu czasu nie zatrzymamy, choć pewnie możemy go spowolnić. Pijesz napój likopenowy? Jak nie, to polecam. Ogólnie wierze w antyoksydanty w jedzeniu, ale mąkę jem.kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
idac tym tropem tzn zarcia, cukru, powietrza, to nic juz nie jest takie jak kiedys, wszystko to przez ludzi, sami sie zabijamy, producenci żywności robia tylko kase, a nie jedzenie, zatruwamy powietrze jakimis opryskami itp itd, nasze dzieci beda zyly w gownianym swiecie - niestety
Iwone, Sabina, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:idac tym tropem tzn zarcia, cukru, powietrza, to nic juz nie jest takie jak kiedys, wszystko to przez ludzi, sami sie zabijamy, producenci żywności robia tylko kase, a nie jedzenie, zatruwamy powietrze jakimis opryskami itp itd, nasze dzieci beda zyly w gownianym swiecie - niestety
Dlatego nie dajmy się zwariować coraz to nowym mesjaszom zdrowego żywienia.Iwone, ivf-ivf, Sabina, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Staram się, co nie zmienia faktu, że upływu czasu nie zatrzymamy, choć pewnie możemy go spowolnić. Pijesz napój likopenowy? Jak nie, to polecam. Ogólnie wierze w antyoksydanty w jedzeniu, ale mąkę jem.
Magda* lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I potwierdze, Wacia to jest niezła laska
Sabina, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Dlatego nie dajmy się zwariować coraz to nowym mesjaszom zdrowego żywienia.
to co dobre jest dobre
papierosy nie sa dobre tak jak cukier i mąka
warzywa są dobre, kasza też
jasne jak słońce
śmieszy mnie taki argument nie dajmy sie zwariować, znaczy jezeli rezygnuje z syfiastego zarcia na korzyść tego dobrego to znaczy że zwariowałam? -
pinda889 wrote:nazywajmy rzeczy po imieniu nie mieszajmy w głowach
to co dobre jest dobre
papierosy nie sa dobre tak jak cukier i mąka
warzywa są dobre, kasza też
jasne jak słońce
śmieszy mnie taki argument nie dajmy sie zwariować, znaczy jezeli rezygnuje z syfiastego zarcia na korzyść tego dobrego to znaczy że zwariowałam?
Nie, ale ktoś kto to wszystko je czego Ty nie jesz też nie jest zwariowanya trochę apodyktyczna jesteś
Sabina, kapturnica, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Dziewczyny,Ami jeszcze wczoraj fajnie się bawiła,jadła,szczekała i gryzła wszystko co się dało. Dziś od rana nic nie je i cały czas śpi i co jakiś czas wymiotuje śluzem z futrem. Do picia muszę ją zmuszać.
Co robić?
może coś jej w brzuchu siedzi, coś połknęła
moim zdaniem z takim maluchem jak z dzieckiem (jeśli nie pije) do weta, bo grozi odwodnieniemmalgos741, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Dziewczyny,Ami jeszcze wczoraj fajnie się bawiła,jadła,szczekała i gryzła wszystko co się dało. Dziś od rana nic nie je i cały czas śpi i co jakiś czas wymiotuje śluzem z futrem. Do picia muszę ją zmuszać.
Co robić?
O Reni jestWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 18:32
Iwone lubi tę wiadomość
-
pinda889 wrote:może nie zwariowany tylko nieuświadomiony albo ma na to wywalone...potem epidemie cukrzycy,zawałów i raka..
Dlugi temat do dyskusji, nie wszyscy to ignoranci, obecne pokolenie jest świadome w dobie internetu, mediów i postepu medycyny. Z moich obserwacji wynika, że Polacy w dalszym ciągu nie sa zamożni, a sama stwierdzam, że jak mam jakąś dietę czy wydziwiam z produktami to wydaje kasy na jedzenie więcej niż zwykle. Często ludzi ida na ilość niz na jakość z bardzo prozaicznych przyczyn. Warszawa to inny świat, ale jak jadę na wieś to szczegolnieto widać.kapturnica, Sabina, Simba lubią tę wiadomość