35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:kolejna
patyka na poniedziałek już mam uszykowanego to zobaczymy, a póki co ide się napić
A Ty twardziel jestes, ze jeszcze nie nasikalas. Mialas wczesniej takie cykle dlugie? Jak juz pisalas to wybacz, jak nikt nic o golabkach nie pisze to nie czytam dokladniepierwiastka, Sabina, moremi, efcia, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Sabina, wszystko zalezy od tego co bys zrobila z wynikami. Jak niezaleznie od wynikow nic, to po co?
USG "prenatalne" i tak bedziesz miec w tym czasie, to i tak jest najbardziej wykladnicze..ivf-ivf, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A Ty twardziel jestes, ze jeszcze nie nasikalas. Mialas wczesniej takie cykle dlugie? Jak juz pisalas to wybacz, jak nikt nic o golabkach nie pisze to nie czytam dokladnie
różnica jest taka że po objawach i tempie tamte miały ovu wyznaczoną na początku cyklu a potem druga faza się ciągnęła jak flaki z olejem i sugerowała bezowulacyjne
tym razem w 45 dc mamy dopiero 7dpo więc nie ma co jeszcze sikaćefcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Pierwiastka jeszcze pare dni do sikania
adrenalinka?
ja "srałam żarem" jak żeście to pieknie nazwały
ale tak było, fakt
pełna ekscytacja czy to juz? czy sie udalo?
ja jeszcze w niedziele test zrobilam zeby sie upenic ze 2 kreska nie znikła
A z tym pragnieniem to wlasnie tak dziwnie że aż slina gęsta, totalna susza... pić !pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Pierwiastka jeszcze pare dni do sikania
adrenalinka?
ja "srałam żarem" jak żeście to pieknie nazwały
ale tak było, fakt
pełna ekscytacja czy to juz? czy sie udalo?
ja jeszcze w niedziele test zrobilam zeby sie upenic ze 2 kreska nie znikła
A z tym pragnieniem to wlasnie tak dziwnie że aż slina gęsta, totalna susza... pić !
wiesz, ja pierwsze kilka cykli też się nie mogłam doczekać kiedy tego patyka wyciągnąć a teraz jakoś mi przeszło
zobacze co gin powie w piątek, potem poweekenduje z maużem i w poniedziałek sikańca zrobię albo od razu na bete sie wybiore
póki co to ja do piątku mam kocioł z robotą więc mam o czym myślećSabina, moremi, efcia, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:oj taaaaak! suszy niemiłosiernie
wiesz, ja pierwsze kilka cykli też się nie mogłam doczekać kiedy tego patyka wyciągnąć a teraz jakoś mi przeszło
zobacze co gin powie w piątek, potem poweekenduje z maużem i w poniedziałek sikańca zrobię albo od razu na bete sie wybiore
póki co to ja do piątku mam kocioł z robotą więc mam o czym myślećczas Ci szybciej minie
pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:I Gretchen mogłaby się odezwać
A z prenatalnymi to masz je w pakiece (isg plus pappa). Musisz się bardao upierać, żeby ich nie robić.
Ja wolałam zrobić, bo później bym 6 miesięcy się denerwowała, że ich nie zrobiłam.Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dzień niestety niedobry.
Wyniki źle wyszły. Podejrzewają jakąś chorobę autoimmunologiczną co niszczy wątrobę. Leczenie zachowawcze.
Kciuki trzymam, żeby się jedna pomylili z tą diagnozą.efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ona się chyba urlopuje. Ale ja tez czekam na wieści od niej.
A z prenatalnymi to masz je w pakiece (isg plus pappa). Musisz się bardao upierać, żeby ich nie robić.
Ja wolałam zrobić, bo później bym 6 miesięcy się denerwowała, że ich nie zrobiłam. -
Wacia, kurka na razie podejrzenia tylko, aby im się nie sprawdziły.
Pierwiastka, no no trzymam kciuki w takim razie za zielony finał
Na bolące gardło mam sposób, który zawsze działa, przepłukać gardło wodą rozrobioną z wodą utlenioną (nie wiem czy można w ciąży).
Bry dzieńpierwiastka lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moremi to tak nie do konca musisz.U mnie w miescie nikt pappa nie robi i to ja musialabym sie uprzec i umawiac do innego miasta na pappa plus usg zeby zrobic prenatalne.
Bo po 35 r.ż. czy chcesz, czy nie i niezależnie gdzie mieszkasz dostajesz skierowanie. A czy zrobisz, to Twoja broszka.Iwone, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina tak jak mówią dziewczyny zrób podstawowe co się należą, później się będziesz zastanawiać w razie co. I nie myśl o tym, żeby się za bardzo nie stresować.
moremi, Iwone, Mimbla, Kisiel lubią tę wiadomość