35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie cycki z kuraka z warzywami grilowane
krycha.stara, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
krycha.stara wrote:Tak. W sumie tak. O tej porze sie za gotowanie bierzesz?! Na sniadanie ten rosol ma byc, czy jak?
Robie tez duszony udziec z indyka, z tego samego powodu.
Rosolna jutro, udziec se zamroze i na czarna godzine jak znalazl! Ha!krycha.stara, malgos741, anna maria, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Moj syn tez sie leczylw Bydgoszczy w wojskowym szpitalu
kometa zna teren
gosia7122 wrote:z tym onkologiem to zamieszanie ,czekałam tydzień do lekarza pierwszego kontaktu na wizytę i dał mi złe skierowanie,musi być do chirurga onkologa a nie do onkologa jak dostałam.Ja nie znam lekarzy w moim mieście a córka chce do Bydgoszczy bo tam się leczyła.Znajomy chciał mi zarejestrować ale to skierowanie poprawić trzeba .Teraz martwię się tą tarczycą .moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Anulka będzie tylko teraz mocno zajęta..
ferie się zaczęły..
anna maria, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja jestem, ale już uciekam w wyro.
Wiecie jak szybko wywołać @? U mnie wystarczy siknac na patykatakże ten, ruszam do boju, w piątek lecę badania zrobić, sprawdzę tarczyce, prolaktyne i fsh. No.
malgos741, anna maria, moremi, Iwone, ComeToMeBaby, pierwiastka, Dziobak, Sabina, efcia, Mimbla, Simba, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
Super Mega
Jak ja mam wolny wieczór i moge z Wami posiedzieć to nikogo nie ma..ehhanna maria, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Małgoś -kciuki
Mimbla cieszę się że działacie. Nie zazdroszczę za to dylematu, przed którym stanęłas i decyzji, która musiałaś podjąć, która razem musileliscie podjąć. Trzymam mocno kciuki za sukces
Iwone biedny psiak, męczy się bardzo, mam nadzieję że szybko wyzdrowieje.
Ja zaraz do pracy zmykam. A jutro mam wolne i mam dzień nicnierobienia
Miłego dnia wszystkimmalgos741, Iwone, Sabina, efcia, beates, Mimbla, satori lubią tę wiadomość