35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:A skierowanie miałaś?
Bo po 35 r.ż. czy chcesz, czy nie i niezależnie gdzie mieszkasz dostajesz skierowanie. A czy zrobisz, to Twoja broszka. -
Sabbcia ja bym ci doradzala najpierw oprzec sie na usg tak jak pisala Paszcza.No chyba ,ze zdecydowana bys byla usunac ciaze.Wtedy to juz lepiej amnio robic bo pappa tak naprawde nie da ci zadnej odpowiedzi.Wyliczy tylko statystyke.Pamietasz wyniki Elfa ?Tetsy pappa lezaly i kwiczaly tak byly zle, zrobila platna nifte i wynik tez byl nie za bardzo.A amniopunkcja pokazala zdrowe dziecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:15
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Wacia, kurka na razie podejrzenia tylko, aby im się nie sprawdziły.
Pierwiastka, no no trzymam kciuki w takim razie za zielony finał
Na bolące gardło mam sposób, który zawsze działa, przepłukać gardło wodą rozrobioną z wodą utlenioną (nie wiem czy można w ciąży).
Bry dzień
Mi o tym sposobie też laryngolog mówił. -
Iwone wrote:jeśli przeżyje, to jeszcze najgorsze będzie karmienie.
z przypadków jakie znam wszystkie psiaki z tego wyszływięc bądźmy dobrem myśli
Iwone, moremi, Mimbla, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Morku zanim pojechałam do weta zebrałam o nim opinie wśród znajomych i każdy go chwali.Nie czekałam zbyt długo, bo czytałam wcześniej o przebiegu parwo i wiedziałam że nie ma na co czekać.
Żałuję tylko, że nie pojechałam z nią do kliniki gdzie jest Lunka powadzona. Wiedziałam że będę musiała często jeździć, dlatego szukałam bliżej domu.Reni, Iwone, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!