Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ja jak byłam w ciąży na początku to przyrządziłam swoim któregoś dnia zapiekankę z makaronu, standardową, jak zawsze... Przyprawiłam też standardowo, w moim mniemaniu. Jak jedli to się wycierali chusteczkami, bo im tak pot spływał od chili ;) Ja zjadłam i dla mnie było ok. Potem już się bali jeść moich dań ;)

Ja tak kiedyś doprawialam jak miałam mega katar i nie czułam smaku :-) ten sam efekt był.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja chyba nid umiem ładnej karkowki kupić....
    Ja też nie umiem, dlatego mojego wysyłam. On też się nie zna, ale sprzedającej zawsze mówi, że jak będzie niedobra to jej przyniesie i one mu wtedy z zaplecza przynoszą dobry kawałek. My w tym roku przekroczyliśmy normy w zjadaniu grillowanej karkówki. Nawet nie chcę sobie przypominać ile kg zjadłam...

ivf-ivf, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to mój mały, jak już pisałam, dba o to żeby wszystkie szafki itp. były zamknięte. Ostatnio nawet dba o to żeby mój laptok też był zamknięty... Korzystam więc z okazji, bo jeszcze spi, ale pewnie zaraz wstanie bo śpi już ponad 3 godziny

efcia, pierwiastka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nowy trend zamiast gołąbków ;D

Karkowka uwielbiam w kazdej postaci, a duszona w sosie smietanowym z pieczarkami to juz wogole niebo w gebie :-)

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ja jestem średnio mięsna :-) mój mąż jak na faceta też umiarkowanie... a mięcha ze swiniobicia moglabym mieć opór, takiego od taty :-)

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    o nowy trend zamiast gołąbków ;D

Karkowka uwielbiam w kazdej postaci, a duszona w sosie smietanowym z pieczarkami to juz wogole niebo w gebie :-)

Wierzę Ci :-)

efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropos czerwonego miesa
    http://natemat.pl/51163,czerwone-mieso-zabija-chleb-pelnoziarnisty-ma-mniej-kalorii-a-ryby-mozna-jesc-bez-ograniczen-obalamy-mity-o-jedzeniu

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam na ciasto

http://iv.pl/images/62701931453251224024_thumb.jpg

Jest cała blacha

http://iv.pl/images/40005786649408447771_thumb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 16:57

ivf-ivf, kapturnica, pierwiastka, nick nieaktualny, caffe, BISCA, Iwone, Reni, efcia, beates, Mega, megan8, anulka1978 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czytuje portalu natemat.pl, bojkotuje wszystko co ma związek z T.Lisem :-P

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za ciasto pyszne? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Nie czytuje portalu natemat.pl, bojkotuje wszystko co ma związek z T.Lisem :-P
    ten artykuł nie ma nic wspólnego z rudzielcem

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Zapraszam na ciasto

http://iv.pl/images/62701931453251224024_thumb.jpg

Jest cała blacha

http://iv.pl/images/40005786649408447771_thumb.jpg
    wyglada smacznie
    ale to nie zmienia faktu że jest to góra cukru i mąki w atrakcyjnej postaci..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinda996 wrote:
    wyglada smacznie
    ale to nie zmienia faktu że jest to góra cukru i mąki w atrakcyjnej postaci..

Tak jak smazona karkówka i piwo górą tłuszczów nasyconych i akloholu.

nick nieaktualny, ivf-ivf, Reni, megan8, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ewka daj spokój. Piwo tez nie jest oazą zdrowia a pijesz ;) a placki Waci to poezja :)

nick nieaktualny, ivf-ivf, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Tak jak smazona karkówka i piwo górą tłuszczów nasyconych i akloholu.
    nieprawda , mięso i piwo mają duzo witamin z grupy B i nie tylko, poza tym mięso jest pozywne...a cukier i mąka jakie witaminy mają oprócz mnóstwa kalorii?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A co to za ciasto pyszne? :-)

http://m.wielkiezarcie.com/recipes/30018871

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 17:14

ivf-ivf lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na ciasto zawszę się skuszę, skoro tak ładnie wygląda :P

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Oj Ewka daj spokój. Piwo tez nie jest oazą zdrowia a pijesz ;) a placki Waci to poezja :)
    jakbys sie żywiłą wyłącznie taka poezją to byc organizm doprowadziła do ruiny...łacznie z cukrzycą , wpadaniem włosów , łamaniem paznokci i megapróchnicą....już nie mówiąc o innych chorobach

• ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinda996 wrote:
    ten artykuł nie ma nic wspólnego z rudzielcem

Ok, poczytam, co to za mity. Mój ojciec miał raka jelita grubego, onkolog, który go prowadził, twierdzi, że ryzyko zachorowania wzrasta i jest związane z jedzeniem czerwonego mięsa, pewnie chodzi o jakieś duże ilości, ale mój ojciec zawsze dużo wieprzowiny jadł. Trochę mi to daje do myslenia... ale ja się wszystkim i wszystkimi bardzo przejmuje.

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karkówka z piwskiem to nie jest zdrowa żywność :-P a takie ciasto bym zjadła :-) wygląda pysznie!

moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 13085 13086 13087 13088 13089 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ