35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka1978 wrote:Dziwna sprawa z tymi przeziebieniami bo to prawie standard na tym etapie
Ja mam okropny bol gardla - ale nie migdałki tylko niżej, jakby krtan? bol przy przelykaniu, ziewaniu, az w uszach boligorączki nie mam ale nie czuje sie dobrze...
Podpowiedz bo na biezaco jestes - czym sie kurowac? cos mogę łykać?Sabina, ivf-ivf, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Byłam. Osluchowo jest bez zmian. Mam się leczyć domowymi naturalnymi sposobami i leżeć. Dziś trochę wstałam bo plecy mi wysiadly. I nawet kawę sobie zrobiłam
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
anulka1978 wrote:Dziwna sprawa z tymi przeziebieniami bo to prawie standard na tym etapie
Ja mam okropny bol gardla - ale nie migdałki tylko niżej, jakby krtan? bol przy przelykaniu, ziewaniu, az w uszach boligorączki nie mam ale nie czuje sie dobrze...
Podpowiedz bo na biezaco jestes - czym sie kurowac? cos mogę łykać?
Mam to samo bez ciąży, też mnie boli tsm poniżej, okolice krtani. Wybiorę się chyba do laryngologa. -
anulka1978 wrote:Domowe sposoby to syrop z cebuli i buraka rozumiem
A czym gardlo wyleczyc? woda z sola?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone, biedny psiak. Dobrze, że od razu do weta pojechałaś. Chociaż ja bym już miała wątpliwości co do jego kompetencji jeżeli wczoraj testu nie zrobił.
ivf-ivf, Reni, Iwone, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Woda z solą wysusza śluzówkę i moze bardziej podraznić
zamiast tego lepszy byłby ciepły okład na szyję albo łyżeczka masła po posiłku, najlepiej na noc, jako nawilżenie bo wit a+e nie powinnaś
napar z majeranku też może pomóc przy obrzękniętych śluzówkach nosa czy gardłaivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
kurcze dziewczyny poradzcie coś
no trzeci dzień dzis suszy mnie jak nie wiem co i najchętniej to bym się z butlą wody nie rozstawała, co pić żeby się od tej flaszki uwolnić?
i uprzedzając pytania, nie nie mam kaca ani cukrzycy też nieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 10:30
Sabina, efcia lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:kurcze dziewczyny poradzcie coś
no trzeci dzień dzis suszy mnie jak nie wiem co i najchętniej to bym się z butlą wody nie rozstawała, co pić żeby się od tej flaszki uwolnić?
i uprzedzając pytania, nie nie mam kaca ani cukrzycy też nie
no to ciekawostka:
u mnie to był jeden z pierwszych objawow cionży
czułam sie jak na kacu, caly czas chciało mi sie pić
wiec... oby to bylo toivf-ivf, pierwiastka, anulka1978, moremi, Mimbla, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:kurcze dziewczyny poradzcie coś
i uprzedzając pytania, nie nie mam kaca ani cukrzycy też nie
Skutki centralnego ogrzewania zimą, suche powietrze....kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny