35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Witam
Anulka dobrze że się meldujesz
Małgosiakciuki jak nie wiem co
Iwona mam nadzieje, ze piesek szybko poczuje sie lepiej i nie zarazi Luny.
bry w sumie dobry
byłam krwi upuścić żeby PRL i PRG sprawdzić, wynik w poniedziałek bo panie w piątek mają urlop bo trzeba się zrobić przed ślubem / weselem czyli wyniku do gina nie zabioręSabina, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
mysza1975 wrote:Wojtkowi coś w płucach gra. Dostał antybiotyk i 2 leki do inhalacji. Robiliśmy też rtg. Jutro wynik. Kaszle go strasznie.
Ja rano też się obudziłam z bólem głowy, zatkanym nosem i kaszle mnie jak starego gruźlika.
Na dodatek jutro mam kontrolę u onkologa w Gliwicach. To jakieś 80km ode mnie, nie wiem jak dojadę.
Generalnie chujnia z grzybnią. -
ivf-ivf wrote:http://www.rp.pl/Swiat/160129397-Wirus-Zika-juz-w-Europie.html
Hej, pamiętacie jak o tym wirusie pisałysmy... no to jest juz w Europie.
Małgosia powodzenia u lekarzaivf-ivf, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabcia kiedy mas next wizyte?I co zdecydowalas wzgl wyboru lekarza prowadzacego?
A to przeziębienie mi nie ułatwiamartwię się
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:http://www.rp.pl/Swiat/160129397-Wirus-Zika-juz-w-Europie.html
Hej, pamiętacie jak o tym wirusie pisałysmy... no to jest juz w Europie.
Małgosia powodzenia u lekarza
mówili w telewizorach, że w Brazylii urodziło się 3000 dzieci z małogłowiemmasakra jakaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 10:07
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka1978 wrote:SABINA pisz jak tam po wizycie bo ja czytam czytam i nie moge znaleźc Twojego posta po usg
Widziałam człowieka, znaczy zarodek i serduchoi slyszalam
I z tego wszystkiego trochę w oczach przecieklam. Mietka się robie na starość
A martwię się bp od niedzieli jestem.mocno przeziębieniamoremi, ivf-ivf, Reni, efcia, ComeToMeBaby, beates, Mimbla, Kisiel, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dziwna sprawa z tymi przeziebieniami bo to prawie standard na tym etapie
Ja mam okropny bol gardla - ale nie migdałki tylko niżej, jakby krtan? bol przy przelykaniu, ziewaniu, az w uszach boligorączki nie mam ale nie czuje sie dobrze...
Podpowiedz bo na biezaco jestes - czym sie kurowac? cos mogę łykać? -
Sabina wrote:
Widziałam człowieka, znaczy zarodek i serduchoi slyszalam
I z tego wszystkiego trochę w oczach przecieklam. Mietka się robie na starość
A martwię się bp od niedzieli jestem.mocno przeziębieniajeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Czytam o tym wirusie...
"...Najbardziej dotkniętym państwem jest Brazylia, gdzie od października ub.r. wykryto 3,9 tys. przypadków małogłowia u niemowląt i 49 zgonów niemowląt, które miały wady wrodzone. W pięciu przypadkach potwierdzono obecność wirusa Zika..."
W 5 przypadkach?? na 4 tys ? a moze na 49 zgonow? cholera wie... ale to i tak nie jest jakis wielki %
Troche mi to przypomina sytuacje z tymi wszystkimi innymi wirusami, chorobami gdzie byla medialna goraczka a potem cisza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 10:11
-
nick nieaktualny
-
Bry
Wczoraj miałam noc polowania na żubra. Dokładniej na książki o żuberku Pompiku. Cała seria liczy sobie 4 książki, ale dwie są mało dostępne. Ale nie ma rzeczy niemożliwych. Uparłam się i po dwóch godzinach dotarłam do księgarni, która posiadała brakujące tomy
Wczoraj też kuzynka zwróciła się z pytaniem o nosidło dla jej synka, więc pomogłam jej wybrać takie, żeby nie było za drogie i żeby nie usztywniało mu kręgosłupa, a jednocześnie, by nie wisiał w nim.
A teraz idę robić owsiankeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 10:19
pierwiastka, Sabina, efcia, Reni, Dziobak, ComeToMeBaby, beates, Magdala, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:a byłaś z tym u lekarza czy domowymi sposobami sie leczysz?
efcia, beates lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie. Mam 60 km do Kielc. Ale świętokrzyskie jak najbardziej
Moja mama pochodzi z Kielc
bywam tam co jakis czas
lubię Kielce, nawet bardzo... maja w sobie to coś
I pyyyyyszne rurki z bita smietanazawsze zachodzimy na rurki i spacerujemy sobie ul. Sienkiewicza... taki rytuał juz
Sabina lubi tę wiadomość